iqbéla Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Bikinin gondolkodom. Mélykéket ezúton is üdvözlöm, a Hősök terénél próbáltam hirtelen inteni, de csak a visszapillantóba b@sztam be a kezem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 most esett le hogy Bötni Szpájszrol van szo.arra gondolkodom hogy kimegyek! :D Én ott leszek :wink: Ha vasárnap után nem jelentkezem akkor az az oka, hogy élőben jó nő és akkor engedem, hogy felszedjen :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 A kombájn szedjen fel Téged, azzal is jobban jársz! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Jön ki valaki a Bikinire? Redline, Zorro! Lassan ideje lenne egy Lurdyzásnak is, nem? :) Mondjuk jövő héten lehetne egy a hét elején, amolyan hangulatkeltés a hétvégéhez. :idea: ezt az ötletet támogatom vmelyik estére 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Én ott leszek :wink: Ha vasárnap után nem jelentkezem akkor az az oka, hogy élőben jó nő és akkor engedem, hogy felszedjen :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 hehe nem fért ki a hozzászólásom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 hehe nem fért ki a hozzászólásom :) lehet néha nem kellene idézni a harmiccal ezelőtti hozzászólást is és akkor 1., kiférne a mondandód 2., nem kellene huszor végigolvasni mindent :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Red ezek azok a fórumproblémák melyekkel nem lehet mit kezdeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Red ezek azok a fórumproblémák melyekkel nem lehet mit kezdeni :) én azt szoktam mondogatni, hogy a probléma 99%-a a gép előtt ül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 Drága Rendszergizdánk! Ne bőgj itten, hanem szervezd a jövő heti Lurdy talit! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 ople16v! Akkor megtudnád adni annak a szakinak tel.számát, aki a karterg.ülepítő hengert csinálta? Itt a környéken nem igazán vannak ilyen tuning szakik. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 lehet néha nem kellene idézni a harmiccal ezelőtti hozzászólást is és akkor 1., kiférne a mondandód 2., nem kellene huszor végigolvasni mindent :) :) pedig aszittem tudok csinálni egy oldalas hozzászólást, de mégsem :!: :o :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Ha vasárnap után nem jelentkezem akkor az az oka, hogy élőben jó nő és akkor engedem, hogy felszedjen :) :) Nesze nektek a szépséges Brittney Spricc ... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 #&@&&@& :!: :!: vmi földműves leszedte a hátsó opel jelet az autómról, bár a fém részét nem, de akkor is törjön le a keze :evil: hát most így néz ki az autóm opeljel nélkül :? http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...086&pid=5160458 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 renzso egy kis nosztalgia???? 8) http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...873&beginnum=12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 renzso egy kis nosztalgia???? 8) http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...873&beginnum=12 Ez marharonda! Főleg ekkorában! :) Mint egy műf... :) Egyébként Renzsoék már Fehérváron nyomják... :wink: Kijelző lesz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 agressor milyen kijelző??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 HIR Halálos baleset a Duna-Alba Rallye-n. A Várpalota és Öskü közötti szakaszon egy kisodródó autó elütött egy nézőt, aki a helyszínen meghalt. :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 HIR Halálos baleset a Duna-Alba Rallye-n. A Várpalota és Öskü közötti szakaszon egy kisodródó autó elütött egy nézőt, aki a helyszínen meghalt. :shock: :) a kemény az a dologban, hogy a "néző" a versenytársa volt, csak nem indult. Mellesleg csórikám 5m-t repült és nekivágodott egy dzsipnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 a kemény az a dologban, hogy a "néző" a versenytársa volt, csak nem indult. Mellesleg csórikám 5m-t repült és nekivágodott egy dzsipnek. hol láttad? én ezt csak smsben kaptam meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 4 example :arrow: hirkereso.hu és ott meglátod, hogy elég sokkk portál foglalkozik a sztroival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 KESS nnekem véletlen van 1 db Opel jelem,és azthiszem az astra hátsohoz stimmel!ha kivánod a Tied!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Kess bocsi utolag néztem csak a képed!!!nekem nem ilyen karika jelvényem van,hanem csak az opel jel!!!de az ajánlatom állll ha kárpotol némiképp! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Kess bocsi utolag néztem csak a képed!!!nekem nem ilyen karika jelvényem van,hanem csak az opel jel!!!de az ajánlatom állll ha kárpotol némiképp! :wink: köszi megfontolom a felajánlásodat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 agressor milyen kijelző??? Ne idegesíts. :) Nokia 8210 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts