Dáwid Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 A kollégámat hátulról elkapta egy Ford Mondeó, miközben várakozott a piros lámpánál... :( Az szép munka... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Nem bizony, akkor kuka. Majd szólj ha már kilyukadt, mert akkor elhoznám. Kéne a klíma, meg asszonynak egy jó állapotú nem caravan. :D Apáméké eladó kereskedében 300-ért, 97-es. 1.4 16v :) nem klímás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 A kollégámat hátulról elkapta egy Ford Mondeó, miközben várakozott a piros lámpánál... :( Az de faxa... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Amúgy kijavítottam az idióta szerelőnél behorpasztott hátsó ívemet is, hát, kellett volna még valami fedőkitt is a üvegszálas fölé. De én mégegyszer nem állok neki, az tuti. Szerencsére maradt még a német motip színkód szerinti festékből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Az de faxa... <_< Rossz látni az ilyet :( remélem nem sérült meg nagyon a háta aki benne ült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Rossz látni az ilyet :( remélem nem sérült meg nagyon a háta aki benne ült... Rossz...délelőtt voltam bontóban, pont akkor volt baleset , teljes útzár volt, kerülni kellett. A kerülő út szűk volt kanyargós és rossz minőségű, de ott is egymást előzgették... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Rossz látni az ilyet :( remélem nem sérült meg nagyon a háta aki benne ült... Szerencsére nem lett semmi baja, pedig az ülés eltört alatta... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Szerencsére nem lett semmi baja, pedig az ülés eltört alatta... :( Elvégezte a dolgát, felvette az erőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Szerencsére nem lett semmi baja, pedig az ülés eltört alatta... :( Az a lényeg, az egészséget nem lehet megfizetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 A kollégámat hátulról elkapta egy Ford Mondeó, miközben várakozott a piros lámpánál... :( bazz ez kuka....mitha meg is "hajolt" volna, nem csak gurult az a ford a patron eldurrant? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.zoli83 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Sziasztok! C14SE kombi rugalmassági adatot tudna mondani nekem valaki? Gyári értékre lennék kíváncsi, 4-ben 50-100 km/h. Üdv, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 bazz ez kuka....mitha meg is "hajolt" volna, nem csak gurult az a ford a patron eldurrant? Nem durrant el, mert ugye nem igazán feszül meg az öv hátulról ütközéskor. De rövidebb is lett a talicska, szélesebb is hátul és valószínű, hogy hajlott hátú is lett, nem csak ferde... :( Kb a b oszloptól hátrafelé kasztnit kell(ene) cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Nem durrant el, mert ugye nem igazán feszül meg az öv hátulról ütközéskor. De rövidebb is lett a talicska, szélesebb is hátul és valószínű, hogy hajlott hátú is lett, nem csak ferde... :( Kb a b oszloptól hátrafelé kasztnit kell(ene) cserélni... ja tényleg hülye vagyok, hiszen ilyenkor az ülésbe nyomódik az ember, nem az övnek feszül és mi eladó belőle? :D (a hiéna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 ja tényleg hülye vagyok, hiszen ilyenkor az ülésbe nyomódik az ember, nem az övnek feszül és mi eladó belőle? :D (a hiéna) Mi kell? Vagy egy teljes belsőm is szülőknél, nekik már nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Hali. Tudja valaki a benzinszűrőre hányas bilincs kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Hali. Tudja valaki a benzinszűrőre hányas bilincs kell? A csőbilincs? Szerintem a legkisebb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Már csak ez hiányzott... Mennék vizsgázni. Beindítom az autót, alapjárat összevissza, aztán lefullad és nem indul be. Ez még a lefulladás előtti kép. Öltönyben meg nem akartam turkálni a motortérben. De legalább nagyon erős benzinszagot érezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Már csak ez hiányzott... Mennék vizsgázni. Beindítom az autót, alapjárat összevissza, aztán lefullad és nem indul be.http://komike.coldline.hu/images/opel/check_engine_2.jpg Ez még a lefulladás előtti kép. Öltönyben meg nem akartam turkálni a motortérben. De legalább nagyon erős benzinszagot érezni. :D Idegeled itt a népet, azthittem műszakivizsgázni indultál... Így semmi gond nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 én sem értettem, miért vesz vki öltönyt műszakiztatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 A középkonzolhoz milyen izzók kellenek és hány darab? Gondolok itt a rádió kijelzőjére a belső levegőkeringtetőre a fűtéskapcsolók világítására meg a szivargyújtóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 TPS poti kuka. Kell majd másik. És ha már annyira szétkaptam, kiszedtem az 1.6-osító szűkítést. :D Itt még benne: Nincs benne: 1.8-as pillangó és a tágított 1.6-os szívócsonk, így már nagyjából akkora a lyuk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 TPS poti kuka. Kell majd másik. És ha már annyira szétkaptam, kiszedtem az 1.6-osító szűkítést. :D Itt még benne: Nincs benne: 1.8-as pillangó és a tágított 1.6-os szívócsonk, így már nagyjából akkora a lyuk: Szép. És nem lett koszos az öltöny? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 A középkonzolhoz milyen izzók kellenek és hány darab? Gondolok itt a rádió kijelzőjére a belső levegőkeringtetőre a fűtéskapcsolók világítására meg a szivargyújtóra? Hát, ha kiszereled meglátod. :D Egyébként a kijelzőt kivéve foglalat nélküli úgy emlékszem 1,2 W-os rizsszem izzók, a kijelzőbe pedig foglalatos 2W-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 TPS poti kuka. Kell majd másik. És ha már annyira szétkaptam, kiszedtem az 1.6-osító szűkítést. :D Itt még benne: Nincs benne: 1.8-as pillangó és a tágított 1.6-os szívócsonk, így már nagyjából akkora a lyuk: Jó és? Még meg sem húztam az új motoron a bakcsavart, de ezt már akkor megcsináltam.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Jó és? Még meg sem húztam az új motoron a bakcsavart, de ezt már akkor megcsináltam.... :D Csöndbemaraggyá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts