PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Igen Laci! Szerintem jobban megy a géped de csak 1 dolog miatt.......... A gyújtás........nekem még a régi elosztós :) Neked meg már az elektronikus....... Baromi sokat gondolkodtam,hogy mennyibe is kerülne átalakítani a gyújtást(feltéve ha átlehet) Tényleg átlehet? Mennyiből? :shock:
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 "...ja akasztottam az órát vagy 2 hete!(két személyel)..." Ez mennyit jelent?250km/h?Van valami okosítás a gépben,mi az?
vferi Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 vferi Pöpec a géped! Kár h nem tavaly árultad :) Lehet beszáltam volna alkudozni :wink: Talán még meg is egyeztünk volna.. Én ugyan olcsóbban vettem az enyémet, de full széria. Bár PetiGsi nagyon hajlik rá, h szerinte csippes, mert ö ugy érzi, nagyon megy...sztem meg nem :) De lehet csak megszoktam... 8) hiába.. lóeröböl sose elég :wink: Közel 4 év alatt, mióta az enyém, nagyjából mindent megcsináltam ami szerintem kell ahoz hogy igazán élvezni lehessen a gsi-t :wink: Most meg adhatom ell mikor készen van és vehetek belőle ajtót, ablakot, téglát :? :? Valamit valamiért.....
Laci4 Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 huu.. Petya mintha régen kérdeztem volna Uhuhu éknál ezt, de már nem emlékszem h azt mondták-e, hogy nem lehet, vagy hogy nem érdemes... De az is lehet h mind2öt! :roll: 8) Sööt..mert szerintem itt a gyújtásba beleszólhat a motorvezérlö is..igy felejtös..de ez csak megérzés :oops:
Kess Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 vferi az az igazság, hogy műszerekkel még jobban lehet mérni :wink: nem árt ha van kettő, mert mind1ik csal és így kaphatsz egy viszonylag valós értéket :wink: én ilyen méréshez tok szerezni gpst ha vkit érdekel egy kis méregetés
vferi Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Igen Laci! Szerintem jobban megy a géped de csak 1 dolog miatt.......... A gyújtás........nekem még a régi elosztós :) Neked meg már az elektronikus....... Baromi sokat gondolkodtam,hogy mennyibe is kerülne átalakítani a gyújtást(feltéve ha átlehet) Tényleg átlehet? Mennyiből? :shock: Ha osztófejes a C20XE és abból szertnél DIS-es (gyujtásmodulsot) csinálni az elég nagy macera. Más a motorkábelköteg, computer, vezérműtengely, stb. Nem biztos, hogy megéri :?
Laci4 Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Most meg adhatom ell mikor készen van és vehetek belőle ajtót, ablakot, téglát :? :? Valamit valamiért..... Háát igen... vmit vmiért... biztos megszakad a szíved érte :? de ha jol sejtem a másik oldalon meg a család áll... van ami fontosabb a kocsinál is...
Guest Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 "...ja akasztottam az órát vagy 2 hete!(két személyel)..." Ez mennyit jelent?250km/h?Van valami okosítás a gépben,mi az? YES! SUFNYI TUNING
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 YES! SUFNYI TUNING Építőbb jellegű hozzászólást is tudsz "kedves" Vendég?
mélykék76 Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 ....Mi tévő legyek???.... Esetleg beszélhetnél Dudás Mesterrel a kartervédőről.
semseyp Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Olvasgattam a forumot.És tényleg drasztikusak a benzinárak. Nem is tudom, hogy mikor tankoltam utoljára kuton? :wink: Ha lenne egy olajszálító kamionom vinnék nektek 170 Ft/L,de nincs! :) Én 92 Ft/L , 95-ös benzint adagoloka gsi-be.600 km=4500 ft. 8) Én is ócsó benzint tankolok, de nagyon változó minőségű ám az ukrán anyag. :wink: Volt már, hogy 500 km-alatt megette az 50l-t! Bár mostanság 680km-t megyek 45l-ből.
gsi16v.pizoman Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Esetleg beszélhetnél Dudás Mesterrel a kartervédőről. Nem lehet, hogy ennyire ne merjetek valamibe belekezdeni?csak csináklok egy képet a kartervédőmröl amit sk csináltam egy haverral!!!
Kess Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 osztan én meg hol hajlítgassam??? a panelban az ágylábával??? :) :)
PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Ha ilyen nagy átalakítás a gyújtás akkor inkább érdemesebb vennem egy 93' -as gépet :) Cossworth hengerfejeset :)
Guest Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Ha ilyen nagy átalakítás a gyújtás akkor inkább érdemesebb vennem egy 93' -as gépet :) Cossworth hengerfejeset :) ja! tölem(fehérgsi) 8)
hemi Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Ebben a topicban többet nem mükszik a Vendég felhasználó... Sehol a fórumon, nem csak itt.
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Hát ez az!!! Hol áljak neki hajlítgatni, meg szabni??? Amúgy hova kell felfogatni??? Kügy képeket pls!!! Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Most nézem hogy klubtag vagyok!!!! :) Ezt a sok érdeklődőt!!! :roll: És milyen régóta érdeklődnek!!!! :oops: Üdv.: Atommanó
PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 FehérGSI! Mennyiért adod a vasat? :) Lehet,hogy érdekel !
Kess Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Hát ez az!!! Hol áljak neki hajlítgatni, meg szabni??? Amúgy hova kell felfogatni??? Kügy képeket pls!!! Üdv.: Atommanó hozzáfogunk csinálni egyet??? nekem van otthon laposfogóm hozzá :) :) :twisted:
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 hozzáfogunk csinálni egyet??? nekem van otthon laposfogóm hozzá :) :) :twisted: Nekem meg van két csavarhúzóm!!!! :wink: Valamit majd összehozunk!!! Üdv.: Atommanó
Lacee Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Fehérgsi! szoknyával mi ujság? foglalkozol még velük?vlmi infót dobj! kösz
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni??? Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye?? A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl???? Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops: (Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:) Üdv.: Atommanó
hemi Elküldve Május14, 2004 Elküldve Május14, 2004 Ha a BC kiírja, hogy "Bremsbeleg" akkor konkrétan mit kell cserélni??? Csak a betétet, vagy a tárcsát is??? A fékpofa a dobfékben van ugye?? A BC elöl-hátul mér, vagy csak elöl???? Több hülyeséget egyenlőre nem kérdezek, maj várok egy hetet. :oops: (Pofám leszakad :) , hogy néha ilyeneket kérdezek..... :oops:) Üdv.: Atommanó Elvileg első fékbetét. De nézd meg a tárcsádat is. Azt külön nem jelzi:))
Recommended Posts