Róóóbi Elküldve Augusztus28, 2018 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2018 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: Akkor szokta mondani hogy ez egy fo*taliga, mert nulla gondoskodással nem akar működni vagy 30 évig megállás nélkül. Az ilyennek biciklit (se)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2018 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2018 7 órája, Róóóbi írta: Az ilyennek biciklit (se)... Na igen az ilyen szokott úgy tekerni vagy 10 évig hogy nyeklik neki a pedál, mert még hajtókar sem cserél.Meg madzaggal köti fel a sárhányót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Augusztus29, 2018 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2018 20 perce, zotya975 írta: Na igen az ilyen szokott úgy tekerni vagy 10 évig hogy nyeklik neki a pedál, mert még hajtókar sem cserél.Meg madzaggal köti fel a sárhányót. Igen. Merjél csak használt bármit venni. Csak úgy potyognak ki a csontvázak a szekrényből. Rákészülsz a nyilvánvalóra, aztán a rejtett jóságok még rátesznek 3 merőkanállal. "Á cseréltük a bal küszöböt 2 éve" Ja, csak a kezed el ne húzd a peremén mert megszúrnak a CO huzal csápok. 10 centinként 5 pötty. Igaz, a belső már rég elrohadt, de jelszavunk: Me' műszakira jaóaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus31, 2018 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2018 Elmúlt hetem... Most itt tartunk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuskes Elküldve Szeptember1, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2018 8 órája, wookie írta: Elmúlt hetem... Most itt tartunk: Baleseted volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2018 10 órája, wookie írta: Elmúlt hetem... Most itt tartunk: Van akinek kijut a jóból én meg csak a kábelkorbácsokkal sza*ozok. Min lóg a motor? Fán, szőlőlugason? Most akartam kicserélni a fagydugót, erre szakad az eső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember1, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2018 5 órája, zotya975 írta: Van akinek kijut a jóból én meg csak a kábelkorbácsokkal sza*ozok. Min lóg a motor? Fán, szőlőlugason? Most akartam kicserélni a fagydugót, erre szakad az eső. Én tegnap este cseréltem olajat. Előtte héten hangszórókat elöl, semmi izgalmas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember1, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2018 17 órája, tuskes írta: Baleseted volt? Volt, úgy másfél éve. Most jutottam idáig. 15 órája, zotya975 írta: Van akinek kijut a jóból én meg csak a kábelkorbácsokkal sza*ozok. Min lóg a motor? Fán, szőlőlugason? Most akartam kicserélni a fagydugót, erre szakad az eső. Lugas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2018 Amikor összeraktam a kocsit a fagydugó csere után és először eljártam vele ott maradt egy nagy alátét a földön. Azóta kerestem honnan hiányzik, most jöttem rá: a generátor rögzítő nagy csavaron található gumituskó alátétje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuskes Elküldve Szeptember6, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2018 7 órája, zotya975 írta: Amikor összeraktam a kocsit a fagydugó csere után és először eljártam vele ott maradt egy nagy alátét a földön. Azóta kerestem honnan hiányzik, most jöttem rá: a generátor rögzítő nagy csavaron található gumituskó alátétje. Mostanság elég trendi a fagydugó csere. Miért is kell azt cserélni? Lehet balga kérdés, sosem foglalkoztatott, de mostmár érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember7, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2018 7 órája, tuskes írta: Mostanság elég trendi a fagydugó csere. Miért is kell azt cserélni? Lehet balga kérdés, sosem foglalkoztatott, de mostmár érdekelne. A generátor le és felszereléskor vettem észre hogy kirohadt a belső része és szivárog belőle a hűtőfolyadék. Az már csak közjáték volt hogy a felette lévő S csőnél is, és hiába húztam meg a bilincset, nem szűnt meg a szivárgás így azt is cseréltem a csonkot meg picit megcsiszoltam, mert rozsdarágás volt rajta valószinűleg ezért nem volt elég ha meghúztam. Alapból nem tűnt fel, mert nem volt vészes a fogyás, és a forró blokkon el is párolgott a folyadék. Sajna annyira roncsolódott kiszedéskor hogy nem lehetett megállapítani hol-mennyire volt elrozsdállva a fagydugó. Itt már pont vésem kifelé, ott a felső részén szivárgott ha jól láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember7, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2018 (edited) Nekem is kirohadt az egyik az se-ből. Talán már autó lesz belőle : https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/41174955_1333573226779899_3695043566855258112_o.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=e8c08f11914180eaeac79b6697d03660&oe=5BF5E696 Módosítva Szeptember7, 2018 : wookie 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember7, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2018 Tetszik ez a GL Ferrari !!! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember9, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2018 Egy kis összefoglaló: https://napivuki.blog.hu/2018/09/09/jatsszunk_ujjaepitoset Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember10, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2018 23 órája, wookie írta: Egy kis összefoglaló: https://napivuki.blog.hu/2018/09/09/jatsszunk_ujjaepitoset Valami lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2018 23 órája, wookie írta: Egy kis összefoglaló: https://napivuki.blog.hu/2018/09/09/jatsszunk_ujjaepitoset 33 perce, Tiu írta: Valami lesz... Én meg eltévedtem. Mi van azzal amit homokfúvattál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolandgyorgy Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 Sziasztok. Astra F szélvédő párásodásra kinek mi vált be? Borzalmas minden reggel...hiába fújatom, letekert ablakok, klíma stb...sz@rt se ér.... Köszi előre is mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 12 perce, rolandgyorgy írta: Sziasztok. Astra F szélvédő párásodásra kinek mi vált be? Borzalmas minden reggel...hiába fújatom, letekert ablakok, klíma stb...sz@rt se ér.... Köszi előre is mindenkinek! Pollen szűrő nem nedves ? Nekem akkor volt ilyen, mikor az ablak törlők alatti vízelvezető műanyag nem volt rendesen a helyén és a gumi tömítést nem nyomta jól a szélvédőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 20 perce, Stevy írta: Pollen szűrő nem nedves ? Nekem akkor volt ilyen, mikor az ablak törlők alatti vízelvezető műanyag nem volt rendesen a helyén és a gumi tömítést nem nyomta jól a szélvédőhöz. Én meg lassan berakom a csomagtartóba a páramentesítőt, amit lakásba árulnak alapból. Nyilván a hirtelen nagy mennyiségű párával nem bírkózik, meg de ha szárazabb a beltér mert állás közben összegyűjti a nedvességet ( esőben-hóban cipőről lecsorgót...stb) , akkor nem is csapódik ki olyan gyorsan az üvegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolandgyorgy Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 1 óra, Stevy írta: Pollen szűrő nem nedves ? Nekem akkor volt ilyen, mikor az ablak törlők alatti vízelvezető műanyag nem volt rendesen a helyén és a gumi tömítést nem nyomta jól a szélvédőhöz. elvileg minden a helyén, a pollenszűrő is új, nem nedves...mégis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolandgyorgy Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: Én meg lassan berakom a csomagtartóba a páramentesítőt, amit lakásba árulnak alapból. Nyilván a hirtelen nagy mennyiségű párával nem bírkózik, meg de ha szárazabb a beltér mert állás közben összegyűjti a nedvességet ( esőben-hóban cipőről lecsorgót...stb) , akkor nem is csapódik ki olyan gyorsan az üvegen. Én most vettem ilyen Prevent "csodaszert" vagy "csodasz@rt" nem tudom használ e valamit, majd kiderül... hülyén hangzik elsőre de ezt a "macskaalom zokniba" megoldást próbálta már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 55 perce, rolandgyorgy írta: Én most vettem ilyen Prevent "csodaszert" vagy "csodasz@rt" nem tudom használ e valamit, majd kiderül... hülyén hangzik elsőre de ezt a "macskaalom zokniba" megoldást próbálta már valaki? Én igen. Valamennyit azért felfogott, ha nagy eső volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember11, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2018 20 órája, zotya975 írta: Én meg eltévedtem. Mi van azzal amit homokfúvattál? Ezzel? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2018 20 órája, rolandgyorgy írta: Én most vettem ilyen Prevent "csodaszert" vagy "csodasz@rt" nem tudom használ e valamit, majd kiderül... hülyén hangzik elsőre de ezt a "macskaalom zokniba" megoldást próbálta már valaki? A macskaalom zokniba olyan mint a bolti páramentesítő, lassan felszívja a nedvességet, de a hirtelen nagy mennyiségű pára ellen ami kicsapódik, nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember12, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2018 On 2018. 09. 11. at 9:53, rolandgyorgy írta: Sziasztok. Astra F szélvédő párásodásra kinek mi vált be? Borzalmas minden reggel...hiába fújatom, letekert ablakok, klíma stb...sz@rt se ér.... Köszi előre is mindenkinek! Én egy műanyag lemezt szerkesztettem a pollenszűrő fölé ami az esetleg befolyó vizet eltereli a pollenszűrőről. Sok év óta nem párásodik. Akkor viszont igen, ha megázva, vizes ruhában beülök a hideg kocsiba és még ráadásul lélegzem is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts