Kess Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 lehet ki kéne szakadni az Egyéb csevegés topikbol mert télleg erröl van szo 2 hete :evil: jóvanmá vazze :) nem olvastam másik topikot, bocs :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Pedig az általános műveltséget nagy fokban növelné, ha más topicokat is néznél néha. :) :) Pécsen mikor jársz? Lehet hogy majd lesz egy kuplungbowden a Rolinál, csak még nemtom mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 hahó rég jártam erre.... gabor16V láttalak szombaton a Budafoki úton, de mereven figyelted az utat :) messziről felismerhető a gép ECU-d átalakult? ----------------------------- más; nem tudja valaki, hol lehet budapest környékén műanyagot krómoztatni, vagy egyáltalán lehet szerintetek? ez amennyire éntudom előszőr egy réteg vörösréz ötvözetet kell "felgőzőlni" a darabra, aztán krómozni. ha valaki tud ilyenről lszi szóljon Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 hopsz,. hogy nem szóltam hozzá kb., 1,5 hónapig, érdeklődő lettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 hogy nem szóltam hozzá kb., 1,5 hónapig, érdeklődő lettem :) nem azért van mert nem post-oltál hanem mert elég nagy változások voltak ->bővebben a fórumos ügyek topikban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 nem azért van mert nem post-oltál hanem mert elég nagy változások voltak ->bővebben a fórumos ügyek topikban... olvasom... de nem csak "érdeklődő", és "klubtag" van hanem egyéb is, ezért gondoltam, hogy vissza lettem minősítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Szizso! Üdv újra a fedélzeten! Csak a pénzes embereknek van "klubtag" logójuk! :) Te is tejelj Hemiéknek ha még nem tetted meg, mert lesz lesz korlátozva a fórum. :) Hát igen, Budafoki utat mereven kell figyelni, mert nem a legjobb minőségű utak közé tartozik, hamar koppan az alja az autónak. :? ECU lesz másik, már megvan, csak a szívósor nincs még kész hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Ma néztem rá a gépre, egy kis átnézés verseny után... Kis meglepetés volt az új kartergázkivezetés hatását látni... A verseny alatt 3-4dl olaj ment el a motorból, mint látszik, nagy része a kartergáz segítségével. A mohácsi versenyen egyébként még nem volt kikötve, ott füstölt is, mint egy RábaSteiger. Aztán a szlalompartyn már ki volt kötve, nem is füstölt egy kicsit se. :) Arra azért nem számítottam, hogy ennyi olaj kerül ki másfél perc alatt a kartergázzal... Nem igazán bírta a lecsapató követni az eseményeket. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Termék-paletta bővítés ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Jól kifakult a szűrő, és anyag is van rendesen minden felé. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Ha rendőr megállít nyomni kezibe 200 v 400, ne is engedd, hogy kérdezzen. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Pedig az általános műveltséget nagy fokban növelné, ha más topicokat is néznél néha. :) :) Pécsen mikor jársz? Lehet hogy majd lesz egy kuplungbowden a Rolinál, csak még nemtom mikor. most voltam hétvégén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Semseyp! Most gondold el, előzőleg ez az anyag ment mind a szívósorba, hogy összedzsuvázza a fojtószelepházat, alapjárati mocit, szelepeket, stb... :? Kess! Nem baj, nem sürgős a dolog. Mikor mész legközelebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Semseyp! Most gondold el, előzőleg ez az anyag ment mind a szívósorba, hogy összedzsuvázza a fojtószelepházat, alapjárati mocit, szelepeket, stb... :? Ja, a katalizátorról nem is beszélve, már akinek van. :wink: Nekem még megvan. :) Rá is áltam a témára, hogy keressek valami szakit itt Miskolc környékén, aki egy ilyen csaptatót tud kreálni, de ha nem találok, akkor lehet, hogy majd igényt tartok arra a telefonszámra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 #&@&&@& :!: :!: vmi paraszt leszedte a hátsó opel jelet az autómról, bár a fém részét nem, de akkor is törjön le a keze :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 #&@&&@& :!: :!: vmi földműves leszedte a hátsó opel jelet az autómról, bár a fém részét nem, de akkor is törjön le a keze :evil: részvétem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 oh az gáz Kess...vlki irta nekem h hol látott ien jeleket bontoban vagy vlmi boltban ha keresgélsz picit itt forumon akkor megtalálod a helyet....hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Szizso! Üdv újra a fedélzeten! Csak a pénzes embereknek van "klubtag" logójuk! :) Te is tejelj Hemiéknek ha még nem tetted meg, mert lesz lesz korlátozva a fórum. :) Hát igen, Budafoki utat mereven kell figyelni, mert nem a legjobb minőségű utak közé tartozik, hamar koppan az alja az autónak. :? ECU lesz másik, már megvan, csak a szívósor nincs még kész hozzá. Most éppen helytálló az "érdeklődő", mert jelen pillanatban nincs szgkm. :roll: De ha minden jól megy lesz majd megint villámos sárkányom. :) 16vgábor, Van már új melóhelyed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Kess! nem hivtam fel a hevrom mert ugye nem mindenkinek van ez ingyé hálon belül :) de igazábol láttam h Manta a mantás tpoikban már válaszolt ....de ha kő a muvi akkor szolj és megproszálom átirni neked...szeva Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Szizso! Ja, visszatértem a régi helyre. :) Milyen típusban gondolkodsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Ma vettem jónevű opelboltban utángy. léxűrőt, ráírva: astra 1.4, 1.6, 1.8 Visszavittem, hogy jó lesz ez c20xe-re? Astra F, ugye? Igen. Akkor jó. Mind ugyanaz. Szerintetek is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Semseyp! Most gondold el, előzőleg ez az anyag ment mind a szívósorba, hogy összedzsuvázza a fojtószelepházat, alapjárati mocit, szelepeket, stb... :? Kess! Nem baj, nem sürgős a dolog. Mikor mész legközelebb? jövőhét végén megyek, ha kell vmi szólj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 oh az gáz Kess...vlki irta nekem h hol látott ien jeleket bontoban vagy vlmi boltban ha keresgélsz picit itt forumon akkor megtalálod a helyet....hali hali, köszi, de csak a válasz kellett, maga a film most nem 8) a hátsó opeljelnek a helyét meg legszívesebben beheggesztetném, csak sokba kerül a fényezés.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Fehér szigetelőszalag olcsóbb... :) Ok, ha meglesz a bowden, szólok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 Lacee sry,h itt válaszolok a foci témára, de abba a topikkba nem tudok írni, mert a local security policy nem engedi :) :? Szal tegnap megnéztem volna éppen Moobyval gettóztunk és pont a pálya mellett egy imprezát szedtek ki a korlát/árokból és elterelte a figyelmem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts