daykiller Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 Fehérvár vagy Bp. felől? :icon1: BC szerinti fogyi? Az nekem 4,7-et is ír, de hazudik. :D Fehérvár. Az meredekebb. Bp felőli emelkedőn még gyorsul is a rohadék. :D BC ennyit ír. De nem hazudik, mert jól mér. 1-2 tized eltérés volt a múltkor. Telitankos mérés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 C14NZ, a 160-at Daykiller írta, nekem 150 a vége sík uton. :icon1: 140-nél 5000-et forog 4.-ben. 210. lepróbálva. :D Ennyi különbség van egy F13 4.18 és F15 3.74-es váltó között. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 Fehérvár. Az meredekebb. Bp felőli emelkedőn még gyorsul is a rohadék. :D BC ennyit ír. De nem hazudik, mert jól mér. 1-2 tized eltérés volt a múltkor. Telitankos mérés. Akkor minden jó nálad :icon13: , nagyobb injektorral szokott eltérés lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 Akkor minden jó nálad :icon13: , nagyobb injektorral szokott eltérés lenni. X16SZR és C18NZ-hez ugyanaz a kód kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Június6, 2015 Megoszt Elküldve Június6, 2015 Nekem a váltoba az 5.seb elszált ezért azt cseréltem.igy nekem hosszu 5.van benne és 100km/h nál kb 2050rmp. 200km/h nál kb 4700-4800.rmp. Fogyasztás vegyesben kb 7,5 de azért sportosan van használva és 205/50/15 gumival. Tényleg valaki nem tud calibra alufelnit olcson.venni szeretnék egy garniturát . Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Sziasztok.Elromlott a fordulatszámmérős kilométerórám, nem megy a kilométeróra mutatója!! Tudok kezdeni valamit vele vagy vegyek használtan másikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Sziasztok.Elromlott a fordulatszámmérős kilométerórám, nem megy a kilométeróra mutatója!! Tudok kezdeni valamit vele vagy vegyek használtan másikat? Ha check engine is párosul mellé és lefulladásokat vagy ahhoz közelit produkál a motor, akkor csak elszakadt a bowden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Ha check engine is párosul mellé és lefulladásokat vagy ahhoz közelit produkál a motor, akkor csak elszakadt a bowden. Igen kigyullad a check engine mert azt írja ki P0500 hibakód nincs gépjármű sebesség jel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Igen kigyullad a check engine mert azt írja ki P0500 hibakód nincs gépjármű sebesség jel. Akkor elszakadt a bowden. Bontóban egy ezresért utánad dobják. Újat nme érdemes venni, ami két részből áll, mert zörgős. Bontottan vettem én is hozzá, öntöttem bele wd40-et, amíg az alján el nem kezdett kifolyni és beszereltem. Azóta is hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Akkor elszakadt a bowden. Bontóban egy ezresért utánad dobják. Újat nme érdemes venni, ami két részből áll, mert zörgős. Bontottan vettem én is hozzá, öntöttem bele wd40-et, amíg az alján el nem kezdett kifolyni és beszereltem. Azóta is hibátlan. Mi annak a pontos neve milyen bowden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Mi annak a pontos neve milyen bowden? Kilóméteróra spirál, vagy bowden. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorozsma Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Sziasztok! Az autó egy c14se f astra caravan, a kérdésem pedig az alábbi lenne: - hosszú távon pályán - több órán keresztül megállás nélkül - mi az optimális sebesség egy ilyen autónak? Válaszotokat előre is köszönöm. Köszönettel: Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 (edited) Sziasztok! Az autó egy c14se f astra caravan, a kérdésem pedig az alábbi lenne: - hosszú távon pályán - több órán keresztül megállás nélkül - mi az optimális sebesség egy ilyen autónak? Válaszotokat előre is köszönöm. Köszönettel: Attila Szia! Olyan 90-150 között. Kis köbcentis autónál nem ajánlott a 160 és "amennyitbír" sebesség... :D Módosítva Június8, 2015 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Szia! Olyan 90-150 között. Kis köbcentis autónál nem ajánlott a 160 és "amennyitbír" sebesség... :D Egyszer hazaértem Nyíregyről-Győrbe 4 óra alatt...éjfélkor indultam, reggel 4-re értem haza. Ahol lehetett-padló.. :D A fővároson átjöttem, nem az M0-áson kerültem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Szia! Olyan 90-150 között. Kis köbcentis autónál nem ajánlott a 160 és "amennyitbír" sebesség... :D Cáááááfolnáááám. :D (igaz ez 1.6) És mégmielőtt, nem a fordmérő nem volt bekötve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Cáááááfolnáááám. :D (igaz ez 1.6) És mégmielőtt, nem a fordmérő nem volt bekötve. :D Én is meg tudom pörgetni a spirált akkusgéppel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Sziasztok! Az autó egy c14se f astra caravan, a kérdésem pedig az alábbi lenne: - hosszú távon pályán - több órán keresztül megállás nélkül - mi az optimális sebesség egy ilyen autónak? Válaszotokat előre is köszönöm. Köszönettel: Attila Optimálisról volt szó, ehelyett mindenki a szélsőségekkel jön. Egyetértek a 90-150 közöttivel. Ha van fordulatszámmérőd akkor 1500-4000 fordulat közötti intervallum az optimális benzinmotoroknál. Aztán kérdés, hogy számít-e a fogyasztás vagy inkább a sebesség motivál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Én is meg tudom pörgetni a spirált akkusgéppel... :D Hát, ez nem az volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Holnap én is megyek németbe, bár nem saját verdával :'( Pedig régóta szeretnék ilyen képet készíteni. Szerintem az óra szerinti 140-150-et nagyon kényelmesen kell vinnie, nálam ott még nem forog 4ezret. A valóságban ez 130-140, haladósan lehet menni. Bár áttételfüggő a dolog. Cáááááfolnáááám. :D (igaz ez 1.6) És mégmielőtt, nem a fordmérő nem volt bekötve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Hát, ez nem az volt. :D Látam lassan homályosult a kép......még egy gázfröccs és az univerzum másik felén kötsz ki...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Én is meg tudom pörgetni a spirált akkusgéppel... :D Milyen géped ven? Nekem van két 12Voltos B&D , igaz nem mai gyerekek de még bírják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorozsma Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Sziasztok, köszönöm a sok választ :-) Ok, akkor 130-140-re be lehet vele állni... - remélem. Üdv. Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Sziasztok, köszönöm a sok választ :-) Ok, akkor 130-140-re be lehet vele állni... - remélem. Üdv. Attila Simán és a c14se ott még fogyasztani se fog sokat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június9, 2015 Megoszt Elküldve Június9, 2015 Mit hozott ma postásbácsi dojcslandból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június9, 2015 Megoszt Elküldve Június9, 2015 Ennyire összetörted a zótót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts