spzoli Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 Hiéna....nem volt újjévi fogadalmad? :D Dehogynem. 300% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 A ragasztóval már másabb fékezni.... Hát jah remélem kihúzza tavaszig, most nem sokat megyek vele. Dehogynem. 300% :D De amúgy nem is dogozol? Csak alkatrészeket árulsz abból élsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Dolgozok en eleget. ;) Am ma eldurrantottunk effes anyos lufit...azert murva nagyot szol az a szar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Dolgozok en eleget. ;) Am ma eldurrantottunk effes anyos lufit...azert murva nagyot szol az a szar. :D Csak úgy? Ilyenkor csak simán adni kell neki 12Voltot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Csak úgy? Ilyenkor csak simán adni kell neki 12Voltot? Van annyi neki, mint égen a csillag. Múltkor hozott is nekem lurdyba egy anyós lufit a műszerfalhéjhoz, de le is nyúlták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Ja. Csak úgy simán rá sem ültetek? Videó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Rá nem ültünk. Videó van. Meglepően nagyon szól ám. Elég kemény lehet, ha egyszerre szól 2-4-6db :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Az ám. De vezető oldali se szar. :D Dolgozok en eleget. ;) Am ma eldurrantottunk effes anyos lufit...azert murva nagyot szol az a szar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Rá nem ültünk. Videó van. Meglepően nagyon szól ám. Elég kemény lehet, ha egyszerre szól 2-4-6db :D Akivel beszéltem, csattanás után mind azt mondta hogy észre sem vette hogy kinyilt..csak azt hogy áll a kocsi meg néz ki a fejéből és lóg valami a kormányról.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Akivel beszéltem, csattanás után mind azt mondta hogy észre sem vette hogy kinyilt..csak azt hogy áll a kocsi meg néz ki a fejéből és lóg valami a kormányról.... :icon1: gonddolom mással volt elfoglalva, nem zsák hangjára figyelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 gonddolom mással volt elfoglalva, nem zsák hangjára figyelt... Hát ilyenkor eléggé felgyorsulnak az események, az ember valamilyen szinten sokkot is kap, kéne légzsákot beszerelni nem? :D Jövőre ..akarom mondani idén úgyis ki akarom cserélni a műszerfalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Hát ilyenkor eléggé felgyorsulnak az események, az ember valamilyen szinten sokkot is kap, kéne légzsákot beszerelni nem? :D Jövőre ..akarom mondani idén úgyis ki akarom cserélni a műszerfalat. Tudod mit szoktam mondani.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Tudod mit szoktam mondani.... :D Igen tudom....de még nincs eldöntve hogy fekete legyen és azon bellül lesz-e lufi, (igazából se a lufis kormány se a lufis műszerfal nem tetszik)vagy marad ez ami van mert kap ugyanolyan színű bőrt mint az ajtókárpit. Mondjuk ennek ellenére valószinűleg vennem kell egy plussz műszerfalat és azt vonom be bőrrel, mert gondolom nem 1 napos munka lesz és várhatóan először nem is fog sikerülni, de ha van egy plussz akkor csak kivesz-berak móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Nem igazán hittem el elsőre :D A gyári lámpamosó elő van készítve kábelkötegileg és ez a szivattyúmotor csatlakozója. :D Tehát F23-ba kell egy biztosítékot raknom, a relét a helyére beraknom, összedugom és megy. :D Természetesen ezelőtt még be kell szerelni a tartályt, a másik kerékjárati ívet hozzá, meg ugye becsövezni a fúvókákat. Ja meg a szétcseszett betöltőcsövet is meg kell csinálnom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Igen tudom....de még nincs eldöntve hogy fekete legyen és azon bellül lesz-e lufi, (igazából se a lufis kormány se a lufis műszerfal nem tetszik)vagy marad ez ami van mert kap ugyanolyan színű bőrt mint az ajtókárpit. Mondjuk ennek ellenére valószinűleg vennem kell egy plussz műszerfalat és azt vonom be bőrrel, mert gondolom nem 1 napos munka lesz és várhatóan először nem is fog sikerülni, de ha van egy plussz akkor csak kivesz-berak móka. Aha, persze. :D Van nálam épp cserére váró műszerhéj. Olyan helyeken is rögzítve van, hogy az valami hihetetlen. Nagyon nem egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Nem igazán hittem el elsőre :D A gyári lámpamosó elő van készítve kábelkötegileg és ez a szivattyúmotor csatlakozója. :D Tehát F23-ba kell egy biztosítékot raknom, a relét a helyére beraknom, összedugom és megy. :D Természetesen ezelőtt még be kell szerelni a tartályt, a másik kerékjárati ívet hozzá, meg ugye becsövezni a fúvókákat. Ja meg a szétcseszett betöltőcsövet is meg kell csinálnom. :Daz a szilent nincs cseppet túlrepedeze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 az a szilent nincs cseppet túlrepedeze? Sokadik műszakin ment már át így. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Aha, persze. :D Van nálam épp cserére váró műszerhéj. Olyan helyeken is rögzítve van, hogy az valami hihetetlen. Nagyon nem egyszerű. Annál jobb, nem szeretem az unalmas dolgokat. Meg szerintem akkor úgyis eljátszok egy ideig a kábelekkel, (A ködlámpa relé sincs még bent a helyén)meg úgy lenne értelme ha ekkor építeném be a klímát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Sokadik műszakin ment már át így. :P hát én nem a müszaki miatt cseréltem ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 2 hónapja amint bontottunk x16xel Caravan-t abban ott volt a tempomat csatija... Mi van? :D Nem igazán hittem el elsőre :D A gyári lámpamosó elő van készítve kábelkötegileg és ez a szivattyúmotor csatlakozója. :D Tehát F23-ba kell egy biztosítékot raknom, a relét a helyére beraknom, összedugom és megy. :D Természetesen ezelőtt még be kell szerelni a tartályt, a másik kerékjárati ívet hozzá, meg ugye becsövezni a fúvókákat. Ja meg a szétcseszett betöltőcsövet is meg kell csinálnom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 2 hónapja amint bontottunk x16xel Caravan-t abban ott volt a tempomat csatija... Mi van? :D Az hogy? :D Sosevót tempomat gyárilag F-ben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Jha, meg becsukható tükör se, oszt mégis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Ki szerelt itt nemrég sötétedő belső tükröt? Azon gondolkodtam hogy a talpát leszedve a szárról vagy a szárat kipattintva a gömbcsuklóból nem lehetne átrakni a sima tükörre? Akkor nem kéne leszednem az üvegről az ellendarabot. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2015 Megoszt Elküldve Január4, 2015 Ki szerelt itt nemrég sötétedő belső tükröt? Azon gondolkodtam hogy a talpát leszedve a szárról vagy a szárat kipattintva a gömbcsuklóból nem lehetne átrakni a sima tükörre? Akkor nem kéne leszednem az üvegről az ellendarabot. :icon1: En kb 4eve igy raktam be a golf4es tukrot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts