stirlitz Elküldve Február11, 2015 Megoszt Elküldve Február11, 2015 Revansot is vettem már minden fekvőrendőrön, padkán, vasúti átjárón, és kátyún amit találtam, de hamar elveszítette a varázsát, és maradt a hánytatós hintázás :D Ma voltunk a festékbótba, lötty megvan, holnap megy a szín elvileg, aztán összerakás. Hétfőn jön a szélvédős, ablakokat visszacsattintani, ha jó idő van, akkor kedden már mehetek vele. hogy szétkapjuk a motorteret... Nem a leeresztőcsavarnál ereszt, hanem valahol följebb... :icon4: Fogalmam nincs mennyit eszik. Egyszer próbáltam meg teletankolni, de 80 liternél feladtam. Olyan 5x benéztem alá, hogy biztos nem folyik -e ki belőle, de nem. Este megkérdeztem, 95 liter a hivatalos mérete, de fér bele több... :lol: :D o hama megvan/lett 95liter oooobazzz, gondolom nem véletlenül ekkora..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2015 Megoszt Elküldve Február11, 2015 o hama megvan/lett 95liter oooobazzz, gondolom nem véletlenül ekkora..... Azé' ez már nem az első hét. :D A gazdája szerint 8-10 között eszik. Háááát... na mindegy, mondjuk hogy elhittem, hamarabb végeztünk :D Viszont nem túl macerás vele sávot váltani, vagy kikanyarodni. Elkezdek finoman orientálódni arrafelé, és még az utca végén is félrehúzódnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február14, 2015 Megoszt Elküldve Február14, 2015 Olajcsere kész. Termosztátcsere kész. :) Végre van fűtés. Viszont kifúj a kipufogó megint, de most a háromszög alakú csatlakozásnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Oda tudsz csapni bele egy másik karikát, összehúzod, oszt múkodik. :D Még lehet hogy van nálam egy bontatlan... Nemtudom milyen megfontolásból, többször is vettem, ugyan oda. Csak a problémára emlékeztem, arra nem, hogy már bevásároltam hozzá... :D Csak mdg kell keresni. Amúgymeg https://docs.google.com/file/d/0BwQ-7M547k6mQzNrT28xaXpqOXc/edit?usp=docslist_api:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Oda tudsz csapni bele egy másik karikát, összehúzod, oszt múkodik. :D Még lehet hogy van nálam egy bontatlan... Nemtudom milyen megfontolásból, többször is vettem, ugyan oda. Csak a problémára emlékeztem, arra nem, hogy már bevásároltam hozzá... :D Csak mdg kell keresni. Amúgymeg https://docs.google.com/file/d/0BwQ-7M547k6mQzNrT28xaXpqOXc/edit?usp=docslist_api:D Persze, ilyen egyszerű. :D A gyári összecsavarozást kiskrovával megbontom, persze. :D Széééép. Mégis elbontod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Persze, ilyen egyszerű. :D A gyári összecsavarozást kiskrovával megbontom, persze. :D Széééép. Mégis elbontod? :D flex, véső, aztán saválló csavar mindenhova, többet nem kell kínlódni vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Persze, ilyen egyszerű. :D A gyári összecsavarozást kiskrovával megbontom, persze. :D Széééép. Mégis elbontod? :D simán levágtam a g.cibe, kulcsot rá se próbáltam tenni. :D de asszem csavarom is van még, rugóval együtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február15, 2015 Megoszt Elküldve Február15, 2015 Nem találom sehogy se, de vki keresett ilyet: http://mullerautowebshop.hu/opel-astra-f/136-opel-emblema.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ekkora mákot. :D Megnéztem a faceliftes hátsó ablakemelők elektronikáját is kíváncsiságból. Mint az látható, teljesen egyforma a kettő belseje csak a külső csatlakozó más. :) A fehér a facelift előtti és annak csak négy vezeték ment a gyári kötegben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ekkora mákot. :D Megnéztem a faceliftes hátsó ablakemelők elektronikáját is kíváncsiságból. Mint az látható, teljesen egyforma a kettő belseje csak a külső csatlakozó más. :) A fehér a facelift előtti és annak csak négy vezeték ment a gyári kötegben. :) Most akkor ez is odacsípődés-védős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Most akkor ez is odacsípődés-védős? Igen. Valamint zárásra felhúzódós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Igen. Valamint zárásra felhúzódós. :) De ez alapból nem az ablakemelőtől függ, mármint a zárásra felhúzás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 De ez alapból nem az ablakemelőtől függ, mármint a zárásra felhúzás? de az ablakemelőtől függ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 ...is függ. :D A komfortos se húzza föl zárásra magától, de kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Nem az emelőtöl, hanem a benne rejlő elektronikától függ és nem árt hozzá egy gyári kpzár vezérlő sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Nem az emelőtöl, hanem a benne rejlő elektronikától függ és nem árt hozzá egy gyári kpzár vezérlő sem. :) Az nem kell hozzá. Bármi jó, ami tud egy pillanatra feszt kapcsolni a vezérlő jelre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Nem az emelőtöl, hanem a benne rejlő elektronikától függ és nem árt hozzá egy gyári kpzár vezérlő sem. :) természetesen én sem az emelő vasakra gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul hogy x16xel-en hol van a motor testelesi pontja? Nincs kedvem ebben a hidegben az egesz motorteret kiboritani :D Koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Az nem kell hozzá. Bármi jó, ami tud egy pillanatra feszt kapcsolni a vezérlő jelre. :D Tudtommal testet kér... Csak mondjuk nem tudsz egy nem gyárival retesz üzemmódot előidézni. :D Mivel a gyári csak akkor húzza fel az ablakokat. Reteszelésnél. Ezért vagyok kisebb bajban, mert a nem-astra vezérlőm jelenleg nem csinálja meg ezt, mert a sima zárásra is egyből reteszt hisz. természetesen én sem az emelő vasakra gondoltam... Tudom, csak kötekedek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2015 Megoszt Elküldve Február20, 2015 Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul hogy x16xel-en hol van a motor testelesi pontja? Nincs kedvem ebben a hidegben az egesz motorteret kiboritani :D Koszi Hát a hengerfejen és az önindítón minimum van 1-1 az akkutól jövő kábelkorbács közelében kell lennie.Ennél pontosabban passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február20, 2015 Megoszt Elküldve Február20, 2015 Tudtommal testet kér... Csak mondjuk nem tudsz egy nem gyárival retesz üzemmódot előidézni. :D Mivel a gyári csak akkor húzza fel az ablakokat. Reteszelésnél. Ezért vagyok kisebb bajban, mert a nem-astra vezérlőm jelenleg nem csinálja meg ezt, mert a sima zárásra is egyből reteszt hisz. Tápot kér, nem testet. Nekem úgy működött, hogy a nem-gyári kpz vezérlőn volt egy olyan kimenet, amire a távirányítós zárásnál ráadta a 12V-ot 1-2 mp-re. Ez volt a jel a motoroknak, és szépen felhúzták az ablakokat. Nyilván be kellett előtte tanítani. A kulcsos zárásnál nem volt ilyen, ott csak bekattantak a zárak és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Valakinek 1.4-es motor? :) Mondtam anno, hogy létezik ilyen is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Valakinek 1.4-es motor? :) Mondtam anno, hogy létezik ilyen is. :D Mi a túró ez? Műanyag szelepfedél, elektromos Egr , 1.4..? mi a motorkódja? :icon11: Itt honnan megy a vékony kartergázcső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Mi a túró ez? Műanyag szelepfedél, elektromos Egr , 1.4..? mi a motorkódja? :icon11: Itt honnan megy a vékony kartergázcső? X14SZ. :) Ott van a szelepfedélen a kicsinek is a helye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 B Combo/Corsa motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts