Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 jaaa tényleg emlékeim szerint van egy a fiókomban, megkeresem és azt neked adom egyelőre ennyit tudok segíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 jaaa tényleg emlékeim szerint van egy a fiókomban, megkeresem és azt neked adom egyelőre ennyit tudok segíteni Köszi, remélem az segít. :roll: Akkor már a szoknyát se felejtsd el... Neked mi esik útba? Ma meg holnap még Csepelen vagyok, aztán megyek át Újpestre. (Vagy V. ker.?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 nekem ma tuti nem jó, mert céges party lesz holnap reggel meg megyek anyukámhoz vidékre, úgyhogy max vasárnap vmikor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 a müszerfalvilágitásnak hol a biztije az F Astrában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 skacok arra jöttem rá hogy az Én Astrám a legszebb! :) nincs harag remélem!?de ez van!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 skacok arra jöttem rá hogy az Én Astrám a legszebb! :) nincs harag remélem!?de ez van!:) Képet! :) Kess! Vasárnap rádcsörgök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Képet! :o Kess! Vasárnap rádcsörgök. nem tudom ide feltenni!ha akarod mailba elmegy,de akkor tedd ki ide tanulság képpen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 nem tudom ide feltenni!ha akarod mailba elmegy,de akkor tedd ki ide tanulság képpen! :) Just do it! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Just do it! :wink: szekér elment!lássam itt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 szekér elment!lássam itt! :) Nem jött át semmi, de találtam egy hasonlót... :) Moobycar :arrow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Nem jött át semmi, de találtam egy hasonlót... :) Moobycar :arrow: http://www.tar.hu/astra_agr/mooby.jpg de ######a kocsi! :) azota került rá ködlámpa aztc teso jovoltábol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 ok nagyon szép ez a kocsi,de mit tudtok mondani a müszerfal világitás biztositojárol?hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 ELADO tovabbi reszletek itt http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=239 de ugysem kell senkinek sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 ELADO tovabbi reszletek itt http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=239 de ugysem kell senkinek sem :)http://web.interware.hu/sonique/GSI_/IMG_0726_S.jpg ne mán! Nagyon szép ez az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Nagyoon korekt a felni!!! Haverom eléggé Kadett mániás....rákérdezek hátha érdekli...csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Ékszíjat keresek! még mindig 99 fastra classic x14nz. Elsö sorban helyeket keresek ahol lehet kapni de ha vlkinek van esetleg otthon dugiba egy teljesen new akkor azt is elvinném...kösszenet elöre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Mooby tesó sry, de nem naon értettelek (luggatott középdob rlz :) ) s végül a srác nem ment 15 alá :?: bekötéssel hogy állsz :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Mooby tesó sry, de nem naon értettelek (luggatott középdob rlz :) ) s végül a srác nem ment 15 alá :?: bekötéssel hogy állsz :?: milyen bekötéssel?a ködlámpa fent van,még nem világit na de majd....viszont az a .....müszerfalam sem akar fényt adni...ezen töröm az agyam most.amugy a 15pénz korekt volt a ködlámpáért.mindenhol 20-22 a bontott ára. köszi még1szer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 ok nagyon szép ez a kocsi,de mit tudtok mondani a müszerfal világitás biztositojárol?hol van? Kéziköny szerint, a biztositék táblában(kormányolszolp alatt) a 19es bizti 10 amperesnek van irva. Elvileg erröl megy még a jobb elsö-hátsó helyzetjelzö,+rendszámtábla villágitás. Már ha tényleg igy van.. :shock: Ha jól számolom az alsó sorban a 4.ik a diagnosztikai csati felöl. Kipróbálni nem próbáltam..lusta vok lemenni a verdához :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Kéziköny szerint, a biztositék táblában(kormányolszolp alatt) a 19es bizti 10 amperesnek van irva. Elvileg erröl megy még a jobb elsö-hátsó helyzetjelzö,+rendszámtábla villágitás. Már ha tényleg igy van.. :shock: Ha jól számolom az alsó sorban a 4.ik a diagnosztikai csati felöl. Kipróbálni nem próbáltam..lusta vok lemenni a verdához :? köszi! megyek megnézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 sajnos a bizti jo! :shock: nem toom mi lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Fényeröszabályzó tekerentyü? Illetve csak a müszerfalad nem világit? kapcsolók...középsö konzol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Fényeröszabályzó tekerentyü? Illetve csak a müszerfalad nem világit? kapcsolók...középsö konzol? én szerintem is a tekerentyüvel lehet valami....semmi nem világit,csak a rádio rds cucca tudod középen.ami furcsa az az hogy mikor villnyt feloltom álltalában az elhalványul,de most semmi!ugyanugy ég mintha nem kapcsolnám fel a lámpát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 és ez csak mostanában lépett fel? jo lenne egy nyamvadt elektromos kapcsi rajz..de igy sajna nincs lövésem...nem tom mi honnan hova megy:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 és ez csak mostanában lépett fel? jo lenne egy nyamvadt elektromos kapcsi rajz..de igy sajna nincs lövésem...nem tom mi honnan hova megy:( na igen mindenesetre köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts