Lacee Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 izé IQbéla! keményen sózzá neki oda mer én is azt hittem h béna vagyok és azért nem tom leszedni de aztán kiderült h jo erösen kell feszegetni a dolgokat....az más kérdés h ha a válto fejet/gombot nem szeded le akkor hogyan huzod rá a szoknyát a váltora....mert akkor ki kell szedegetned a szoknyábol a gumit....jah és kell egy plussz gyorszorito is(a gumi helyére)! nálam igy volt....többet sztem csak ugy tunk segiteni ha személyesen látod mer különben igy nehéz elképzelni... cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 kérdezzétek renzso-t neki is könnyen felraktuk a szoknyát.... :shock: igaz renzso???? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 mer? vlmi gixer volt vele? Kess! ha szépen megkérnélek akkor felhivnád Fehérgsi-t hogy mi van a szoknyával ? mert már kértem töle másikat(ápr24 re mondta...) de nem igazán járt erre fele ....szal nemtom h meg van e....amugy azé téged zargatlak mert te tod a számát (gondolom)....köszönném! by Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Renzso! Csak nem a tied lesz? :) Nem figyeltél!!! A buli KISKUNHALASON lesz! Neeee provokálj :) :o Az enyém ha lesz :roll: akkor vagy itt Pesten, vagy Győrben :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 mikó lesz??? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 kérdezzétek renzso-t neki is könnyen felraktuk a szoknyát.... :shock: igaz renzso???? :) :) Simán! WD-40-et küldtünk a váltógombra (disznózsír nem volt nálunk :) ) és rácsusszant mint ..... :o :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 hát igen, bár ketten próbáltuk ráhúzni a bőrt!!! :wink: :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 hát igen, bár ketten próbáltuk ráhúzni a bőrt!!! :wink: :) :twisted: Ezt akár félre is lehetne érteni, de a váltószoknyaszerelésről van szó!!!! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Ezt akár félre is lehetne érteni, de a váltószoknyaszerelésről van szó!!!! :twisted: :twisted: Természetesen én is arra gondoltam :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 mer? vlmi gixer volt vele? Kess! ha szépen megkérnélek akkor felhivnád Fehérgsi-t hogy mi van a szoknyával ? mert már kértem töle másikat(ápr24 re mondta...) de nem igazán járt erre fele ....szal nemtom h meg van e....amugy azé téged zargatlak mert te tod a számát (gondolom)....köszönném! by Lacee küldtem privát üzit... egyébként mi baj volt azzal amit hoztam tőle??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 mikó lesz??? 8) Renzso erre nem válaszoltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Renzso erre nem válaszoltál :) Az első kocsi 9-kor indul, vasárnap, mármint jövő vasárnap :wink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 renzso az én kérdésem arra irányult, hogy neked mikó lesz a legénybúcsúd??? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 renzso az én kérdésem arra irányult, hogy neked mikó lesz a legénybúcsúd??? :wink: Tudom! :oops: A válsz kitérő volt :wink: Egyenlőre még nem lesz. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Kess! Semmi nagy gond nem volt vele!föleg az elhozással nem volt gond!!! 8) az jo volt! szal picit vastag volt a bör és kérdeztem töle hogy van e esetleg vékonyabbol...ö meg mondta h lesz majd aztán azota se hire se hamva.....ennyi....amugy köx a privit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Kess! Semmi nagy gond nem volt vele!föleg az elhozással nem volt gond!!! 8) az jo volt! szal picit vastag volt a bör és kérdeztem töle hogy van e esetleg vékonyabbol...ö meg mondta h lesz majd aztán azota se hire se hamva.....ennyi....amugy köx a privit.... sztem közben eladta a kocsiját (nekem is kínálgatta) és lehet kevesebbet foglalkozik a fórummal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 oh ...az gáz......thx az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Nyílt nap a Hungarokart Centerben! 2004. május 16. Minden olyan Barátunkat, akit a gokartozás érdekel és már próbálta, vagy érdekel, de eddig még nem próbálta, szeretettel meghívjuk a május 16-án tartandó nyílt napunkra! Korlátlanul gokartozhatsz egész nap, nyitvatartási időnkben! Közben megéheztél? Sebaj a jegyed étkezést is tartalmaz. Szomjas is lettél? Akkor a bárban igyál az egészségünkre egy üdítőt. Vagy még egyet? A vendégünk voltál! Részvétel korlátozott számban, így ha biztosra akarsz menni, cselekedj a lent leírt módon Kicsit bővebben? Íme: Május 16-án ismét nyílt napot tartunk. Mindenki annyit gokartozhat amennyit csak tud! Sőt, mi azt gondoltuk, hogy akkor viszont biztos megéhezik, ill. megszomjazik. Így ezeket figyelembe véve alakítottuk ki ezt a programot, amit második ízben bonyolítunk le! Nincs más dolgod csak annyi, hogy összeszedd Barátaidat, gyere el hozzánk és 5.000 Forintért megvedd gokart-jegyedet. Aki ezt a jegyet megvásárolja, egy karszalagot kap tőlünk. Ezzel igazolja, hogy befizette az összeget. Ez arra jogosítja a Vendéget, hogy annyit gokartozzon, amennyit csak bír, illetve a tőlünk kapott kuponokat felhasználva a bárban étkezzen, üdítőzzön vagy kávézzon! A karszalag előnye pedig az, hogy bármikor elmehetsz, illetve visszajöhetsz a pályára! A 23-i nyílt napunk után nagyon sok olyan levelet kaptunk, melyben megköszönték a Vendégek a lehetőséget, amit biztosítottunk. Soha egyetlen pálya sem rendezett ennyire komplett, Vendégcentrikus programot, hiszen nem csak korlátlan mennyiségben lehetett gokartozni, hanem még étkezést és italfogyasztást is tartalmazott a belépőjegy! Úgy gondoltuk, hogy engedünk a kéréseknek és megismételjük ezt a sikeres rendezvényt. Talán most már kegyes lesz az időjárás is, és így megnyithatjuk a grill-teraszunkat is. Így még szélesebb lesz a kínálatunk, a Vendégek méginkább érezhetik a figyelmünket, hiszen ez a nap tényleg a gokartozás szerelmeseinek, a mi Vendégeinknek szól. Április 23-a után a résztvevőktől megpróbáltuk begyűjteni a tapasztalatokat. Sok Vendég volt megelégedve a rendezvénnyel, de amit nem hagyhatunk figyelmen kívül az az, hogy sokan említették a hosszú várakozási időt. Ebben pedig sajnos igazuk van. A mi dolgunk pedig az, hogy kijavítsuk ezt! Sokáig kerestük a megoldást, s mostanra talán megtaláltuk, és már ezzel a tapasztalattal a hátunk mögött hirdetjük meg a következő Nyílt napot 2004 május 16-ára. Ezen a napon 100 Vendégnek tudjuk biztosítani a gokartozás lehetőségét. Elővételben megvásárolható a karszalag, már május 5-től, reggel 9-től a helyszínen (Mogyoród, Ipar utca 1. Hungarokart Center) egészen 24.00 óráig minden nap. Aki e-mailben küld nekünk egy levelet, annak természetesen félretesszük a megrendelt karszalagokat. Ha pedig valakinek gond a távolság, és ezt időben megírja nekünk, postai úton is eljuttatjuk részére a belépést biztosító karszalagokat. Mivel limitáltuk a részvételi létszámot, és a lebonyolításban is korrigálunk dolgokon, így most már biztosan állíthatjuk, hogy azok a szerencsések, akik a leggyorsabban szerzik be jegyüket, és belefértek az első 100-ba, nos azok a lehető legrövidebb várakozási idő után valóban nagyon-nagyon sok futamban vehetnek részt! Ezúton is köszönjük azokat az építő kritikákat, melyben igyekeztetek segíteni nekünk, és ezek figyelembevételével tettétek még érdekesebbé, izgalmasabbá a leendő 16-ai napot. Várunk szeretettel május 16-án a Hungarokart Center 2. Nyíltnapi buliján!!! További infó: www.hungarokart.hu aki gazdag az menjen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Renzso, Kess! Szemérmetlenek! Ha ezt látná a nagymamátok... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Lacee a késmárkban is van gokar és nem rossz :wink: ott 5ropi asszem, 3 x 8perces futamok vannak.... plusz kaja,stb... és este 10ig ott lehet gettózni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Kess ! Érdeklődés tapasztalható a számlapok irányában, az index "ADOK-VESZEK" topicban :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Kess ! Érdeklődés tapasztalható a számlapok irányában, az index "ADOK-VESZEK" topicban :!: köszi, ránézek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Agressorékkal tavaly a Budaringen voltunk, az M7 kivezetőnél. Nekem nagyon teccett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2004 Megoszt Elküldve Május7, 2004 http://vezess.hu/hir.php?idx=4644 Kérdésem a linkhez kötődik, ha valamelyik eu-s országban veszek autót, akkor nekem feltétlen kell reg díjat fizetni? Nem lehet pl:németországban vett autót német rendszámmal használni, persze a vonatkozó költséget ebben az esetben úgy gondolom, akkor N.O.-ban kellene fizetni (vizsga, zöldkártya,stb..) Bár olyat már hallottam, hogy a kötelező a szlovákoknál a legolcsóbb (tehát ott érdemes megkötni), vagy ennyire nem lettünk egységesek? Esetleg túl nagy baromságokat kérdezek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május7, 2004 Megoszt Elküldve Május7, 2004 HELP kéne egy kis segitség egy Krokodil kéne nekem vasárnapra 4 kereket kell lecserélnem és nagyon fontos lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts