spzoli Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Igen az kiment a fejemböl!!!!bocsánat:-) De ma belemászot az elektro szaki aki azt valoszinüsiti hogy a főtengely jelado lesz a ludas. De hogy jo legyen a képlett a gyári csatit levágták a kocsiba lévö korbácsrol igy forrasztani kell!az hogy pluszba jol érezzem magam ma megy nyaralni a szaki aki ért is hozzá és csak pénteken jönn haza,nekem meg pénteken kénne elfoglalnom a szállást balcsin!mért is ne ilyenkor jöjjön a problem.:-(Van ilyen motorkotegem pesten amuuuuugy. Meg jelado is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Spzoli! Nem tudok Neked privátban üzenetet küldeni! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 De megjott haromszor is, csak a forum bedobja a hibat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Oh! Akkor bocsánat! :) Csak 3x hibával elszállt! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Itt is elszallnak a kommentek nalam. Irtam vissza de azt irta a tiedre h kileptel. Ocsinek is irtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Mote kártyát más sem kapja meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Itt is elszallnak a kommentek nalam. Irtam vissza de azt irta a tiedre h kileptel. Ocsinek is irtam. :) Olvastam! Előre is köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Mote kártyát más sem kapja meg? Írj Mackósajt-nak, előfordul, hogy késik. Enyém sem jött meg egy hónapja. :confused: Mivel aránylag kevés klubtag van áttérhetnének rá, hogy pl. negyedévente van érvényességi idő és aki esetleg késik a befizetéssel eldöntheti, hogy a korábbi vagy a későbbi időpontot választja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Bár nem akarok belebeszélni, ez sem tetszene minden érintettnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 repp yo nem tudtok vkit aki xe-be betudja kötni a klímát a vezérlésbe? A motorháztető kitámasztó pálcáját az sem hűti. :lol: :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Maci még mindig műanyagházas terminátorba van, nem hiszem hogy tud foglalkozni vele. Ha összefort mindene, majd múkodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Pesten nem, de valamennyire konyítok hozzá, ha gyári. :D gyárinak gyári, csak a gyárban nem ebbe az autóba szerelték :) elvileg minden be van kábelezve, csak a vezérlésbe kéne bekötni egy madzagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Maci még mindig műanyagházas terminátorba van, nem hiszem hogy tud foglalkozni vele. Ha összefort mindene, majd múkodik. ezt nem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 A motorháztető kitámasztó pálcáját az sem hűti. :lol: :D Kinek van még olyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 A motorháztető kitámasztó pálcáját az sem hűti. :lol: :D de majd ki lesz csövezve :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Spzoli. Ami neked van korbács köteg az c18xe be valo? Nagy szopás a komplet köteg cseréje a motortérben?mit kérnél érte?jeladot elméletileg ma hozzák meg ujat.esetleg jeladostul mit kérnél érte hátha az gyári ami nálad van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Spzoli. Ami neked van korbács köteg az c18xe be valo? Nagy szopás a komplet köteg cseréje a motortérben?mit kérnél érte?jeladot elméletileg ma hozzák meg ujat.esetleg jeladostul mit kérnél érte hátha az gyári ami nálad van? Tegnap irtam priviben csak nem jelzi a rendszer..illetve ha elolvasod akkor azt irja h kileptem. Irok megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 ezt nem értem... Maci intézi a kártyás dolgokat, de tavasszal leesett a robogóról, és azóta nem a gerince tartja össze hanem egy műanyag teknőspáncél. Lassan összeforr már, aztán intézi a kártyákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Maci intézi a kártyás dolgokat, de tavasszal leesett a robogóról, és azóta nem a gerince tartja össze hanem egy műanyag teknőspáncél. Lassan összeforr már, aztán intézi a kártyákat. Az tudtam hogy Maci intézi, írtam is neki privit. Csak nem tudtam hogy szegény balesetezett.. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Spzoli Miben külömbözik az xe és az xev köteg? Privit nem tudok neked irni mert valami hibát jelez! Mert valami külömbség tuti van mert akkor tul egyszerű lenne a javitás ha egy kaptafa a kettő!?én meg most szivni nem szeretnék a kocsival mert igyis sok let rá szánva most a szánalmas fizetésemböl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 gyárinak gyári, csak a gyárban nem ebbe az autóba szerelték :) elvileg minden be van kábelezve, csak a vezérlésbe kéne bekötni egy madzagot. Vezérlésbe? Mármint az ecunak? (mert oda hármat kell amúgy :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Spzoli Miben külömbözik az xe és az xev köteg? Privit nem tudok neked irni mert valami hibát jelez! Mert valami külömbség tuti van mert akkor tul egyszerű lenne a javitás ha egy kaptafa a kettő!?én meg most szivni nem szeretnék a kocsival mert igyis sok let rá szánva most a szánalmas fizetésemböl. Sztem a c18xen nincs egr..aztan passz. Ha meg tudod forrasztani akkor csinald. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 gyárinak gyári, csak a gyárban nem ebbe az autóba szerelték :) elvileg minden be van kábelezve, csak a vezérlésbe kéne bekötni egy madzagot. Amelyik autó gyárilag nem klímával szerelt ott az ECU nem biztos, hogy "támogatja" a klímát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Július8, 2015 Megoszt Elküldve Július8, 2015 Amelyik autó gyárilag nem klímával szerelt ott az ECU nem biztos, hogy "támogatja" a klímát. Még a Classic ECU is tudja a funkciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július8, 2015 Megoszt Elküldve Július8, 2015 Spzoli Most probálom kicserkészni a jeladot de olyan szar helyen van hogy csak na.most még azt se tudom milyen csavar fogja fel mert nem férni oda. Szerencse hogy van motorom egy honda amivel tudok mozogni igy tudok bárdiba is menni ha megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts