opel16v Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Szerencséd volt! :) Akinek száguldozni támad kedve, előtte nézze már meg a DuEn oldalon a Vasék borulását belső videófelvételről, elég meggyőző... www.duen.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 JELENVAGYOK FIGYELEK a jóhir messze szál de a rossz még messzeb DE NE ÉN TÖRJEM A PÁLCÁT MÁS FEJE FÖLÖTT egyenlöre ami minusz számszerüen nemondom de sok!!!!!! opel 16v HOGY SZUPERÁL A WEBER SZIVÓSOROD KB MINT AZ ÉN TURBO MOTOROM :))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Készülődik... :) Tudod, Én végtelenül türelmes ember vagyok. :) Amúgy hó végére ígérte, remélhetőleg ezt már be is tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 nem a türelem mással van baj te még nem látod vagy nem akarod nézd át jól a fékeket ne én mondjam rájössz mi a hiba (mennyit forog a tárcsa per perc ???? és a felnire miért teszik a tehermentesitö gyürüt ergo a féktárcsa is igyvan!!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Tas! Nem értem mit akarsz mondani. A tárcsám tökéletes, ki lett központosítva. Semmi bajom nincs vele, már versenyen is bizonyított, és nagyon jók a tapasztalataim vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 sok szerencsét a versenyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Kösz! :) Gyere majd ki, vasárnap lesz a Műegyetem Rakparton a Szlalomparty! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 tájékozódásin leszek de nemveszek részt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Arra Én is szívesen mentem volna, de valamiért a Mantás rendezvények mindig versenyidőpontra esnek... Már kezdek hozzászokni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 igy jártál sajnos ha kicserélem a szilentet az omegán indulok ha nem akkor csak nézem serleget linkel majd be:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Akkor ugorj Neki a szilentnek! :) Na jóccakát! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Laci4! Az az igazság,hogy kivácsi voltam mennyi idő alatt érném el a 200-at 0-ról! Bár igaz,hogy 0-100-ra 7.2s volt (ami szerintem nem rossz) de mikor megnétzem a Lotus omega eredményeit eképedtem :) Egy kis összehasonlítás : Az Omega 0-100 5.3sec mig a GSI-m 7.2sec (ez annyira nem is rossz 8) ) Ha viszont 0-200 akkor siralmasan nagy a különbség :? L.Omegával 15.3sec kellett 200-ig mig a GSI-mnek 30-32sec :shock: De ezek csak mért értékek és a két autó nem egy súlycsoport 8) Majd lemérjük a tiédet is Laci lehet,hogy sokkal jobb értéke lesz mint az én kis 92'-es autómnak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Szerencséd volt! :) Akinek száguldozni támad kedve, előtte nézze már meg a DuEn oldalon a Vasék borulását belső videófelvételről, elég meggyőző... www.duen.hu jó nagyot zakóztak!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ami a Kurgyis Gabi témát illeti: Szerdára volt megbeszélve, hogy leviszem a gépet. Gondoltam felhívom előtte, hogy indulok!!!! :? - Akkor vinném a kocsit! - Nem jövőhétre beszéltük meg? -Nem!!!! :twisted: Na mindegy erről ennyit. Tulajdon képpen a szilenteket cserélné ki, meg kart. védő, de nem szeretném 2 hétig otthagyni a gépet!!!! :roll: Mi tévő legyek??? Ja és szeretnék előre is opelklub-os matricát!!! :?: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ami a Kurgyis Gabi témát illeti: Szerdára volt megbeszélve, hogy leviszem a gépet. Gondoltam felhívom előtte, hogy indulok!!!! :? - Akkor vinném a kocsit! - Nem jövőhétre beszéltük meg? -Nem!!!! :twisted: Na mindegy erről ennyit. Tulajdon képpen a szilenteket cserélné ki, meg kart. védő, de nem szeretném 2 hétig otthagyni a gépet!!!! :roll: Mi tévő legyek??? Ja és szeretnék előre is opelklub-os matricát!!! :?: Köszi! hunnan van kartervédőd??? nekem is köllene, mert a műanyagot már rég elhagytam Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Atommanó! Sajnos ez a Gabi hátránya, mint mondtam is már, hogy időpontot nem igazán lehet vele fixálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ezaz, hogy még nincs!!!! A Gabi csinálná!!! :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Hát ami a Kurgyis Gabi témát illeti: Szerdára volt megbeszélve, hogy leviszem a gépet. Gondoltam felhívom előtte, hogy indulok!!!! :? - Akkor vinném a kocsit! - Nem jövőhétre beszéltük meg? -Nem!!!! :twisted: Na mindegy erről ennyit. Tulajdon képpen a szilenteket cserélné ki, meg kart. védő, de nem szeretném 2 hétig otthagyni a gépet!!!! :roll: Mi tévő legyek??? Ja és szeretnék előre is opelklub-os matricát!!! :?: Köszi! Hívd fek Szeles Gabit. Ő teljesen megbízható. +36309823602 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Renzso! Megcsinálja a kart. védőt + a szilenteket is??? ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Csá versenyzők. Kicsit szégyenlem magam, hogy eddig nem voltam itt, de........! Lényegen nem változtat. valaki tud nekem egy diesel patrol (tura tankos 194 literes)cserét a Gsi-re. 3-hete előztek és a bal oldalát végig szántották a gépnek.(annyira nem vészes) De nagy nehezen adtak betétlapot--jövöhéten kész lesz. Akkor kiment a kerékagycsapágy-javitás alatt van. Szóval csak ezek voltak.de jövöhéten pöpec lesz--(azóta a SUZUKIVAL járok). ja akasztottam az órát vagy 2 hete!(két személyel) Na meg nekem is volt egy fotósom(de beszélgettünk 8) ) tehát jövöhéten egyben lesz a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vferi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Laci4! Az az igazság,hogy kivácsi voltam mennyi idő alatt érném el a 200-at 0-ról! Bár igaz,hogy 0-100-ra 7.2s volt (ami szerintem nem rossz) de mikor megnétzem a Lotus omega eredményeit eképedtem :) Egy kis összehasonlítás : Az Omega 0-100 5.3sec mig a GSI-m 7.2sec (ez annyira nem is rossz 8) ) Ha viszont 0-200 akkor siralmasan nagy a különbség :? L.Omegával 15.3sec kellett 200-ig mig a GSI-mnek 30-32sec :shock: De ezek csak mért értékek és a két autó nem egy súlycsoport 8) Majd lemérjük a tiédet is Laci lehet,hogy sokkal jobb értéke lesz mint az én kis 92'-es autómnak :wink: Ha lehet egy javaslatom ne 0-200 mérjetek mert ott zavaró kinek mennyit csal a km órája+ gumiméret külömbség is befolyásolja mennyit mutat. 0-ról 1km-t szoktak mérni ott nincs semmi "zavaró" tényező. autópálya egyenes(sík) rész egyik km kőtől indulás a másodiknál álítod le a stoppert. Nagyon sok autótesztbe is ezt az adatott adják meg. Bár a Lotus omegához képest ott "siralmmas" adatott kapunk :? Nekem hálistennek volt szerencsém a Lotus és a Lotec omegát is "tesztelnem" :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Olvasgattam a forumot.És tényleg drasztikusak a benzinárak. Nem is tudom, hogy mikor tankoltam utoljára kuton? :wink: Ha lenne egy olajszálító kamionom vinnék nektek 170 Ft/L,de nincs! :) Én 92 Ft/L , 95-ös benzint adagoloka gsi-be.600 km=4500 ft. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 vferi az az igazság, hogy műszerekkel még jobban lehet mérni :wink: nem árt ha van kettő, mert mind1ik csal és így kaphatsz egy viszonylag valós értéket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 vferi Pöpec a géped! Kár h nem tavaly árultad :) Lehet beszáltam volna alkudozni :wink: Talán még meg is egyeztünk volna.. Én ugyan olcsóbban vettem az enyémet, de full széria. Bár PetiGsi nagyon hajlik rá, h szerinte csippes, mert ö ugy érzi, nagyon megy...sztem meg nem :) De lehet csak megszoktam... 8) hiába.. lóeröböl sose elég :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 vferi Pöpec a géped! Kár h nem tavaly árultad :) Lehet beszáltam volna alkudozni :wink: Talán még meg is egyeztünk volna.. Én ugyan olcsóbban vettem az enyémet, de full széria. Bár PetiGsi nagyon hajlik rá, h szerinte csippes, mert ö ugy érzi, nagyon megy...sztem meg nem :) De lehet csak megszoktam... 8) hiába.. lóeröböl sose elég :wink:[/quoteű Ez is full széria és egy darab rozsdafolt nincs rajta.És belül sincs lelakva!Klimás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts