Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Igen az kiment a fejemböl!!!!bocsánat:-)

De ma belemászot az elektro szaki aki azt valoszinüsiti hogy a főtengely jelado lesz a ludas.

De hogy jo legyen a képlett a gyári csatit levágták a kocsiba lévö korbácsrol igy forrasztani kell!az hogy pluszba jol érezzem magam ma megy nyaralni a szaki aki ért is hozzá és csak pénteken jönn haza,nekem meg pénteken kénne elfoglalnom a szállást balcsin!mért is ne ilyenkor jöjjön a problem.:-(

Van ilyen motorkotegem pesten amuuuuugy. Meg jelado is.
Elküldve

Mote kártyát más sem kapja meg?

Írj Mackósajt-nak, előfordul, hogy késik. Enyém sem jött meg egy hónapja. :confused:

Mivel aránylag kevés klubtag van áttérhetnének rá, hogy pl. negyedévente van érvényességi idő és aki esetleg késik a befizetéssel eldöntheti, hogy a korábbi vagy a későbbi időpontot választja. :)

Elküldve

Pesten nem, de valamennyire konyítok hozzá, ha gyári. :D

gyárinak gyári, csak a gyárban nem ebbe az autóba szerelték :) elvileg minden be van kábelezve, csak a vezérlésbe kéne bekötni egy madzagot.

Elküldve

Spzoli.

Ami neked van korbács köteg az c18xe be valo?

Nagy szopás a komplet köteg cseréje a motortérben?mit kérnél érte?jeladot elméletileg ma hozzák meg ujat.esetleg jeladostul mit kérnél érte hátha az gyári ami nálad van?

Elküldve

Spzoli.

Ami neked van korbács köteg az c18xe be valo?

Nagy szopás a komplet köteg cseréje a motortérben?mit kérnél érte?jeladot elméletileg ma hozzák meg ujat.esetleg jeladostul mit kérnél érte hátha az gyári ami nálad van?

Tegnap irtam priviben csak nem jelzi a rendszer..illetve ha elolvasod akkor azt irja h kileptem. Irok megint.
Elküldve

ezt nem értem...

Maci intézi a kártyás dolgokat, de tavasszal leesett a robogóról, és azóta nem a gerince tartja össze hanem egy műanyag teknőspáncél. Lassan összeforr már, aztán intézi a kártyákat.
Elküldve

Maci intézi a kártyás dolgokat, de tavasszal leesett a robogóról, és azóta nem a gerince tartja össze hanem egy műanyag teknőspáncél. Lassan összeforr már, aztán intézi a kártyákat.

Az tudtam hogy Maci intézi, írtam is neki privit. Csak nem tudtam hogy szegény balesetezett..

Köszi.

Elküldve

Spzoli

Miben külömbözik az xe és az xev köteg?

Privit nem tudok neked irni mert valami hibát jelez!

Mert valami külömbség tuti van mert akkor tul egyszerű lenne a javitás ha egy kaptafa a kettő!?én meg most szivni nem szeretnék a kocsival mert igyis sok let rá szánva most a szánalmas fizetésemböl.

Elküldve

gyárinak gyári, csak a gyárban nem ebbe az autóba szerelték :) elvileg minden be van kábelezve, csak a vezérlésbe kéne bekötni egy madzagot.

Vezérlésbe? Mármint az ecunak? (mert oda hármat kell amúgy :D )

Elküldve

Spzoli

Miben külömbözik az xe és az xev köteg?

Privit nem tudok neked irni mert valami hibát jelez!

Mert valami külömbség tuti van mert akkor tul egyszerű lenne a javitás ha egy kaptafa a kettő!?én meg most szivni nem szeretnék a kocsival mert igyis sok let rá szánva most a szánalmas fizetésemböl.

Sztem a c18xen nincs egr..aztan passz. Ha meg tudod forrasztani akkor csinald. :)
  • Like 1
Elküldve

Amelyik autó gyárilag nem klímával szerelt ott az ECU nem biztos, hogy "támogatja" a klímát.

Elküldve

Spzoli

Most probálom kicserkészni a jeladot de olyan szar helyen van hogy csak na.most még azt se tudom milyen csavar fogja fel mert nem férni oda.

Szerencse hogy van motorom egy honda amivel tudok mozogni igy tudok bárdiba is menni ha megvan.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.