spzoli Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Nem vészes, egyből a leghátsó, legalsó csatlakozási pontot kell nézni, szakadó esőben. Tutira az lesz az. :D Még nem esik, úgyh ráér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Tegnap felpattintottam a mosós maszkot is :D Az új gencsi: A régit így sikerült kiszednem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Tegnap felpattintottam a mosós maszkot is :D Az új gencsi: A régit így sikerült kiszednem: Sima gyári lámpát mosol vele? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Sima gyári lámpát mosol vele? :icon1: Tudok neki adni két új depót, ha zavarja a gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Ilyen a gyári nem-gsi lámpamosó? Honnan lett? Én nem találtam ilyesmit, úgyhogy egy land rover freelanderét faragtam bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Ilyen a gyári nem-gsi lámpamosó? Honnan lett? Én nem találtam ilyesmit, úgyhogy egy land rover freelanderét faragtam bele Ez hülye kérdés volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 A gsi is pont ilyen am. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Sima gyári lámpát mosol vele? :icon1: Mert milyen lámpát kéne mosnom vele? :) Ilyen a gyári nem-gsi lámpamosó? Honnan lett? Én nem találtam ilyesmit, úgyhogy egy land rover freelanderét faragtam bele Szerintem a maszk színéből tudni lehetne (illene tudni), hogy honnan van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Ez hülye kérdés volt :D De szép bauxit...honnan van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Amúgy rámértem megint a töltésre. Az akksin 12,99V-os töltést mértem épp, mikor a generátoron 13,1V-ot. Valahol elveszik 0,1V... :blink: De legalább a bőr le lett ápolva, meg belül is le lettek törölgetve a nembőr elemek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 De szép bauxit...honnan van? :D Kivettem a Babinéni bauxitfőzelékből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Tudok neki adni két új depót, ha zavarja a gyári :D Tudod mit csinálj a Depo lámpáiddal? :D Csomagold be, írd rá a nevem, címem, aztán gyújtsd fel a p.csába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Tudod mit csinálj a Depo lámpáiddal? :D Csomagold be, írd rá a nevem, címem, aztán gyújtsd fel a p.csába. :D Nem is kell bezsírozni őket? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Tudod mit csinálj a Depo lámpáiddal? :D Csomagold be, írd rá a nevem, címem, aztán gyújtsd fel a p.csába. :D Pedig ezek jobbak mint az enyémek voltak. Legalábbis Coco asszondta. Odaadam neki a feketéket, hogy tegye bele a géjesíbe, tök jól néz ki benne, de nem akart már cserélgetni, úgyhogy odaadta azokat, amiket még a nyár végén az éndzsölök helyére masszíroztunk be Lurdyban. Ezek legalább újak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Pedig ezek jobbak mint az enyémek voltak. Legalábbis Coco asszondta. Odaadam neki a feketéket, hogy tegye bele a géjesíbe, tök jól néz ki benne, de nem akart már cserélgetni, úgyhogy odaadta azokat, amiket még a nyár végén az éndzsölök helyére masszíroztunk be Lurdyban. Ezek legalább újak :D Jó üzlet volt. Végülis ott a lurdy parkolóban bontottuk ki a dobozából kb. :D Meg faragtad a sárga indexbe a nemsárga foglalatot. :D Nekem most az indexek depok. nein danke. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Én faragtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Én faragtam... :D Legalább festetted volna kékre. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Jó üzlet volt. Végülis ott a lurdy parkolóban bontottuk ki a dobozából kb. :D Meg faragtad a sárga indexbe a nemsárga foglalatot. :D Nekem most az indexek depok. nein danke. :D Semmi üzlet nem vót benne. Simán csak lusta dög, én meg nem vettem ki őket mert... jóvan, mert én is lusta vagyok :D Pedig van rajta egy marica, az is volt vagy 400 ft. (http://p.coldline.hu/2014/11/23/1662079-20141123-WKAakm.jpg mondjuk qrvajól megy a sárga indexéhez :D ) Én faragtam... :D Éppen mondani akartam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2014 Megoszt Elküldve November23, 2014 Én faragtam... :D Hopp tényleg. :D Olyan korzásnak tűntél akkor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 hűha: http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-f-classic-ID1timl.html "csajozós verdának első osztályú!!!"..... :D Látásból ismerem a palit. Hát mit mondjak nem egy észlény, de ez szerintem a hirdetésébők is lejön. Már vagy egy éve próbálkozik eladni, de nem nagyon van kapás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Semmi üzlet nem vót benne. Simán csak lusta dög, én meg nem vettem ki őket mert... jóvan, mert én is lusta vagyok :D Pedig van rajta egy marica, az is volt vagy 400 ft. (http://p.coldline.hu/2014/11/23/1662079-20141123-WKAakm.jpg mondjuk qrvajól megy a sárga indexéhez :D ) dehogynem. aztmondtad h majd tavasszal kifújod a valeoimat :D am csak félig vagyok lusta, mint mondtam azért nem baszkódok vele, mert a minőségi depo indexekben 2x leszedése után már kikopott a menet, most is csak a szentlélek tartja a hején, még1 cserét nem bírna ki :Pui.: jó szar kép lett, majd lefotózom neked normálisan, h a lényeg is látszódjon rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Optimus86 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Sziasztok! Autót szeretnénk venni barátnőm húgának mostanában, tehát aktuális bárminemű tipp. 400 e Ft-ig keresünk 5 ajtós ferde hátú Astrát klímával, elektromos ablakokkal jó állapotban. Ha van ilyen eladó autó a fórumtagok körében, akkor az érdekelne vagy hasznaltauto.hu-s link is jöhet. Elsősorban Pest és környéke, Szombathely és környéke jöhet szóba, de tuti vételért elautózunk. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 400ért klímás villanyos astrát? Hááát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Optimus86 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 400ért klímás villanyos astrát? Hááát.... Vagy csak klímás esélyesebb lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Szia Optimus86. Nekem van egy kombi f 1.8 16v 125le most van lakatosnál.vezérlés kb 6 honapja cseréltem.komplett féket kb 1 éve.klimát azt tölteni kell. (kombi GSI gyárilag.) müszakis és minden papir a nevemre szol és nem a 8.szomszédéra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts