N.Péter Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Hello mindenkinek! Elkészült az ablakmosó tartály szint érzékelő beszerelése. A harmadik képen látható a műszerfalam. http://kepfeltoltes.hu/150704/20150704_135049_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150704/20150704_135134_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150704/20150704_135405_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki említette nekem, hogy szereljek be egy ellenállást, ha lötyög a víz benne akkor ne villogjon, hanem 5 mp után kezdjen világítani. Ebben kérnék segítséget, hogy milyen ellenállásra gondoltatok? Illetve azt hova kell bekötni? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Hello mindenkinek! Elkészült az ablakmosó tartály szint érzékelő beszerelése. A harmadik képen látható a műszerfalam. http://kepfeltoltes.hu/150704/20150704_135049_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150704/20150704_135134_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150704/20150704_135405_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Valaki említette nekem, hogy szereljek be egy ellenállást, ha lötyög a víz benne akkor ne villogjon, hanem 5 mp után kezdjen világítani. Ebben kérnék segítséget, hogy milyen ellenállásra gondoltatok? Illetve azt hova kell bekötni? Üdv. Mi van letestelve a 4. henger első szelepfedél csavarjánál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Mi van letestelve a 4. henger első szelepfedél csavarjánál? :rolleyes: Szerintem a gázreduktor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Sziasztok. Multkor emlittetem hogy szelepfedél tömités csere után problémás lett a kocsim.nehéz inditás,nimcs erő benne. Kicseréltem a vezérmü tengely holdponti jeladoját és a probléma ugyanugy megvan.kinek van még öttlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Eredeti üveges kromófágot tud még valaki szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Most értem haza, az autó meg már a garázsban van,(nem megyek már le megnézni) fogalmam sincs, hogy mi lehet az a test kábel, de igen a reduktor felől jön. Esetleg az ellenállásra tudtok valamit mondani? :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Sziasztok. Multkor emlittetem hogy szelepfedél tömités csere után problémás lett a kocsim.nehéz inditás,nimcs erő benne. Kicseréltem a vezérmü tengely holdponti jeladoját és a probléma ugyanugy megvan.kinek van még öttlete? Szerintem a szelepfedél tömítés cserének semmi köze ehhez a hibához hacsak nem nyúltál máshoz is vagy nem potyogtattál a motorba valamit. A jeladónál nem tudom előfordulhat-e olyan, hogy nem látja amit neki látnia kell annak ellenére, hogy jó. Én a vezérlést venném még alaposan szemügyre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Sziasztok. A kocsin máshoz nem lett nyulva csak ott fent.a szelepfedél csere közben semmi nem hulhatott bele mert azt látni halani lehetet volna.este egy vilamossági szerelö hasalt benne és ö azt mondta hogy elviszi a melohelyére azt gépre köti a drágát és ugy nézi meg mi lehet a probléma.(Bosch szerviz).remélem hamar kiderül a probléma mert menni szeretnénk balcsira de ugy nem szivesen vágnék neki ha szarakszik a kocsi.mindenböl csak minöségit kap.pl olaj most mobil super 2000 x1 10w40 De a gondolatokat szivesen fogadom.hátha!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Szerintem a szelepfedél tömítés cserének semmi köze ehhez a hibához hacsak nem nyúltál máshoz is vagy nem potyogtattál a motorba valamit. A jeladónál nem tudom előfordulhat-e olyan, hogy nem látja amit neki látnia kell annak ellenére, hogy jó. Én a vezérlést venném még alaposan szemügyre. Vagy pölö.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Nem azért, de a szelepfedéltől megy cső a folytószelep után is, nem lett ott valami megkavarva, illetve nincs fals levegő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 És már megint.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 És már megint.... Na mesélj....nagyjából rendben volt a kocsi és unatkoztál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Ja hát aki roncsderbire jár :) amúgy ecuk nálam vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Jha. :D Az unalom. Kengurura vadásztam az osztrák autópályán. Emberük kivágódott elém, én meg siettem pont, a sor meg fékezett egyet. Az övé vonóhorgos volt, megúszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Jha. :D Az unalom. Kengurura vadásztam az osztrák autópályán. Emberük kivágódott elém, én meg siettem pont, a sor meg fékezett egyet. Az övé vonóhorgos volt, megúszta. Hát van ilyen...nagy a kár? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Szelepfedélen kivül màs ott fent nem lett babràlva.olaj csere volt még rajta és karter tömités csere.semi más.nekem az volt a fura hogy beinditottam simán,beáltam az aknára utána meg már nem akart indulni meg az rmp tiltást visszavette 4500-ra és erö sem volt benne!most ott tartok hogy van ereje meg minden csak nehezen indul meg a tiltás továbbra is 4500 a max.elvileg ma kiolvassák az agyát menet kőzben meg ahogy csak tudják mert érdekes számukra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Hát van ilyen...nagy a kár? :icon1: Igazság szerint az összes sérült alkatrészt cserélni szándékoztam amúgy is augusztusban. (mocitető, zárhíd, bajuszlemez, lökös, kereszttartó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Igazság szerint az összes sérült alkatrészt cserélni szándékoztam amúgy is augusztusban. (mocitető, zárhíd, bajuszlemez, lökös, kereszttartó) Akkor semmi gond..hűtő nem sérült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Szerencsére megúszta. Fél éves és nem volt olcsó. Plusz a héten egyedül vagyok, szóval vicces lenne autó nélkül bejárni dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Szelepfedélen kivül màs ott fent nem lett babràlva.olaj csere volt még rajta és karter tömités csere.semi más.nekem az volt a fura hogy beinditottam simán,beáltam az aknára utána meg már nem akart indulni meg az rmp tiltást visszavette 4500-ra és erö sem volt benne!most ott tartok hogy van ereje meg minden csak nehezen indul meg a tiltás továbbra is 4500 a max.elvileg ma kiolvassák az agyát menet kőzben meg ahogy csak tudják mert érdekes számukra is. Nekem pl rejtélyes módon a motorgenerál után volt meg a 6000 rpm-es tiltási fordulatszám. Előtte 4500 vagy 5500... pedig aztán az enyémben nincsen vezérműtengely jeladó. :D Az ilyet csak élőadat olvasással lehet megtudni, de jellemzően vezérműtengely jeladó probléma szokta okozni, még ha nem is dob rá hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 repp yo nem tudtok vkit aki xe-be betudja kötni a klímát a vezérlésbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Vezérmü tengely jelado hiba jelentkezésekor lett benne cserélve.de nem változott semmi.pedig reménykedtem hogy megjavul.folyamatosan ahogy csak lehet rakom rendbe(halando fizubol)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 repp yo nem tudtok vkit aki xe-be betudja kötni a klímát a vezérlésbe? Pesten nem, de valamennyire konyítok hozzá, ha gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Vezérmü tengely jelado hiba jelentkezésekor lett benne cserélve.de nem változott semmi.pedig reménykedtem hogy megjavul.folyamatosan ahogy csak lehet rakom rendbe(halando fizubol)! Multkor nem irtad hogy karter csere is volt. 4500limit fotengely jelado hibanal is elojon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Július6, 2015 Megoszt Elküldve Július6, 2015 Igen az kiment a fejemböl!!!!bocsánat:-) De ma belemászot az elektro szaki aki azt valoszinüsiti hogy a főtengely jelado lesz a ludas. De hogy jo legyen a képlett a gyári csatit levágták a kocsiba lévö korbácsrol igy forrasztani kell!az hogy pluszba jol érezzem magam ma megy nyaralni a szaki aki ért is hozzá és csak pénteken jönn haza,nekem meg pénteken kénne elfoglalnom a szállást balcsin!mért is ne ilyenkor jöjjön a problem.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts