PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Igen Laci! Szerintem jobban megy a géped de csak 1 dolog miatt.......... A gyújtás........nekem még a régi elosztós :) Neked meg már az elektronikus....... Baromi sokat gondolkodtam,hogy mennyibe is kerülne átalakítani a gyújtást(feltéve ha átlehet) Tényleg átlehet? Mennyiből? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 "...ja akasztottam az órát vagy 2 hete!(két személyel)..." Ez mennyit jelent?250km/h?Van valami okosítás a gépben,mi az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 vferi Pöpec a géped! Kár h nem tavaly árultad :) Lehet beszáltam volna alkudozni :wink: Talán még meg is egyeztünk volna.. Én ugyan olcsóbban vettem az enyémet, de full széria. Bár PetiGsi nagyon hajlik rá, h szerinte csippes, mert ö ugy érzi, nagyon megy...sztem meg nem :) De lehet csak megszoktam... 8) hiába.. lóeröböl sose elég :wink: Közel 4 év alatt, mióta az enyém, nagyjából mindent megcsináltam ami szerintem kell ahoz hogy igazán élvezni lehessen a gsi-t :wink: Most meg adhatom ell mikor készen van és vehetek belőle ajtót, ablakot, téglát :? :? Valamit valamiért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 huu.. Petya mintha régen kérdeztem volna Uhuhu éknál ezt, de már nem emlékszem h azt mondták-e, hogy nem lehet, vagy hogy nem érdemes... De az is lehet h mind2öt! :roll: 8) Sööt..mert szerintem itt a gyújtásba beleszólhat a motorvezérlö is..igy felejtös..de ez csak megérzés :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 vferi az az igazság, hogy műszerekkel még jobban lehet mérni :wink: nem árt ha van kettő, mert mind1ik csal és így kaphatsz egy viszonylag valós értéket :wink: én ilyen méréshez tok szerezni gpst ha vkit érdekel egy kis méregetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Igen Laci! Szerintem jobban megy a géped de csak 1 dolog miatt.......... A gyújtás........nekem még a régi elosztós :) Neked meg már az elektronikus....... Baromi sokat gondolkodtam,hogy mennyibe is kerülne átalakítani a gyújtást(feltéve ha átlehet) Tényleg átlehet? Mennyiből? :shock: Ha osztófejes a C20XE és abból szertnél DIS-es (gyujtásmodulsot) csinálni az elég nagy macera. Más a motorkábelköteg, computer, vezérműtengely, stb. Nem biztos, hogy megéri :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Most meg adhatom ell mikor készen van és vehetek belőle ajtót, ablakot, téglát :? :? Valamit valamiért..... Háát igen... vmit vmiért... biztos megszakad a szíved érte :? de ha jol sejtem a másik oldalon meg a család áll... van ami fontosabb a kocsinál is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 "...ja akasztottam az órát vagy 2 hete!(két személyel)..." Ez mennyit jelent?250km/h?Van valami okosítás a gépben,mi az? YES! SUFNYI TUNING Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 YES! SUFNYI TUNING Építőbb jellegű hozzászólást is tudsz "kedves" Vendég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 igen érdekes volt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 ....Mi tévő legyek???.... Esetleg beszélhetnél Dudás Mesterrel a kartervédőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Olvasgattam a forumot.És tényleg drasztikusak a benzinárak. Nem is tudom, hogy mikor tankoltam utoljára kuton? :wink: Ha lenne egy olajszálító kamionom vinnék nektek 170 Ft/L,de nincs! :) Én 92 Ft/L , 95-ös benzint adagoloka gsi-be.600 km=4500 ft. 8) Én is ócsó benzint tankolok, de nagyon változó minőségű ám az ukrán anyag. :wink: Volt már, hogy 500 km-alatt megette az 50l-t! Bár mostanság 680km-t megyek 45l-ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Esetleg beszélhetnél Dudás Mesterrel a kartervédőről. Nem lehet, hogy ennyire ne merjetek valamibe belekezdeni?csak csináklok egy képet a kartervédőmröl amit sk csináltam egy haverral!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 osztan én meg hol hajlítgassam??? a panelban az ágylábával??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Ha ilyen nagy átalakítás a gyújtás akkor inkább érdemesebb vennem egy 93' -as gépet :) Cossworth hengerfejeset :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Ha ilyen nagy átalakítás a gyújtás akkor inkább érdemesebb vennem egy 93' -as gépet :) Cossworth hengerfejeset :) ja! tölem(fehérgsi) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Ebben a topicban többet nem mükszik a Vendég felhasználó... Sehol a fórumon, nem csak itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ez az!!! Hol áljak neki hajlítgatni, meg szabni??? Amúgy hova kell felfogatni??? Kügy képeket pls!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Most nézem hogy klubtag vagyok!!!! :) Ezt a sok érdeklődőt!!! :roll: És milyen régóta érdeklődnek!!!! :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 FehérGSI! Mennyiért adod a vasat? :) Lehet,hogy érdekel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ez az!!! Hol áljak neki hajlítgatni, meg szabni??? Amúgy hova kell felfogatni??? Kügy képeket pls!!! Üdv.: Atommanó hozzáfogunk csinálni egyet??? nekem van otthon laposfogóm hozzá :) :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 hozzáfogunk csinálni egyet??? nekem van otthon laposfogóm hozzá :) :) :twisted: Nekem meg van két csavarhúzóm!!!! :wink: Valamit majd összehozunk!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Fehérgsi! szoknyával mi ujság? foglalkozol még velük?vlmi infót dobj! kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni??? Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye?? A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl???? Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops: (Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni??? Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye?? A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl???? Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops: (Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:) Üdv.: Atommanó Elvileg első fékbetét. De nézd meg a tárcsádat is. Azt külön nem jelzi:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts