aholy Elküldve Július10, 2016 Megoszt Elküldve Július10, 2016 Üdv! 5ajtósnál az első ablak sinje levehető roncsolás nélkül? Ami az ablakon van. Kicsit deformalt, nagyon nehezen ment az ablakbeallitas, es most se tokeletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július10, 2016 Megoszt Elküldve Július10, 2016 Kiszállok az autóból, gyári távos kpzárral bezárom a verdát. Kicsivel később megyek le és a bal első ablak totál lent van. Ez az x-akta miért lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július10, 2016 Megoszt Elküldve Július10, 2016 37 perce, daykiller írta: Kiszállok az autóból, gyári távos kpzárral bezárom a verdát. Kicsivel később megyek le és a bal első ablak totál lent van. Ez az x-akta miért lehet? Hogy van kötve? Megy gyujtas nelkul is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július10, 2016 Megoszt Elküldve Július10, 2016 6 perce, aholy írta: Hogy van kötve? Megy gyujtas nelkul is? Gyári. Gyújtás nélkül nem mozdul. Becsípődés gátlós, kpzárra automatikusan záródik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július10, 2016 Megoszt Elküldve Július10, 2016 2 órája, daykiller írta: Gyári. Gyújtás nélkül nem mozdul. Becsípődés gátlós, kpzárra automatikusan záródik. Ezt egyszer produklálta, vagy rendszeres szokása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július12, 2016 Megoszt Elküldve Július12, 2016 On 2016. 07. 10. at 22:47, Pingvin írta: Ezt egyszer produklálta, vagy rendszeres szokása? Ez volt az első, hogy ilyet csinált. Sütötte a nap kitartóan azt az ajtót, lehet azért. Vagy még a becsípődésgátlóra tudok gondolni, hogy az szólalt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július12, 2016 Megoszt Elküldve Július12, 2016 1 órával ezelőtt, daykiller írta: Ez volt az első, hogy ilyet csinált. Sütötte a nap kitartóan azt az ajtót, lehet azért. Vagy még a becsípődésgátlóra tudok gondolni, hogy az szólalt meg. Ugy vettem eszre hogyha meleg a motor, akkor hamarabb all meg es engedi vissza, de teljesen nem engedi le akkor sem, csak kb felig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 Nincs valakinek egy felesleges (hibás) pillangószelep háza? Szétszedném, mert kell belőle alkatrész egyéb project miatt, úgy-hogy sokat nem adnék érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 Megvan a 320 ezer kilométer. Nem akarok vitát kirobbantani, de ezt a sz*ar "hamis" GM olajjal értem el, tudom hogy tönkre teszi a motort, de mikor?! Múlt héten volt egy hosszabb túra, Győr-Berekfürdő-Hortobágy-Kékestető-Berekfürdő-Győr 1110Kilométert tettünk meg gond nélkül. Pályán 130-150 a többi úton meg ahogy a körülmények engedték. 5 személlyel, csomagokkal. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 Sziasztok! Egy gyors kérdésem volna csak: kombi és nemkombi hátsó üléssor között van különbség? Az első szériás kombimban szeretném lecserelélni a hátsó üléseket fészlift utáni fejtámlásra. Meg tudom tenni bármilyen változatból származó ülésekkel? A válaszokat köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 Csak a kombi jó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 21 órája, wookie írta: Csak a kombi jó. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 On 2016. 07. 18. at 10:54, zotya975 írta: Megvan a 320 ezer kilométer. Nem akarok vitát kirobbantani, de ezt a sz*ar "hamis" GM olajjal értem el, tudom hogy tönkre teszi a motort, de mikor?! -itt egy kép volt- Múlt héten volt egy hosszabb túra, Győr-Berekfürdő-Hortobágy-Kékestető-Berekfürdő-Győr 1110Kilométert tettünk meg gond nélkül. Pályán 130-150 a többi úton meg ahogy a körülmények engedték. 5 személlyel, csomagokkal. Nekem 208000-t mutat az óra, lehet hogy visszatekert, de akkor mérföldben még igaz is lehet ez a szám. 8-) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 Elmélkedés: adott egy c14nz-ről átépített se motor. Tegyük fel, hogy azt akarom hogy ne tűnjön fel semmi műszakin ( tudom hogy át lehet papírozni, de fogadjuk el, hogy nem akarom) ezért fogom magam, rajtahagyom az se hengerfejet és visszarakom rá az nz szívórészt, kábelköteg-ECU-egyéb sallangot. Az nz-nél szögletesek a szívócsatornák az se-nél kerekek. De ha felcsavarozom akkor müködik fals levegő nélkül ( nyilván áramlástanilag szar az egész) és az 1-es henger mögötti vízjárat is passzol? Már ha se-nél is van ott vízjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 25 perce, zotya975 írta: Elmélkedés: adott egy c14nz-ről átépített se motor. Tegyük fel, hogy azt akarom hogy ne tűnjön fel semmi műszakin ( tudom hogy át lehet papírozni, de fogadjuk el, hogy nem akarom) ezért fogom magam, rajtahagyom az se hengerfejet és visszarakom rá az nz szívórészt, kábelköteg-ECU-egyéb sallangot. Az nz-nél szögletesek a szívócsatornák az se-nél kerekek. De ha felcsavarozom akkor müködik fals levegő nélkül ( nyilván áramlástanilag szar az egész) és az 1-es henger mögötti vízjárat is passzol? Már ha se-nél is van ott vízjárat. Ugyanott van. Van 300e-t futott se dugattyúm hajtókarokkal, csapágyakkal, és főtengely is. Baja igazán nem volt, csak áldozatul esett a fejlesztésnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 Tök felesleges macera. Motorszám stimmel, a kutya nem fog vele foglalkozni. Nekünk mostmár két SE vectra is van, amiben ugye gyárilag még csak nem is volt ez a motor. Mindkettő kirohasztott motorszámmal, és még sose voltak megkent műszakin.... Sőt az egyik motor már a második autóban figyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 12 perce, wookie írta: Tök felesleges macera. Motorszám stimmel, a kutya nem fog vele foglalkozni. Nekünk mostmár két SE vectra is van, amiben ugye gyárilag még csak nem is volt ez a motor. Mindkettő kirohasztott motorszámmal, és még sose voltak megkent műszakin.... Sőt az egyik motor már a második autóban figyel. Az almanómiumból kirohad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Nekem az Istennek nem akar kirohadni az a szám, pedig ennek az egy rohadásnak örülnék csak a kocsin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 11 órája, aholy írta: Az almanómiumból kirohad? Emmég jó öreg vasblokk, vagy nem tudom mire gondolsz. Amúgy igen, abból is. A lúg elég jól viszi. Merugye a hengerfejben is benne van hogy SE vagy sima. Pingvin: Sósav+kalapács.... de nem én mondtam.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Köszönöm a tippet a rozsda elleni harchoz! Úgy érzem a következő motormosásnál már felkészülten állok neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 (edited) 35 perce, wookie írta: Emmég jó öreg vasblokk, vagy nem tudom mire gondolsz. Amúgy igen, abból is. A lúg elég jól viszi. Merugye a hengerfejben is benne van hogy SE vagy sima. Pingvin: Sósav+kalapács.... de nem én mondtam.... :D Valamiért abban a hitben voltam hogy alu. Az "elhasználódott" motorszám miatt kpm-hez kell menni, vagy sima vizsgabázisra is elegendő? Módosítva Július20, 2016 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 17 órája, Tiu írta: Ugyanott van. Van 300e-t futott se dugattyúm hajtókarokkal, csapágyakkal, és főtengely is. Baja igazán nem volt, csak áldozatul esett a fejlesztésnek. Kösz, ez jó hír. 17 órája, wookie írta: Tök felesleges macera. Motorszám stimmel, a kutya nem fog vele foglalkozni. Nekünk mostmár két SE vectra is van, amiben ugye gyárilag még csak nem is volt ez a motor. Mindkettő kirohasztott motorszámmal, és még sose voltak megkent műszakin.... Sőt az egyik motor már a második autóban figyel. Tudom-tudom, de fogadjuk el, hogy én ilyen vagyok. Ugyanoda járok műszakira már talán az 5-alkalommal, ismernek engem meg a kocsit is ( mindíg megdícsérik )Meg amúgy is elmélet mert még el SE ()kezdtem gyűjteni az alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Nekem a mostani előzetesen a legnagyobb problémájuk a ledes első helyzetjelző volt. Meg az olajfolyás... na meg a hibajelzés, amit az etanol vezérlő generált. Miután kiszereltem, abba is maradt az anyázás. Érdekes volt látni, hogy a hátsó fékem 0% eltéréses, elől meg talán 5% van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 8 perce, pszilaj írta: Nekem a mostani előzetesen a legnagyobb problémájuk a ledes első helyzetjelző volt. Meg az olajfolyás... na meg a hibajelzés, amit az etanol vezérlő generált. Miután kiszereltem, abba is maradt az anyázás. Érdekes volt látni, hogy a hátsó fékem 0% eltéréses, elől meg talán 5% van... Lehúzták a kaput amikor bevitték a kocsit így nem nagyon tudtam nézegetni ( előző években fent maradt, csak kérték hogy ne menjek be, de az ajtóból mindent láttam) így csak a parkolóban mászkálva " rághattam a körmöm" előműszakin, jó sokáíg nyúzták a futóművet, ( felemelték ezért ezt láttam)mert kopog valami bal elől, de nem jöttem rá mi az és ők sem találták meg. Aztán szóltak hogy hibamenetes a kocsi és fáradjak be fizetni. Mondjuk a plusz dolgokat mint a 3.-féklámpa ( szabálytalanul elhúzva az üvegtől) a bödön, meg a ledes helyzetjelző kiszereltem. A rendszámtábla világításban bent hagytam a led szalagot, de nem szóltak érte már legutóbb sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 4 órája, zotya975 írta: Lehúzták a kaput amikor bevitték a kocsit így nem nagyon tudtam nézegetni ( előző években fent maradt, csak kérték hogy ne menjek be, de az ajtóból mindent láttam) így csak a parkolóban mászkálva " rághattam a körmöm" előműszakin, jó sokáíg nyúzták a futóművet, ( felemelték ezért ezt láttam)mert kopog valami bal elől, de nem jöttem rá mi az és ők sem találták meg. Aztán szóltak hogy hibamenetes a kocsi és fáradjak be fizetni. Mondjuk a plusz dolgokat mint a 3.-féklámpa ( szabálytalanul elhúzva az üvegtől) a bödön, meg a ledes helyzetjelző kiszereltem. A rendszámtábla világításban bent hagytam a led szalagot, de nem szóltak érte már legutóbb sem. Az elő-műszaki,az szerintem nem hatósági eljárás,ezért rajtuk múlik,meg a vizsgabázis házirendjén,hogy beengednek vagy sem.Amikor eredetvizsgálaton voltam,akkor engem sem engedtek be,de amikor vége lett ,akkor még az aknába is lemehettem,mivel a vásárláskor a kocsi alját nem teljesen tudtam átnézni,ezért ott alaposan megsasoltam szerencsére vasoxid nuku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts