Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Rossz látni az ilyet :( remélem nem sérült meg nagyon a háta aki benne ült...

Rossz...délelőtt voltam bontóban, pont akkor volt baleset , teljes útzár volt, kerülni kellett. A kerülő út szűk volt kanyargós és rossz minőségű, de ott is egymást előzgették... <_<

Megosztás:

bazz ez kuka....mitha meg is "hajolt" volna, nem csak gurult az a ford

a patron eldurrant?

Nem durrant el, mert ugye nem igazán feszül meg az öv hátulról ütközéskor.

De rövidebb is lett a talicska, szélesebb is hátul és valószínű, hogy hajlott hátú is lett, nem csak ferde... :(

Kb a b oszloptól hátrafelé kasztnit kell(ene) cserélni...

Megosztás:

Nem durrant el, mert ugye nem igazán feszül meg az öv hátulról ütközéskor.

De rövidebb is lett a talicska, szélesebb is hátul és valószínű, hogy hajlott hátú is lett, nem csak ferde... :(

Kb a b oszloptól hátrafelé kasztnit kell(ene) cserélni...

ja tényleg hülye vagyok, hiszen ilyenkor az ülésbe nyomódik az ember, nem az övnek feszül

és mi eladó belőle? :D (a hiéna)

Megosztás:

Már csak ez hiányzott... Mennék vizsgázni. Beindítom az autót, alapjárat összevissza, aztán lefullad és nem indul be.

http://komike.coldline.hu/images/opel/check_engine_2.jpg

Ez még a lefulladás előtti kép. Öltönyben meg nem akartam turkálni a motortérben.

De legalább nagyon erős benzinszagot érezni. :D

Idegeled itt a népet, azthittem műszakivizsgázni indultál... Így semmi gond nincs. :D
Megosztás:

A középkonzolhoz milyen izzók kellenek és hány darab? Gondolok itt a rádió kijelzőjére a belső levegőkeringtetőre a fűtéskapcsolók világítására meg a szivargyújtóra?

Hát, ha kiszereled meglátod. :D Egyébként a kijelzőt kivéve foglalat nélküli úgy emlékszem 1,2 W-os rizsszem izzók, a kijelzőbe pedig foglalatos 2W-os.

Megosztás:

TPS poti kuka. Kell majd másik.

És ha már annyira szétkaptam, kiszedtem az 1.6-osító szűkítést. :D

Itt még benne:

Nincs benne:

1.8-as pillangó és a tágított 1.6-os szívócsonk, így már nagyjából akkora a lyuk:

Jó és? Még meg sem húztam az új motoron a bakcsavart, de ezt már akkor megcsináltam.... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.