Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Bikinin gondolkodom.

Mélykéket ezúton is üdvözlöm, a Hősök terénél próbáltam hirtelen inteni, de csak a visszapillantóba b@sztam be a kezem :)

Elküldve

most esett le hogy Bötni Szpájszrol van szo.arra gondolkodom hogy kimegyek! :D

Én ott leszek :wink:

Ha vasárnap után nem jelentkezem akkor az az oka, hogy élőben jó nő és akkor engedem, hogy felszedjen :P :D

Elküldve
Jön ki valaki a Bikinire?

Redline, Zorro!

Lassan ideje lenne egy Lurdyzásnak is, nem? :)

Mondjuk jövő héten lehetne egy a hét elején, amolyan hangulatkeltés

a hétvégéhez. :idea:

ezt az ötletet támogatom vmelyik estére 8)

Elküldve

Én ott leszek :wink:

Ha vasárnap után nem jelentkezem akkor az az oka, hogy élőben jó nő és akkor engedem, hogy felszedjen :P :D

Elküldve
hehe nem fért ki a hozzászólásom :)

lehet néha nem kellene idézni a harmiccal ezelőtti hozzászólást is és akkor 1., kiférne a mondandód 2., nem kellene huszor végigolvasni mindent :) :)

Elküldve

ople16v!

Akkor megtudnád adni annak a szakinak tel.számát, aki a karterg.ülepítő hengert csinálta?

Itt a környéken nem igazán vannak ilyen tuning szakik. :?

Elküldve

lehet néha nem kellene idézni a harmiccal ezelőtti hozzászólást is és akkor 1., kiférne a mondandód 2., nem kellene huszor végigolvasni mindent :) :)

pedig aszittem tudok csinálni egy oldalas hozzászólást, de mégsem :!: :o :D :P ;)

Elküldve
Ha vasárnap után nem jelentkezem akkor az az oka, hogy élőben jó nő és akkor engedem, hogy felszedjen :) :)

Nesze nektek a szépséges Brittney Spricc ... :evil: _hanyas.gif

spears544.jpg

spears545.jpg

Elküldve

HIR

Halálos baleset a Duna-Alba Rallye-n. A Várpalota és Öskü közötti szakaszon egy kisodródó autó elütött egy nézőt, aki a helyszínen meghalt. :shock: :)

Elküldve
HIR

Halálos baleset a Duna-Alba Rallye-n. A Várpalota és Öskü közötti szakaszon egy kisodródó autó elütött egy nézőt, aki a helyszínen meghalt. :shock: :)

a kemény az a dologban, hogy a "néző" a versenytársa volt, csak nem indult. Mellesleg csórikám 5m-t repült és nekivágodott egy dzsipnek.

Elküldve

a kemény az a dologban, hogy a "néző" a versenytársa volt, csak nem indult. Mellesleg csórikám 5m-t repült és nekivágodott egy dzsipnek.

hol láttad?

én ezt csak smsben kaptam meg

Elküldve

Kess

bocsi utolag néztem csak a képed!!!nekem nem ilyen karika jelvényem van,hanem csak az opel jel!!!de az ajánlatom állll ha kárpotol némiképp! :wink:

Elküldve
Kess

bocsi utolag néztem csak a képed!!!nekem nem ilyen karika jelvényem van,hanem csak az opel jel!!!de az ajánlatom állll ha kárpotol némiképp! :wink:

köszi

megfontolom a felajánlásodat

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.