stirlitz Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Hali Azt jól gondolom, ugye, hogy a HFbe bele van nyomva(öntve) a mérete? pl, hogy: 16 vagy nem-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 én sem értettem, miért vesz vki öltönyt műszakiztatni.... Na és hova ragasszák a matricát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Szép. És nem lett koszos az öltöny? :) Nem, mert átöltözve mentem le szerelni. :D P0120 - Throttle Position Sensor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Sziasztok lehet buta kérdéssel fordulok hozzátok. Mégpedig azzal hogy ami a km mutató alatt található számláló az pontosan mire szolgál illetve ami alatta van tekerő. És hogy tudom nullázni? Köszi előre is. És bocsi az első-jogsis hülye kérdésért.???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Sziasztok lehet buta kérdéssel fordulok hozzátok. Mégpedig azzal hogy ami a km mutató alatt található számláló az pontosan mire szolgál illetve ami alatta van tekerő. És hogy tudom nullázni? Köszi előre is. És bocsi az első-jogsis hülye kérdésért.???? Ha komoly a kérdés: 1. fent : összesen megtett km 2. lent : napi számláló, azzal tudod nézni hogy mennyit mentél pl, vagy kiszámolni a fogyasztást, akármi 3. nullázás : benyomod 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 (edited) Már csak ez hiányzott... Mennék vizsgázni. Beindítom az autót, alapjárat összevissza, aztán lefullad és nem indul be. Ez még a lefulladás előtti kép. Öltönyben meg nem akartam turkálni a motortérben. De legalább nagyon erős benzinszagot érezni. :D Na, az enyém (óra szerint) még egy tizessel öregebb, de valójában ki tudja?! Szégyen, de a lustaságom oda vezetett, hogy a nyári kerekeket csak most a hivatalos nyár beköszöntekor (jun. 21) tettem fel! Sebaj, nyáron nyári gumival szép az élet...! :D Módosítva Június25, 2015 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
exitl0l Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 (edited) Ha komoly a kérdés: 1. fent : összesen megtett km 2. lent : napi számláló, azzal tudod nézni hogy mennyit mentél pl, vagy kiszámolni a fogyasztást, akármi 3. nullázás : benyomod A fentit azt tudtam hogy mi :D, illetve az alsót is sejtettem hogy mi, csak nem tudtam mi a neve, illetve hogy az a 'pecek' mi célt szolgál, fiatal vagyok és tudatlan :D De köszönöm a gyors választ Módosítva Június25, 2015 : exitl0l Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Két kérdés: 1. Hőfok jeladó az csak a műszernek jelez, vagy az ECU-ba is megy? 2. Ha utóbbi, akkor nekem a kék csatis kell? 3. És a motortérben hol a tökbe keressem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AMD Power Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Azért az egy jó nagy kicseszés ,hogy egy nap max csak 5 hsz-e lehet valakinek , aki nem tag. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Hali Azt jól gondolom, ugye, hogy a HFbe bele van nyomva(öntve) a mérete? pl, hogy: 16 vagy nem-e? Én eddig csak az se-n láttam feliratot, (termosztát fölött a vezérlés burkolat alatt) a többin az égvilágon semmi jelzés nem volt. Sziasztok lehet buta kérdéssel fordulok hozzátok. Mégpedig azzal hogy ami a km mutató alatt található számláló az pontosan mire szolgál illetve ami alatta van tekerő. És hogy tudom nullázni? Köszi előre is. És bocsi az első-jogsis hülye kérdésért.???? Most tényleg nem a beszólás kedvéért, de ha most csináltad a jogsit, akkor ezt ott tanították. (vagy legalábbis kellett volna) Bnőm is most végzett, még várjuk a plasztikot, és az online anyag azt kell mondjam nagyon rendben van. Tényleg mindent belevettek, és nagyon jól, érthetően van megcsinálva a nagyobb része. Két kérdés: 1. Hőfok jeladó az csak a műszernek jelez, vagy az ECU-ba is megy? 2. Ha utóbbi, akkor nekem a kék csatis kell? 3. És a motortérben hol a tökbe keressem? :D Két jeladó van, egy egy vezetékes, meg egy kettő. Előbbi a műszernek utóbbi a motornak mutat. Az egyvezetékes a szívósor egyes hengernél levő részén van függőlegesen, a hengerfej felöl, általában a motorkábelköteg takarja, egy kék, simasarus vezeték megy rá. A két vezetékes jeladó meg a tűzfal felöl van betekerve a motor irányába vízszintesen, szintén a szívósorba, kb az 1-2henger közötti síkban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Hali Azt jól gondolom, ugye, hogy a HFbe bele van nyomva(öntve) a mérete? pl, hogy: 16 vagy nem-e? Bele van öntve, az elosztó ill. DIS felőli gyertya fölött, az 1,2-nél 12, az 1,4-nél 14, az 1,6-nál 16. (kadett 1,3-nál 13) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Bele van öntve, az elosztó ill. DIS felőli gyertya fölött, az 1,2-nél 12, az 1,4-nél 14, az 1,6-nál 16. (kadett 1,3-nál 13) ;) Na én is így emlékeztem, köszi. 1,8éis benne van gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Én eddig csak az se-n láttam feliratot, (termosztát fölött a vezérlés burkolat alatt) a többin az égvilágon semmi jelzés nem volt. Most tényleg nem a beszólás kedvéért, de ha most csináltad a jogsit, akkor ezt ott tanították. (vagy legalábbis kellett volna) Bnőm is most végzett, még várjuk a plasztikot, és az online anyag azt kell mondjam nagyon rendben van. Tényleg mindent belevettek, és nagyon jól, érthetően van megcsinálva a nagyobb része. Két jeladó van, egy egy vezetékes, meg egy kettő. Előbbi a műszernek utóbbi a motornak mutat. Az egyvezetékes a szívósor egyes hengernél levő részén van függőlegesen, a hengerfej felöl, általában a motorkábelköteg takarja, egy kék, simasarus vezeték megy rá. A két vezetékes jeladó meg a tűzfal felöl van betekerve a motor irányába vízszintesen, szintén a szívósorba, kb az 1-2henger közötti síkban. Ohh köszi, tehát akkor nem a kéket kell cserélnem, mert a műszer jól működik, hanem a másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Ohh köszi, tehát akkor nem a kéket kell cserélnem, mert a műszer jól működik, hanem a másikat. Ez így csalóka. :icon1: Ez a kétvezetékes és az elosztó/DIS kocka alatt van: ...és ez az egyvezetékes a termosztát felől: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Ne zavard mán össze, neki központisa van, csak az se-n van a gyújtás alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Ne zavard mán össze, neki központisa van, csak az se-n van a gyújtás alatt. :) Jaj már, hogy mindent össze-vissza tesznek ezekbe az autókba. :D Köszi a javítást. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 bakker akkor most a kéket kell vennem? a műszer jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 (edited) bakker akkor most a kéket kell vennem? a műszer jó a kék, 2vezetékes az ECUé fém csuszó sdarus, 1vezetékes a műszeré az oracsportban Módosítva Június26, 2015 : stirlitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 a kék, 2vezetékes az ECUé fém csuszó darus, 1vezetékes a műszeré az oracsportban Köszi, így már egyértelmű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 Azért az egy jó nagy kicseszés ,hogy egy nap max csak 5 hsz-e lehet valakinek , aki nem tag. <_< Ez egy motiváció, hogy aki tényleg fórumozni szeretne lépjen be a klubba. Rengeteg a :"csak kérdezek valamit aztán eltűnök" emberke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 Amúgy én is a fórum miatt léptem be a klubba, semmi mást nem használok ki, kedvezményeket sem. Matricát sem kapok sosem újat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 én még sosem sem kaptam eccer se.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 Amúgy én is a fórum miatt léptem be a klubba, semmi mást nem használok ki, kedvezményeket sem. Matricát sem kapok sosem újat :) én még sosem sem kaptam eccer se.... Régebben járt rendszámkeret, matrica meg kártya...most már csak kártya ha jól tudom...igazából nem használom őket...csak úgy elvannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 én még sosem sem kaptam eccer se.... én is csak mert rinyáltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 Én meg olcsóbban tankolok a kártyával Agip kúton és van rendszámkeretem. :D A matricákat meg lehet kérni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts