zotya975 Elküldve Február7, 2018 Megoszt Elküldve Február7, 2018 1 órával ezelőtt, Doksza írta: Tudnátok nekem segîteni hogy hol tudnám elérni Somi-t mert szeretném megkérni auxosításra! Üdv..mi a nickneve egészen pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuskes Elküldve Február7, 2018 Megoszt Elküldve Február7, 2018 10 órája, pszilaj írta: Hát elég hosszú... legalábbis egy embernek, otthoni körülmények között... Én most cseréltem stabilizátor bekötőt...hát elég sz_pós volt... de kész van... Végül megszületett a kis bárány. Copós volt. Kellett vennem még 2 lengőkart kompletten, mert nem tudták szétszedni a bennt lévőt. Szívott vele a szerelő, amitől viszont féltem, hogy gólyaláb fog repedni csillapító cserekor, azt megoldották gond nélkül. Most van pár cucc amit visszaviszek a boltba, mert nem kell a komplett lengőkar miatt. Fékem hátul kiderült hogy max 1-2 mm kopott, úgyhogy azis marad, vagy visszaveszik. Összességében sokkal jobb lett az autó, nem hintázik, de nem is pattog az úton, jobb a fekvése, bár magasnak tűnik. Tehát magasságra nőtt, nem mértem, de több cm-t, pedig standard méretű, első osztályú rugókat kapott. Bár szerelő szerint ez még valamennyit össze fog ülni, még friss. Futómű beállításra még elviszem holnap, mert érezhetően jobbra húz, amit leginkább álló helyzetből gyorsításkor érezni, akkor viszont nagyon. Kissé furcsállom viszont hogy mintha a kormányzás nehezebb lenne....... Ezt nem tudom mire véljem. Talán lehet a zsír új komplett futómű visszajelzése? Az én autóm nem szervós. Péntek hajnalban indulás Olaszba, akkorra bonmba biztosnak kelle legyen. Ha hazajöttünk beszámolok milyen volt hosszútávon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 7 órája, tuskes írta: Végül megszületett a kis bárány. Copós volt. Kellett vennem még 2 lengőkart kompletten, mert nem tudták szétszedni a bennt lévőt. Szívott vele a szerelő, amitől viszont féltem, hogy gólyaláb fog repedni csillapító cserekor, azt megoldották gond nélkül. Most van pár cucc amit visszaviszek a boltba, mert nem kell a komplett lengőkar miatt. Fékem hátul kiderült hogy max 1-2 mm kopott, úgyhogy azis marad, vagy visszaveszik. Összességében sokkal jobb lett az autó, nem hintázik, de nem is pattog az úton, jobb a fekvése, bár magasnak tűnik. Tehát magasságra nőtt, nem mértem, de több cm-t, pedig standard méretű, első osztályú rugókat kapott. Bár szerelő szerint ez még valamennyit össze fog ülni, még friss. Futómű beállításra még elviszem holnap, mert érezhetően jobbra húz, amit leginkább álló helyzetből gyorsításkor érezni, akkor viszont nagyon. Kissé furcsállom viszont hogy mintha a kormányzás nehezebb lenne....... Ezt nem tudom mire véljem. Talán lehet a zsír új komplett futómű visszajelzése? Az én autóm nem szervós. Péntek hajnalban indulás Olaszba, akkorra bonmba biztosnak kelle legyen. Ha hazajöttünk beszámolok milyen volt hosszútávon. A futómű beállítás után lehet jobb lesz a kormányzás is. Leesett az első hó Győrben: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 Ez is eljött. Igen, valós. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 1 óra, Róóóbi írta: Ez is eljött. Igen, valós. Igen jó neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 1 óra, pszilaj írta: Igen jó neked... Még bejáratós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február12, 2018 Megoszt Elküldve Február12, 2018 Hazajött.... 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február12, 2018 Megoszt Elküldve Február12, 2018 38 perce, wookie írta: Hazajött.... irígykedős smile Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február12, 2018 Megoszt Elküldve Február12, 2018 4 órája, aholy írta: irígykedős smile Hát az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve Február20, 2018 Megoszt Elküldve Február20, 2018 Sziasztok Valamelyikőtök bőröztetett már F-Astra légzsákos kormányt ? Illetve valaki rakott már be sport kormányt ? (Igazából mind 2 nél az érdekelne hogy néz ki a helyén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tigerbacsi Elküldve Február20, 2018 Megoszt Elküldve Február20, 2018 Sziasztok! Újra itt! Szóba került, hogy lecserélném a az Opel Astra F autómat. (1996 1.4 16 V) 3 ajtós. benzines. Műszaki az 2019. 08.17-ig van rajta. Motorosan (x14xe), mechanikailag nincs baja. Nem rohad a küszöb, viszont kavicsfelverődéses a motorháztető. Gyöngyház fényezésű a kocsi Olaj 2 300 km-rel ezelőtt volt cserélve 230 000 km van benne s én vagyok a második tulaj. Szerintetek mennyit kaphatok érte? A nyári gumik 1 szezonosak, a téli az csere érett. Az antenna kattog, de nem jön fel. Belülről nagyon megkímélt állapotú mert mindig volt rajta üléshuzat, csak a váltószoknya kopott. Eredeti rádió CAR 300-as a kódjával együtt megvan. Köszönöm előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2018 Megoszt Elküldve Február20, 2018 5 perce, tigerbacsi írta: Sziasztok! Újra itt! Szóba került, hogy lecserélném a az Opel Astra F autómat. (1996 1.4 16 V) 3 ajtós. benzines. Műszaki az 2019. 08.17-ig van rajta. Motorosan (x14xe), mechanikailag nincs baja. Nem rohad a küszöb, viszont kavicsfelverődéses a motorháztető. Gyöngyház fényezésű a kocsi Olaj 2 300 km-rel ezelőtt volt cserélve 230 000 km van benne s én vagyok a második tulaj. Szerintetek mennyit kaphatok érte? A nyári gumik 1 szezonosak, a téli az csere érett. Az antenna kattog, de nem jön fel. Belülről nagyon megkímélt állapotú mert mindig volt rajta üléshuzat, csak a váltószoknya kopott. Eredeti rádió CAR 300-as a kódjával együtt megvan. Köszönöm előre is Üdv..hát szerintem olyan 300-500 ezer attól függően az ország melyik részén akarod eladni, a vevőnek mi fontos, és mennyire akarja lealkudni az autót. Beirod a hahuba a paramétereket, kijönnek hasonló autók, és akkor nagyjából látni fogod milyen árak vannak és ezért milyen autókat hirdetnek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tigerbacsi Elküldve Február20, 2018 Megoszt Elküldve Február20, 2018 2 perce, zotya975 írta: Üdv..hát szerintem olyan 300-500 ezer attól függően az ország melyik részén akarod eladni, a vevőnek mi fontos, és mennyire akarja lealkudni az autót. Beirod a hahuba a paramétereket, kijönnek hasonló autók, és akkor nagyjából látni fogod milyen árak vannak és ezért milyen autókat hirdetnek. 2016-ban vettem 250 000-ért. Dunaújváros és Szeged között közlekedett a kocsi pályán és 52-es halálúton. Hahuba nem találtam hasonlót sajnos. Ja és van 2 plusz hangszóró a kalaptartóban :-D Ám ahogy gondoltam nem sokat vesztett az értékéből. Nem lett gyilkolva. 2 szer ment fel 162 km/h - ra a sebesség amúgy 120 - 130 között, de inkább 120 a pályán is. téli gumival 120-as max tempónál 100 km és 90 - es tempó 82 km valamint 50 es tempóval 11 km megtétele után 7,7 liter / 100 km a fogyasztása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2018 Megoszt Elküldve Február20, 2018 1 perc, tigerbacsi írta: 2016-ban vettem 250 000-ért. Dunaújváros és Szeged között közlekedett a kocsi pályán és 52-es halálúton. Hahuba nem találtam hasonlót sajnos. Ja és van 2 plusz hangszóró a kalaptartóban :-D Ám ahogy gondoltam nem sokat vesztett az értékéből. Nem lett gyilkolva. 2 szer ment fel 162 km/h - ra a sebesség amúgy 120 - 130 között, de inkább 120 a pályán is. téli gumival 120-as max tempónál 100 km és 90 - es tempó 82 km valamint 50 es tempóval 11 km megtétele után 7,7 liter / 100 km a fogyasztása. Az a baj, hogy ezek a dolgok csak neked fontosak és értéktartóak, a vevőnek nem. Én is hiába pátyolgatom az autót, meg nyalogatom körbe, a vevő csak azt nézi hogy évjárat, kilométer, a szép beltér mondjuk dob rajta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tigerbacsi Elküldve Február20, 2018 Megoszt Elküldve Február20, 2018 1 perc, zotya975 írta: Az a baj, hogy ezek a dolgok csak neked fontosak és értéktartóak, a vevőnek nem. Én is hiába pátyolgatom az autót, meg nyalogatom körbe, a vevő csak azt nézi hogy évjárat, kilométer, a szép beltér mondjuk dob rajta. Köszönöm! Ezzel is okosabb lettem azért. Legalább tudom mit érdemes elmondani, s mit nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2018 Megoszt Elküldve Február21, 2018 7 órája, tigerbacsi írta: Köszönöm! Ezzel is okosabb lettem azért. Legalább tudom mit érdemes elmondani, s mit nem Hát ha az ember őszinte, az szép dolog, csak nem kifizetődő. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Február21, 2018 Megoszt Elküldve Február21, 2018 13 órája, Barret írta: Sziasztok Valamelyikőtök bőröztetett már F-Astra légzsákos kormányt ? Illetve valaki rakott már be sport kormányt ? (Igazából mind 2 nél az érdekelne hogy néz ki a helyén) Én felvarrható kormányvédőt tettem fel légzsákosra, meg kicsit szakadt légzsák nélkülire. Mindkettő jól mutat szerintem. Kép 6-800 Ft aliról, meg egy negyed óra mire felrakod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve Február21, 2018 Megoszt Elküldve Február21, 2018 2 órája, Stevy írta: Én felvarrható kormányvédőt tettem fel légzsákosra, meg kicsit szakadt légzsák nélkülire. Mindkettő jól mutat szerintem. Kép 6-800 Ft aliról, meg egy negyed óra mire felrakod. Ez rohadt jól néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február21, 2018 Megoszt Elküldve Február21, 2018 7 órája, Stevy írta: Én felvarrható kormányvédőt tettem fel légzsákosra, meg kicsit szakadt légzsák nélkülire. Mindkettő jól mutat szerintem. Kép 6-800 Ft aliról, meg egy negyed óra mire felrakod. Wish, €1 plusz posta. http://www.wish.com/c/5746abdb85bbbe60b10cdd7c Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Február21, 2018 Megoszt Elküldve Február21, 2018 Visszanéztem 2,06$ volt. Kb. ugyan ez, csak a nem fehér pöttyös más anyag, ami hamar kifényesedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február22, 2018 Megoszt Elküldve Február22, 2018 Én meg egy bőrös fickótól vettem vagy 1000 forintért UV bőr darabokat és abból varrtam rá egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispotter Elküldve Február22, 2018 Megoszt Elküldve Február22, 2018 Sziasztok! Végre nagy keresgélések árán shert tettem egy hibátlan 92 es f astra ülésre! Lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehetne átrakni a tekerőt a másik oldalra? A sín az adott 4 csavar.. de a tekerő kifog rajtam. Levettem már a tekerő túloldalán a műanyagot ott volt egy zéger gyűrű, levettem és kicsit beljebb is lehet nyomni de aztán megáll nem megy beljebb. Gondolom valahogy így lehet kiszedni.. Esetleg a tekerőnél van valami trükk? Az hogy jön le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2018 Megoszt Elküldve Február23, 2018 6 órája, Kispotter írta: Sziasztok! Végre nagy keresgélések árán shert tettem egy hibátlan 92 es f astra ülésre! Lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehetne átrakni a tekerőt a másik oldalra? A sín az adott 4 csavar.. de a tekerő kifog rajtam. Levettem már a tekerő túloldalán a műanyagot ott volt egy zéger gyűrű, levettem és kicsit beljebb is lehet nyomni de aztán megáll nem megy beljebb. Gondolom valahogy így lehet kiszedni.. Esetleg a tekerőnél van valami trükk? Az hogy jön le? Ami nálam van ülés azon nem lehet átenni, csak úgy ha a háttámlát is átrakod a másik oldalra. Aztán azt nem tudom, hogy van-e másik típus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február23, 2018 Megoszt Elküldve Február23, 2018 15 órája, Kispotter írta: Sziasztok! Végre nagy keresgélések árán shert tettem egy hibátlan 92 es f astra ülésre! Lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehetne átrakni a tekerőt a másik oldalra? A sín az adott 4 csavar.. de a tekerő kifog rajtam. Levettem már a tekerő túloldalán a műanyagot ott volt egy zéger gyűrű, levettem és kicsit beljebb is lehet nyomni de aztán megáll nem megy beljebb. Gondolom valahogy így lehet kiszedni.. Esetleg a tekerőnél van valami trükk? Az hogy jön le? Elméletileg a tekerő kijön tengelyestől és visszalehet dugni a másik oldalról. Olyan furaalakú tengely van benne, amit csak egyféleképpen lehet beletolni. Viszont a műanyagokat az eredeti ülésről kell átrakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2018 Megoszt Elküldve Február23, 2018 2 órája, pszilaj írta: Elméletileg a tekerő kijön tengelyestől és visszalehet dugni a másik oldalról. Olyan furaalakú tengely van benne, amit csak egyféleképpen lehet beletolni. Viszont a műanyagokat az eredeti ülésről kell átrakni... Hát én nem tudom, akárhogy nézem, csak hegesztést meg szegecselést látok, bontható részt nem. Itt van egy zeeger gyűrű, de ha leveszem, attól még nem jön át a tekerő oldaláról az a hengeres kiugró rész. De nekem is többfajta üléseim vannak, lehet hogy van olyan ami átrakható. Én a vázon cseréltem meg a támla szivacsát ( pontosabban talán inkább kókusz rost akármit)és a huzatot, mert nem tudtam átrakni a tekerőt a másik oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts