Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Igen Laci! Szerintem jobban megy a géped de csak 1 dolog miatt..........

A gyújtás........nekem még a régi elosztós :) Neked meg már az elektronikus....... Baromi sokat gondolkodtam,hogy mennyibe is kerülne átalakítani a gyújtást(feltéve ha átlehet)

Tényleg átlehet? Mennyiből? :shock:

Megosztás:

vferi

Pöpec a géped! Kár h nem tavaly árultad :) Lehet beszáltam volna alkudozni :wink: Talán még meg is egyeztünk volna.. Én ugyan olcsóbban vettem az enyémet, de full széria. Bár PetiGsi nagyon hajlik rá, h szerinte csippes, mert ö ugy érzi, nagyon megy...sztem meg nem :)

De lehet csak megszoktam... 8) hiába.. lóeröböl sose elég :wink:

Közel 4 év alatt, mióta az enyém, nagyjából mindent megcsináltam ami szerintem kell ahoz hogy igazán élvezni lehessen a gsi-t :wink:

Most meg adhatom ell mikor készen van és vehetek belőle ajtót, ablakot, téglát :? :? Valamit valamiért.....

Megosztás:

huu.. Petya mintha régen kérdeztem volna Uhuhu éknál ezt, de már nem emlékszem h azt mondták-e, hogy nem lehet, vagy hogy nem érdemes...

De az is lehet h mind2öt! :roll: 8)

Sööt..mert szerintem itt a gyújtásba beleszólhat a motorvezérlö is..igy felejtös..de ez csak megérzés :oops:

Megosztás:

vferi az az igazság, hogy műszerekkel még jobban lehet mérni :wink: nem árt ha van kettő, mert mind1ik csal és így kaphatsz egy viszonylag valós értéket :wink:

én ilyen méréshez tok szerezni gpst ha vkit érdekel egy kis méregetés

Megosztás:

Igen Laci! Szerintem jobban megy a géped de csak 1 dolog miatt..........

A gyújtás........nekem még a régi elosztós :) Neked meg már az elektronikus....... Baromi sokat gondolkodtam,hogy mennyibe is kerülne átalakítani a gyújtást(feltéve ha átlehet)

Tényleg átlehet? Mennyiből? :shock:

Ha osztófejes a C20XE és abból szertnél DIS-es (gyujtásmodulsot) csinálni az elég nagy macera. Más a motorkábelköteg, computer, vezérműtengely, stb. Nem biztos, hogy megéri :?

Megosztás:

Most meg adhatom ell mikor készen van és vehetek belőle ajtót, ablakot, téglát :? :? Valamit valamiért.....

Háát igen... vmit vmiért... biztos megszakad a szíved érte :? de ha jol sejtem a másik oldalon meg a család áll...

van ami fontosabb a kocsinál is...

Megosztás:

Olvasgattam a forumot.És tényleg drasztikusak a benzinárak.

Nem is tudom, hogy mikor tankoltam utoljára kuton? :wink:

Ha lenne egy olajszálító kamionom vinnék nektek 170 Ft/L,de nincs! :)

Én 92 Ft/L , 95-ös benzint adagoloka gsi-be.600 km=4500 ft.

8)

Én is ócsó benzint tankolok, de nagyon változó minőségű ám az ukrán anyag. :wink:

Volt már, hogy 500 km-alatt megette az 50l-t! Bár mostanság 680km-t megyek 45l-ből.

Megosztás:

Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni???

Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye??

A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl????

Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops:

(Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:)

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni???

Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye??

A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl????

Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops:

(Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:)

Üdv.: Atommanó

Elvileg első fékbetét.

De nézd meg a tárcsádat is. Azt külön nem jelzi:))

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.