Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fehérvár vagy Bp. felől? :icon1:

BC szerinti fogyi? Az nekem 4,7-et is ír, de hazudik. :D

Fehérvár. Az meredekebb. Bp felőli emelkedőn még gyorsul is a rohadék. :D

BC ennyit ír. De nem hazudik, mert jól mér. 1-2 tized eltérés volt a múltkor. Telitankos mérés.

fogyi_2.jpg

Megosztás:

Fehérvár. Az meredekebb. Bp felőli emelkedőn még gyorsul is a rohadék. :D

BC ennyit ír. De nem hazudik, mert jól mér. 1-2 tized eltérés volt a múltkor. Telitankos mérés.

Akkor minden jó nálad :icon13: , nagyobb injektorral szokott eltérés lenni.

Megosztás:

Nekem a váltoba az 5.seb elszált ezért azt cseréltem.igy nekem hosszu 5.van benne és 100km/h nál kb 2050rmp.

200km/h nál kb 4700-4800.rmp.

Fogyasztás vegyesben kb 7,5 de azért sportosan van használva és 205/50/15 gumival.

Tényleg valaki nem tud calibra alufelnit olcson.venni szeretnék egy garniturát .

Megosztás:

Sziasztok.Elromlott a fordulatszámmérős kilométerórám, nem megy a kilométeróra mutatója!! Tudok kezdeni valamit vele vagy vegyek használtan másikat?

Ha check engine is párosul mellé és lefulladásokat vagy ahhoz közelit produkál a motor, akkor csak elszakadt a bowden.

Megosztás:

Igen kigyullad a check engine mert azt írja ki P0500 hibakód nincs gépjármű sebesség jel.

Akkor elszakadt a bowden. Bontóban egy ezresért utánad dobják. Újat nme érdemes venni, ami két részből áll, mert zörgős. Bontottan vettem én is hozzá, öntöttem bele wd40-et, amíg az alján el nem kezdett kifolyni és beszereltem. Azóta is hibátlan.

Megosztás:

Akkor elszakadt a bowden. Bontóban egy ezresért utánad dobják. Újat nme érdemes venni, ami két részből áll, mert zörgős. Bontottan vettem én is hozzá, öntöttem bele wd40-et, amíg az alján el nem kezdett kifolyni és beszereltem. Azóta is hibátlan.

Mi annak a pontos neve milyen bowden?

Megosztás:

Sziasztok!

Az autó egy c14se f astra caravan, a kérdésem pedig az alábbi lenne:

- hosszú távon pályán - több órán keresztül megállás nélkül - mi az optimális sebesség egy ilyen autónak?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Köszönettel:

Attila

Szia!

Olyan 90-150 között.

Kis köbcentis autónál nem ajánlott a 160 és "amennyitbír" sebesség... :D

Módosítva : pszilaj
Megosztás:

Szia!

Olyan 90-150 között.

Kis köbcentis autónál nem ajánlott a 160 és "amennyitbír" sebesség... :D

Egyszer hazaértem Nyíregyről-Győrbe 4 óra alatt...éjfélkor indultam, reggel 4-re értem haza. Ahol lehetett-padló.. :D A fővároson átjöttem, nem az M0-áson kerültem. :P

Megosztás:

Sziasztok!

Az autó egy c14se f astra caravan, a kérdésem pedig az alábbi lenne:

- hosszú távon pályán - több órán keresztül megállás nélkül - mi az optimális sebesség egy ilyen autónak?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Köszönettel:

Attila

Optimálisról volt szó, ehelyett mindenki a szélsőségekkel jön. Egyetértek a 90-150 közöttivel. Ha van fordulatszámmérőd akkor 1500-4000 fordulat közötti intervallum az optimális benzinmotoroknál. Aztán kérdés, hogy számít-e a fogyasztás vagy inkább a sebesség motivál.

Megosztás:

Holnap én is megyek németbe, bár nem saját verdával :'( Pedig régóta szeretnék ilyen képet készíteni.

Szerintem az óra szerinti 140-150-et nagyon kényelmesen kell vinnie, nálam ott még nem forog 4ezret. A valóságban ez 130-140, haladósan lehet menni. Bár áttételfüggő a dolog.

Cáááááfolnáááám. :D

(igaz ez 1.6)

És mégmielőtt, nem a fordmérő nem volt bekötve. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.