Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az a baj, hogy pont a dugattyúval - gyűrűvel és a blokkal van a baj. Annyira laza gyárilag az illesztés, illetve a puha gyűrű elkopnak. Gyakran sajnos már a gyűrűzés se segít, mert hordósak lesznek a hengerek, persze ez ellenőrizhető ha lent a hengerfej. De ilyenkor azért jöhet a hideg zuhany, hogy blokk ki, szétszed és irány a gépműhely... Túl méretes dugattyúk, blokk felfúrás, stb.

Nekem van egy z16xe-m vésztartalékra egy 2001 év végi B Vekiből, 2007 óta nálam van a moci, Én vettem ki, mert unokája a bácsikának összetörte. Én inkább most azon gondolkodom, hogy hogyan tároljam? Oké, hogy havonta egyszer átforgatom, olaj van benne. De nem tudom érdemes volna-e a hengerekbe egy kis olajat csepegtetni és úgy átforgatni?

A hengerekbe mindenképpen tegyél olajat!!! Simsonnál is téliesítésnél alap volt...

Megosztás:

Üdv srácok

G astra caravan tetőkárpitom egy jó ideje megereszkedett mivel átmostam... rákerestem a neten és lattam hogy egybe lehet venni 10e körül másikat. Aztán olvastam itt is róla hogy ha az megvan akkor kb kész is. Na jó azért nem. És itt a kérdésem. Hogyan lehet cserélni? Mit kell hol hogyan szétszedni ahhoz?

Köszönöm előre is

Megosztás:

BUÉK! :)

Néha azért jó szétnézni az olx-en. 2000 Ftért vettem ma ezeket, gyári fékbetét hátra és két darab gumi fékcső, s kemény 10 perc sétára volt tőlem városon belül. :D Először azt hittem el van írva az ár vagy újévi szívatás. :D

20150101_191215_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

BUÉK! :)

Néha azért jó szétnézni az olx-en. 2000 Ftért vettem ma ezeket, gyári fékbetét hátra és két darab gumi fékcső, s kemény 10 perc sétára volt tőlem városon belül. :D Először azt hittem el van írva az ár vagy újévi szívatás. :D

Jó vétel volt...nekem is kell betét előre a bal külső már csak 2-3 milis.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.