zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 En kb 4eve igy raktam be a golf4es tukrot... Aha, ez biztató... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 http://autofejlesztes.hu/antenna-teleszkopos-opel-astra-muanyaggal-ksf13-p-4311.html?osCsid=rnck1mvd0r7egohtdaqihpt6q1 Ilyen antennát merre tudnék venni normális áron ? (ez a 2e még elfogadható, de bárdinál websohopon 5ért láttam... [Közbe rájöttem, hogy ott ázik be a kocsi, meg hát a rádió se jó, szóval két legyet egy.... :D ]) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 http://autofejlesztes.hu/antenna-teleszkopos-opel-astra-muanyaggal-ksf13-p-4311.html?osCsid=rnck1mvd0r7egohtdaqihpt6q1 Ilyen antennát merre tudnék venni normális áron ? (ez a 2e még elfogadható, de bárdinál websohopon 5ért láttam... [Közbe rájöttem, hogy ott ázik be a kocsi, meg hát a rádió se jó, szóval két legyet egy.... :D ]) Nem jön be a link..elektromosat szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Nem, sima kihúzhatót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Az óránál mitől olyan a kijelző? Mi lehet a baj a kijelzővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 http://autofejlesztes.hu/antenna-teleszkopos-opel-astra-muanyaggal-ksf13-p-4311.html?osCsid=rnck1mvd0r7egohtdaqihpt6q1 Ilyen antennát merre tudnék venni normális áron ? (ez a 2e még elfogadható, de bárdinál websohopon 5ért láttam... [Közbe rájöttem, hogy ott ázik be a kocsi, meg hát a rádió se jó, szóval két legyet egy.... :D ]) Neten bárhol. Amúgy a 2000 forintost nem ajánlom. Az mindenre jó, csak nem kihúzva tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Az óránál mitől olyan a kijelző? Mi lehet a baj a kijelzővel? Szerintem azt hívják pixelhibának. Szétt kell szedni össze kell rakni hátha javul, ha nem akkor meg kell venni másikat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 (edited) Hali.Lenne egy olyan kérdésem,hogy utólagosan hogy kell betenni a csomagtér rollót kombiba?Ma kaptam egyet,az oldalsó tartókkal együtt,ezelőtt nem volt még benne ilyen,tehát a helyét nem tudom. Közben találtam képet a karosszéria résznél... Módosítva Január4, 2015 : zoli083 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Zoli083. A rolo tarto konzolon van 2 db lyuk ami az elején és végén találgato.a vége az ahol van egy téglalap kihagyás(az megy a hátso üléshez),ha komplet szettet kaptál akkor ahoz van 4db aluminium távtarto,oldalanként 2 megy.nekem ha jol emlékszem 6-os imbusz fejü csavarral van beszerelve.nem nehéz beszerelni kb 10 perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Javaslom mindenkinek a gumik,kéderek stbstb kezelését(parafin olaj,glicerin vagy szilikon használata.de a legjobb a parafin és a glicerin.én csak ezeket használom a gumikra.sokkal tovább birja a gumi nem repedezik ki,puháb marad és ha tocsába álsz ami éjszaka folyamán befagy akkor nem fagy hozzá a gumihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Zoli083. A rolo tarto konzolon van 2 db lyuk ami az elején és végén találgato.a vége az ahol van egy téglalap kihagyás(az megy a hátso üléshez),ha komplet szettet kaptál akkor ahoz van 4db aluminium távtarto,oldalanként 2 megy.nekem ha jol emlékszem 6-os imbusz fejü csavarral van beszerelve.nem nehéz beszerelni kb 10 perc. Köszi a választ.Akkor az én szettem nem teljes,távtartók nincsenek.Esetleg volna egy képed róla,mármint a tartó konzolokról,hogy hová is megy az a 2 csavar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Képet tudnék csinálni de edig soha nem engedet fel tenni semmit.igy sajna nem biztos hogy sikerülne neked képet küldeni.esetleg facebook. horváth csaba. piros kocka ladába vagyok lefényképezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 (edited) Képet tudnék csinálni de edig soha nem engedet fel tenni semmit.igy sajna nem biztos hogy sikerülne neked képet küldeni.esetleg facebook. horváth csaba. piros kocka ladába vagyok lefényképezve. Kereslek facen,de túl sok találatot ad ki.Engem Józsvai Zoltán-ként találsz meg. Megvagy,jelöltelek. Módosítva Január4, 2015 : zoli083 Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Szerintem azt hívják pixelhibának. Szétt kell szedni össze kell rakni hátha javul, ha nem akkor meg kell venni másikat. Szétszedtem, összeraktam, látszik a panelen is kikapcsolt állapotban a hiba, majd cseréljük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Javaslom mindenkinek a gumik,kéderek stbstb kezelését(parafin olaj,glicerin vagy szilikon használata.de a legjobb a parafin és a glicerin.én csak ezeket használom a gumikra.sokkal tovább birja a gumi nem repedezik ki,puháb marad és ha tocsába álsz ami éjszaka folyamán befagy akkor nem fagy hozzá a gumihoz. Én szilikonnal szoktam befújni, csak előtte le kell takarni rongyal a kormányt-pedálokat mert eléggé szóródik, és csúszni fognak ha rájuk kerül a permetből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Utastérbe jo a szilikon,de kivül a gumikra nekem a parafin jött be. Most csak 99,8% glicerinhez férek hozzá igy most azt használom az se rossz.csak azt higitani kell ami miatt kicsit macerásabb de mindenkép megéri mert nem mindegy medig birja a gumi vagy épp a kéder. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Szilikonnal azért óvatosan, mert ha kerül a szélvédőre, akkor előjön a rejtélyes párásodásos opel betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Szilikont a rongyra fújjuk, és azzal dörgöljük a kédereket, mert sem az üveg, sem a fényezett felület nem csipázza. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Létezik szilikon balzsam is, nekem nagyon bevált. http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/jarmu/autoapolas/egyeb-apoloszerek/217187-szilikon-balzsam-375ml Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Daykiller,wookie. Ez csak természetes.minden valamire valo autos tudja(remélem). :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Létezik szilikon balzsam is, nekem nagyon bevált. http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/jarmu/autoapolas/egyeb-apoloszerek/217187-szilikon-balzsam-375ml Prevent-nek jó cuccai vannak. Volt belőle csavarlazítóm, fagyállóm, miegymásom, ilyen-olyan kegyszerem. Teljesen jók voltak, és nem éktelenül drágák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Szilikont a rongyra fújjuk, és azzal dörgöljük a kédereket, mert sem az üveg, sem a fényezett felület nem csipázza. ;) Nekem nem bántotta a fényezést, nem is lett volna baj ha nem akartam volna festeni rá... :omg: :D De mivel kábé 7 éve úgy fújom a kéderekre, ezért nekem már kár aggódni emiatt. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Nyár elején óvatosan megkentem szilikonzsírral a kédereket hogy majd az milyen jó lesz, azóta susmorog a szél a balelső ajtón (a B oszlopnál fent a sarokban), meg 2 hónapig nyöszörgött valamelyik hátsó is tőle :S Szilikonnal azért óvatosan, mert ha kerül a szélvédőre, akkor előjön a rejtélyes párásodásos opel betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Nyár elején óvatosan megkentem szilikonzsírral a kédereket hogy majd az milyen jó lesz, azóta susmorog a szél a balelső ajtón (a B oszlopnál fent a sarokban), meg 2 hónapig nyöszörgött valamelyik hátsó is tőle :S Hát még mindíg jobb mintha befagyna az ajtó és kinyitáskor letépné a kédert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Annál pont egy egységnyivel jobb. Viszont megpuhította a gumit, és az nem tett jót nekem vezetési komfort szempontjából :D Hát még mindíg jobb mintha befagyna az ajtó és kinyitáskor letépné a kédert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts