ocsi.horvath Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Azt minden féle képen forgasd be müszer olajba.legalábbis én anno ezt csináltam.mert az hidegbe se dermed le ugy mint a motor olaj igy a kenés jobb marad,utána mehet vissza a gyertya hogy minden ami nem kell belle(por,spém,)stbstb az védi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Az a baj, hogy pont a dugattyúval - gyűrűvel és a blokkal van a baj. Annyira laza gyárilag az illesztés, illetve a puha gyűrű elkopnak. Gyakran sajnos már a gyűrűzés se segít, mert hordósak lesznek a hengerek, persze ez ellenőrizhető ha lent a hengerfej. De ilyenkor azért jöhet a hideg zuhany, hogy blokk ki, szétszed és irány a gépműhely... Túl méretes dugattyúk, blokk felfúrás, stb. Nekem van egy z16xe-m vésztartalékra egy 2001 év végi B Vekiből, 2007 óta nálam van a moci, Én vettem ki, mert unokája a bácsikának összetörte. Én inkább most azon gondolkodom, hogy hogyan tároljam? Oké, hogy havonta egyszer átforgatom, olaj van benne. De nem tudom érdemes volna-e a hengerekbe egy kis olajat csepegtetni és úgy átforgatni? A hengerekbe mindenképpen tegyél olajat!!! Simsonnál is téliesítésnél alap volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Okeyy.. Kb mennyit? Astra - Calibra kilométer óra kompatibilitás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Okeyy.. Kb mennyit? Astra - Calibra kilométer óra kompatibilitás. :D Ebből mi lesz? :D Amúgy meg: Méééén! <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_P3BbvBwtkw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Méééén? :) Juszton gond van a linkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Szerintem arra gondolt, hogy megduplázta a Ménest odabent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December26, 2014 Megoszt Elküldve December26, 2014 Ebből mi lesz? :D Amúgy meg: Méééén! <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_P3BbvBwtkw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ugyanaz lesz, mint a BC hiányt jelző funkciói (mint kevés hűtőfolyadék stb.) ;) Grat az első indításhoz. :icon1: :icon13: Ez lenne a link: //www.youtube.com/embed/_P3BbvBwtkw 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2014 Megoszt Elküldve December27, 2014 Ebből mi lesz? :D Amúgy meg: Méééén! <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/_P3BbvBwtkw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Nem rossz hangja van. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve December28, 2014 Megoszt Elküldve December28, 2014 Üdv srácok G astra caravan tetőkárpitom egy jó ideje megereszkedett mivel átmostam... rákerestem a neten és lattam hogy egybe lehet venni 10e körül másikat. Aztán olvastam itt is róla hogy ha az megvan akkor kb kész is. Na jó azért nem. És itt a kérdésem. Hogyan lehet cserélni? Mit kell hol hogyan szétszedni ahhoz? Köszönöm előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December31, 2014 Megoszt Elküldve December31, 2014 M1Győr-Lébény között van kamera matrica? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2014 Megoszt Elküldve December31, 2014 M1Győr-Lébény között van kamera matrica? Szerintem csak sárga autókkal szoktak lejárónál-feljárónál állni vagy a ihenőknél, de ezzek szinte bárhol lehet találkozni. Volt hogy a határig mentünk nem láttunk sárga autót nem jött a bírság sem lejárt matricával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2014 Megoszt Elküldve December31, 2014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 nem elég neked 3 nő még ezeket is hazavitted? :-) BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 nem elég neked 3 nő még ezeket is hazavitted? :-) BUÉK 4 van itthon.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 4 van itthon.... :rolleyes: jah szegény, és nem volt gáz még +7? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 jah szegény, és nem volt gáz még +7? Ez a Szilveszter elég nyugis volt 2 nő elment itthonról, 1 jött helyettük...legutóbb nálunk volt a buli a beszívott tinik ellepték a házat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 A középsőt szeretném kérni. Köszönöm. Jah, buék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 B.U.É.K mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 BUÉK! :) Néha azért jó szétnézni az olx-en. 2000 Ftért vettem ma ezeket, gyári fékbetét hátra és két darab gumi fékcső, s kemény 10 perc sétára volt tőlem városon belül. :D Először azt hittem el van írva az ár vagy újévi szívatás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 BUÉK! :) Néha azért jó szétnézni az olx-en. 2000 Ftért vettem ma ezeket, gyári fékbetét hátra és két darab gumi fékcső, s kemény 10 perc sétára volt tőlem városon belül. :D Először azt hittem el van írva az ár vagy újévi szívatás. :D Jó vétel volt...nekem is kell betét előre a bal külső már csak 2-3 milis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 Nagyon jó, patacsi oldalán 10500 akciósan a fékbetét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 Jó vétel volt...nekem is kell betét előre a bal külső már csak 2-3 milis. 236os uj betetem van feleslegben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 236os uj betetem van feleslegben ;) Hiéna....nem volt újjévi fogadalmad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 Jó vétel volt...nekem is kell betét előre a bal külső már csak 2-3 milis. A ragasztóval már másabb fékezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 Ez a Szilveszter elég nyugis volt 2 nő elment itthonról, 1 jött helyettük...legutóbb nálunk volt a buli a beszívott tinik ellepték a házat. <_< :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts