Laci4 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 jóó..de ami esetleg publikus... milyen moci..milyen okosságok...1átalán milyen kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Laci! Ez egy elég komoly MV6 Ascona. :) Annyira nem téma ennek a 250 pacis motornak mozgatni a 850kg-os kasznit, hogy a ventillátor egész hétvégén nem kapcsolt be a hűtőn, és 10 közeli fogyasztással úsztuk meg a száguldozást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 ................ joh... :shock: 8) :) Nem rossz... elképzeltem. Nekem anno az OFF Xr3i-m ON volt kb. ennyi tömegü. És ösz visz csak 100paci körül... de már az klasz volt...belegondolok h 250paci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 ... Hátsókerékkel, sperrel... :) Emellett a kinézete is nagyon vad, projektoros lámpák elöl, spéci üvegszálas lökös + motortető, és hátul egy jó nagy szárny, meg persze mindkét oldalon kipufogó. Olyan a hangja, mint egy 911-nek. 8) De volt is az opelklub honlapon róla kép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 ...250 pacis motornak.... Mitűl lett 250 lóerős ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 légtömegmérö... van már légtömeg méröd ?? én ma voltam bontoban ... és volt meg neki ahogy néztem 15e ft ért szerintem jo és ki lehet probalni csak akkor hozod el ha neked meg felel .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Sonique Gsi 16V A fene...ha hamarabb... :) Pont ma rendeltem egy újat. Féltem a bontottól, no meg nem is kaptam eddig sehol olyat ami nekem kellett volna. csak a régi fajtát, azt is elvétve, illetve olyat ami 1.8 hoz való... :) Mondjuk ennyiért lehet megpróbáltam volna.. Nah de mostmár mindegy... Azért köszi. Véletlen fütömotor ellenállatot nem láttál? a 4sebességes és klimás ventihez....1-2es fokozatom még mondig nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Mélykék! Nemtom, állítólag ennyi. Én elhiszem, mert amióta ültem benne, teljesen erőtlennek érzem az Astrám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Már egy hónapja írom a tankolásokat és kilométereket. A jó hír, hogy 9 liter alatt eszik Budapesten a kocsi, és ebben van dugó is, nem is kevés. Igaz, hogy ha nem dugóban mentem vele, akkor éjjel, szóval országútnak is számítható, meg amúgyis finoman kezelem az autót. A rossz hír, hogy több, min 760 km-t autóztam össze Budapesten belül, 1 hónapnál kevesebb idő alatt... Kicsit vissza kéne venni... Laci4, mennyi az új légtömegmérő (ha nem indiszkrét?)? Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 bacca meg megadta magat ez egyik futes csovem csak azt nem tom hogy az melyik ... szal ami a c20xe motor hengerfejéböl jon ki az elosztofedel alatt az a futes befolyo cso ugyi ?? LACI4 nem azt nem lattam .. elenben vettem egy légtömegméröt hogy ki probaljam hogy nekem az e a rossz .. ha nem az lessz a hunyo akkor lessz egy elado legtömegméröm a régi fajta c20xe motorhoz ugy nez ki a gyujtasom lehet szar vagy a gyujtas trafo mert a kabelnél ugy megbaszott igy vizesen .. elvileg vizesen sem szabadna athuznia, vagy megráznia ugye ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 iqbéla Boltban, vagy nekem? :wink: Bolti ár 91ezer vmennyi. Nekem úgy 70magasságában lesz... Még ez is durva pénz, dehát mit tegyünk... és ha jól értelmeztem viszont lesz rá 2év gari. Igy (ár) nekem nem lesz gondom, hogy visszafogjam magam az ótókázással egy darabig :evil: És érdekességnek pár adat, igaz vegyes, átlag bp és vidék..(göd-vác, pilis, cserhát,3*tiszaszöllös, Kiskörös stb..) 2003.09.24 és 10.19 között 1 196Km-er 10.19 és 11.18 között ez jóóó :) :) hihetetlen, 2szer is kiszámoltam!! 1 196Km-er!! :shock: 8) :) uhh most egy durvább 11.18-12.22 1694kmer 12.22-01-23 1656Kmer 01.23-02.28 ig belenyomtam még 1263kmert.. utána viszont a maradék kb 3hónap alatt még 3 351 kmer..Bár az utobbi másfél hónapban nem sokat ment... :P Uhh...bocs mindenkitöl..csak egy-két adatot akartam kiszámolni, aztán kicsit elhültem,és már kiváncsi lettem a többire is :? És nem céges autó :shock: csak szeretek kirándulni, és egy hmm..közeli (hölgy)barátom is... Meghát haverok buli fanta.. :o De asszem ennek most kicsit vége.. ez a légtömeg nem volt olcsó :evil: Fogyit nem tok sajna...nem irtam. De ha B.C. nem csal sokat, én a városban eljárogattam 10 lityiböl..és nem nagypapis vezetésemröl vok hires... :wink: bár inkább hirhedt :twisted: Sonique már tapasztalhatta..igaz csak a saját kocsijából :wink: Nah de az a másik véglet :D Asszem befejezem ezt a monologot,még mielött valaki :oops: ...a mesének vége....jóéjt gyerekek :mrgreen: :oops: bocs skacok..fáradt vok :wink: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Sonique Még mindig a fogyasztás, vagy a menetteljesitményed se az igazi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 Sonique Még mindig a fogyasztás, vagy a menetteljesitményed se az igazi? fogyasztás + menetteljesitmény... de ez már régota igy van csak nem tom mi a baja meg a szerelö sem van egy lyuk amikor el kezdem nyomni a gazt neki .. egy pillanatra megtorpan aztan megint megy tovabb és ha folyamatosan nyomom a gazt néha néha meg jelenik a torpanás .. és e melett sokat fogyaszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 bacca meg megadta magat ez egyik futes csovem csak azt nem tom hogy az melyik ... szal ami a c20xe motor hengerfejéböl jon ki az elosztofedel alatt az a futes befolyo cso ugyi ?? LACI4 nem azt nem lattam .. elenben vettem egy légtömegméröt hogy ki probaljam hogy nekem az e a rossz .. ha nem az lessz a hunyo akkor lessz egy elado legtömegméröm a régi fajta c20xe motorhoz ugy nez ki a gyujtasom lehet szar vagy a gyujtas trafo mert a kabelnél ugy megbaszott igy vizesen .. elvileg vizesen sem szabadna athuznia, vagy megráznia ugye ?? ez a 92-es légtömegmérő??? az a nagy böszme téglatest alakú??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Laci4! mit csináltál tiszaszöllösön? ha nem vagyok indiszkrét?! :wink: jo messze van mindentől :) nagyfateromék ott laktak...csak ezért kérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 A leányzó szüleinek van ott rokonsága. Náluk voltunk... nem indiszkrét...sztem... Legalábbis remélem, mert ha igen leszedi a fejem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Bizots turbó , direkt levegő szűrö ,Chip tuning ,sport vezérmű esetleg vmi spéci áttételü váltó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Sziasztok! Csak gondoltam szólok, ma reggel voltam klímásnál és nagyon meg voltam elégedve a sráccal, akihez odakeveredtem. Dunakeszin dolgozik, baromi precízen megkereste a hibát (Szakadt kábel a kábelkötegben), feltöltötte a klímát gázzal és még meg sem vágott! (10 Ft,-ot kért összesen) Szóval, ha valakinek hasonló gondja van, szerintem érdemes megkeresni! A telefonszáma: 06 (70) 206 7408 Hali: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 aha Laci4 ......értem szal anyóséknál jártál....csak gondoltam rákérdezek....köx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Egy probléma van a klímámmal: nincs a kocsiban :) Úgyis szárítja a szememet ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 a gond csőstűűűű gyün... mik a jelei a rossz termosztátnak? hogy jövök rá hogy cserélni kéne? köszke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 ....mik a jelei a rossz termosztátnak?.... Akkor kontárkodom kicsit :) Hát vagy nem engedi felmelegedni üzemi hőmérségletre, mert előtte állandóan bekapcsol a venti. Másik szélsőségles véglet, hogy egyáltalán nem kapcsolja be a ventit. Nem írtam nagy hülyeséget ugye ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 Előbbi hozzászólást én követtem el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 gondoltuk h te voltál ....a kék betükböl :wink: szal ha hamar forr fel a viz akkor az nem feltétlenül baj?! dugoban 5-10 perc alatt felmegy 95 -100 köré... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2004 Megoszt Elküldve Május11, 2004 ....dugoban 5-10 perc alatt felmegy 95 -100 köré.... Nekem olyan 92-93 fok környékén kapcsol be a venti, neked mikor aktivizálja magát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts