aholy Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 (edited) 52 perce, pszilaj írta: Akkor ez sem lesz teljes papíros... :D :D De, ez pont hogy papíros x25xe astra Talán az egyetlen az országban. Módosítva Október2, 2017 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 43 perce, aholy írta: De, ez pont hogy papíros x25xe astra Talán az egyetlen az országban. De hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 31 perce, zotya975 írta: De hogy? Ahogy Hofi mondta : minden csak az Anyegin múlik Amúgy, az előző tulaj kint élt, dolgozott hollandiában, kint bele lett papírozva (300-400eurobol) hazahoz, kpm vizsga, ott beletőrődtek és nagyvonalakban ennyi a sztory. Hülye lelles amatőr ráizgul teljesen, merhogy ilyesmit akar építeni az 1.4es elfogó vadászból, csak a papír nem ment volna... Aztán már vásárláskor volt kis hangja a nyelestengelynek, nembaj, majd megcsinálom, benne a forgalmiba a lényeg, a többit lesz.rom. Motor, váltó ki és itt lendült be igazán az a bizonyos roller kb mintha a Himalájáról löktek volna le vele. Na de majd összeáll a gép lassacskán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 1 órával ezelőtt, aholy írta: Ahogy Hofi mondta : minden csak az Anyegin múlik Amúgy, az előző tulaj kint élt, dolgozott hollandiában, kint bele lett papírozva (300-400eurobol) hazahoz, kpm vizsga, ott beletőrődtek és nagyvonalakban ennyi a sztory. Hülye lelles amatőr ráizgul teljesen, merhogy ilyesmit akar építeni az 1.4es elfogó vadászból, csak a papír nem ment volna... Aztán már vásárláskor volt kis hangja a nyelestengelynek, nembaj, majd megcsinálom, benne a forgalmiba a lényeg, a többit lesz.rom. Motor, váltó ki és itt lendült be igazán az a bizonyos roller kb mintha a Himalájáról löktek volna le vele. Na de majd összeáll a gép lassacskán. Akkor nagy a "szerencse"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 2 órája, aholy írta: Ahogy Hofi mondta : minden csak az Anyegin múlik Amúgy, az előző tulaj kint élt, dolgozott hollandiában, kint bele lett papírozva (300-400eurobol) hazahoz, kpm vizsga, ott beletőrődtek és nagyvonalakban ennyi a sztory. Hülye lelles amatőr ráizgul teljesen, merhogy ilyesmit akar építeni az 1.4es elfogó vadászból, csak a papír nem ment volna... Aztán már vásárláskor volt kis hangja a nyelestengelynek, nembaj, majd megcsinálom, benne a forgalmiba a lényeg, a többit lesz.rom. Motor, váltó ki és itt lendült be igazán az a bizonyos roller kb mintha a Himalájáról löktek volna le vele. Na de majd összeáll a gép lassacskán. Igen én is ezt hallottam hogy ha kintről hozzák be a kocsit nagyobb motorral akkor egyszerűbb így honosítani mint itt belerakni. Nincs belőle mégegy? Vagy ez nem lesz eladó ha kész lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 39 perce, zotya975 írta: Igen én is ezt hallottam hogy ha kintről hozzák be a kocsit nagyobb motorral akkor egyszerűbb így honosítani mint itt belerakni. Nincs belőle mégegy? Vagy ez nem lesz eladó ha kész lesz? Nem tudok róla hogy lenne, de ez nem jelent semmit. Egyszer lehet eladó lessz, de mostanában biztos nem ;-) Mar eleve en is annyit adtam érte, amit ép eszű ember nem adna egy f astráért Aztán amennyiért meg én megválnék tőle, annyit meg senki nem adna érte. Miután benne lessz egy valag, munkám, időm, pénzem. Illetve ez neked nem alkalmas, 3 ajtós a bódé, a család kitagadna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október2, 2017 Megoszt Elküldve Október2, 2017 12 órája, aholy írta: Udv! Nagygeneralhoz milyen markat erdemes venni ezekbol : kolbenschmidt, mahle, goetze. (Dugo, gyuru, csapagyak) Nem zarkozom el mastol seum, de ezekre tudok valamilyen uton modon olyan kedvezmenyt, hogy ne kelljen az IMF-hez fordulni Szerencsere kellett a hulyegyereknek 25xe astra A Kolbenshmidt dugó és csapágy meg a Goetze gyűrű jó szokott lenni. pl. az x18xe1 gyárilag is KS dugós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 9 órája, aholy írta: Nem tudok róla hogy lenne, de ez nem jelent semmit. Egyszer lehet eladó lessz, de mostanában biztos nem ;-) Mar eleve en is annyit adtam érte, amit ép eszű ember nem adna egy f astráért Aztán amennyiért meg én megválnék tőle, annyit meg senki nem adna érte. Miután benne lessz egy valag, munkám, időm, pénzem. Illetve ez neked nem alkalmas, 3 ajtós a bódé, a család kitagadna Lassan csak a saját lábukra állnak és nem kell már olyan nagy autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 On 2017. 10. 02. at 9:28, aholy írta: Udv! Nagygeneralhoz milyen markat erdemes venni ezekbol : kolbenschmidt, mahle, goetze. (Dugo, gyuru, csapagyak) Nem zarkozom el mastol seum, de ezekre tudok valamilyen uton modon olyan kedvezmenyt, hogy ne kelljen az IMF-hez fordulni Szerencsere kellett a hulyegyereknek 25xe astra "fénykép csomag, én szótam..." dugó, gyűrű csakis mahle vagy göetze. A ks se rossz, de a többi az jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 Régóta "rongyolódott" az olajbetöltő sapka tömítése, és mivel nem akartam hogy belepotyogjanak a gumidarabkák az olajba ideje volt cserélni. Forintos tétel neten , boltban viszont nem túl gyakori. Az első helyen nem is volt ahova bementem csak egész sapka 900-ért. Ha elkezdtem volna a várost járni a benzinben ment volna el ennyi így hát vettem egyet. Szép sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 4 órája, zotya975 írta: Régóta "rongyolódott" az olajbetöltő sapka tömítése, és mivel nem akartam hogy belepotyogjanak a gumidarabkák az olajba ideje volt cserélni. Forintos tétel neten , boltban viszont nem túl gyakori. Az első helyen nem is volt ahova bementem csak egész sapka 900-ért. Ha elkezdtem volna a várost járni a benzinben ment volna el ennyi így hát vettem egyet. Szép sárga. Komolyan, felétek olyan dolgok tudnak tönkremenni, hogy én csak pislogok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 23 perce, wookie írta: Komolyan, felétek olyan dolgok tudnak tönkremenni, hogy én csak pislogok. :D Úgy rémlik egyszer én cseréltem azt a kis gumikarikát valami pincében találtra, hát eddig bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 24 perce, wookie írta: Komolyan, felétek olyan dolgok tudnak tönkremenni, hogy én csak pislogok. :D Miért? 13 év alatt, mióta nálam van a kocsi, már a második olajsapka tömítés van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 On 2017. 09. 28. at 17:32, hening írta: Hány colos? 14-esnek tűnik, mert minden felnimben lötyög :D Nagyon nem hibátlanok, de tarcsira csak jó, én meg nem fogom már hordani az biztos. Még Pistától jöttek egyszer, de kidobni sajnálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltico Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 Üdv! Talán hülye kérdés, de mivel lehet helyettesíteni a hátsó üléssort kombi f astrában? A fejtámla hiánya miatt kérdem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2017 Megoszt Elküldve Október4, 2017 16 órája, zsoltico írta: Üdv! Talán hülye kérdés, de mivel lehet helyettesíteni a hátsó üléssort kombi f astrában? A fejtámla hiánya miatt kérdem Szerintem a háttámla mindegyiknél egyforma az ülőlapban van különbség, de van itthon szerintem egy szürke plüss fejtámlás, sítartós háttámla sorom, csak kissé messze vagy. De rémlik hogy 94-95-ös évben amikor bejött a fejtámlás ülés hátulra itt a középeső felfogatásnál is változtattak, amikor átszereltem fejtámlásra az enyémet el kellet hozni egy lemezt a bódé aljáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2017 Megoszt Elküldve Október4, 2017 19 órája, Dáwid írta: 14-esnek tűnik, mert minden felnimben lötyög :D Nagyon nem hibátlanok, de tarcsira csak jó, én meg nem fogom már hordani az biztos. Még Pistától jöttek egyszer, de kidobni sajnálnám. Milyen hiba? A tartópöckök sértetlenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október4, 2017 Megoszt Elküldve Október4, 2017 5 órája, hening írta: Milyen hiba? A tartópöckök sértetlenek? Ránézek ha legközelebb megyek pakolni, de úgy rémlik igen. Horzsik vannak kívülről, meg van egy randán padkagyalázott is, de szerintem rögzítésileg jók. Lövök pár képet majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Október7, 2017 Megoszt Elküldve Október7, 2017 Asszem elérkezett az idő... Bemutatom legleglegújabb szekeremet, talán sokan el se hiszik ha nem látják... 1996-os, 2 gazdás, 3 ajtós metálzöld csodácska, X16SZ-vel az orrában, valós 74XXX kilométerrel az órájában. Ja, és a jellegzetes rozsdásodási pontokon kizárólag fémet tartalmaz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2017 Megoszt Elküldve Október8, 2017 12 órája, Róóóbi írta: Asszem elérkezett az idő... Bemutatom legleglegújabb szekeremet, talán sokan el se hiszik ha nem látják... 1996-os, 2 gazdás, 3 ajtós metálzöld csodácska, X16SZ-vel az orrában, valós 74XXX kilométerrel az órájában. Ja, és a jellegzetes rozsdásodási pontokon kizárólag fémet tartalmaz. Jól néz ki..én azt hittem a 3 ajtósak csak GSI-k voltak. Külföldi rendszámos..hogyan -miként-merre-mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október8, 2017 Megoszt Elküldve Október8, 2017 ja, de azért két napot túlóráztunk rajta. toronyszilentek csapággyal, talpasok, hátsó nagy tányér szilentek, karter, szelepdekni tömítések, hátsó kipudob, hűtő, termosztát. Viszont tényleg nem hiszem el ha nem latom. Ennek egy üreg és alvázvedelem, aztán még 20 évig.autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2017 Megoszt Elküldve Október8, 2017 31 perce, wookie írta: ja, de azért két napot túlóráztunk rajta. toronyszilentek csapággyal, talpasok, hátsó nagy tányér szilentek, karter, szelepdekni tömítések, hátsó kipudob, hűtő, termosztát. Viszont tényleg nem hiszem el ha nem latom. Ennek egy üreg és alvázvedelem, aztán még 20 évig.autó. Hát a gumi alkatrészeket akkor is megeszi az idő ha nem mész vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Október8, 2017 Megoszt Elküldve Október8, 2017 1 óra, zotya975 írta: Jól néz ki..én azt hittem a 3 ajtósak csak GSI-k voltak. Külföldi rendszámos..hogyan -miként-merre-mennyiért? Ez sima (talán gl), semmi extra. Ködfényszóró, szervokormány 1 lufi. Amit kértek bele. Ezt konkrétan haccá' juróért hoztam el exportrendszámmal műszakival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2017 Megoszt Elküldve Október8, 2017 Just now, Róóóbi írta: Ez sima (talán gl), semmi extra. Ködfényszóró, szervokormány 1 lufi. Amit kértek bele. Ezt konkrétan haccá' juróért hoztam el exportrendszámmal műszakival. Legalább nincs ami elromoljon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Október8, 2017 Megoszt Elküldve Október8, 2017 10 perce, zotya975 írta: Legalább nincs ami elromoljon... Ez így nekem pont tökéletes. Úgyis a nőstényé lesz, játszósnak ott a Kadett. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts