Tiu Elküldve November19, 2014 Megoszt Elküldve November19, 2014 Sok dolgot még nem. Eddig csak a BC, az intervallumos ablaktörlő bajusz, lámpás hátsó kapaszkodók és a magam által készített elhalványulva kikapcsolós belső világítás elektronikát raktam bele (ami még fejleszteni akarok, hogy gyújtás ráadásra sokkal hamarabb elhalványuljon). A bőrbelső is még csak félig van benne. A krómkilincs pl gyári, de nem Astrában, ugyanígy a külső színre fújt külső kilincs dettó. Utóbbi kettő még bent sincs, várat magára. Jameg a gyári, de nem belevaló távos központi. Ugye Astrában csak a riasztós a távos központi, sima nem volt csak kulcsos. Még sok minden hiányzik, plusz hátul komolyan hozzá kell nyúlni a karosszériához, de az már csak jövőre lesz. De ahogy Dáwid is írta: az ilyet építik, nem veszik. Jobban is becsülöm az autómat, mert tudom, hogy mi munka volt/van vele. Vennem is kell egy matricát hátulra, hogy "Építés alatt!" :D Már megvan a lámpamosó szett is és még előre kell szereznem két eablakot, komfortosat és akkor már etükröt is. Így lenne értelme bontanom az ajtókárpitokat. A hátsó eablakokat igazából berakhatnám, mert max ideiglenesen megoldom, hogy helyileg üzemeltethető legyen. Viszont a másik problémám, hogy az ajtókat vagy cseréltem vagy lakatoltatom, mert az elsők sarkai rohadnak. Tehát azért nem egyszerű ám. :D Az meg, hogy igyekszem a gyári megoldásra, tény, de tudok fényképezni most pár "jóvanazúgy" dolgot, ami amúgy összerakva nem látszik. ;) Eddig sajnos az előző munkahelyem "fizetése" nem engedte meg, hogy komolyabb beruházásokat eszközöljek az autómon, de a mostanira már nincs panaszom. :) Hozzátenném, hogy amennyi időt és energiát, valamint pénzt befektetek az autómba, tuti nem vennéd meg annyiért, amennyit szerintem érne. Gyumma is még mindig árulja a QP-t, pedig az aztán egyedi. Majdnem kihagytam, hogy a gyári, de nem-gyári BOSE-t is beraktam. :D Csak egy Opel Astra F Caravan 1.6 8 szelepes motorral, amiben az egyetlen komoly extra a manuális klíma... 96-ban. :D Van választék, talán nem is kellene hátul javítani, ha időben kiteszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 a v6 a hahu-n az készen van nem? :) Egy rendes autó sosincs kész. ;) A kúpé is csak havonta egyszer van kész, mióta hirdeti már átcsinálta az első lököst, szétszeddte a műszerfalat és beműanyagozott, bekötött egy androidos tabletet "fejegségnek" és most vissza van véve az agymenése mert ugye eladó. :D Zoli autójától úgy jöttek ki a szemek, mintha csigakiállítás lett volna. Amikor levette a saab felnit, és észrevették hogy az 5csavaros felni nem módosítóval van fönt, hanem egyszerűen 5csavaros a futómű, akkor meg tömeges system error volt. Akkora fék volt rajta, hogy egy 13-as felninek a külső peremébe se nagyon fért bele a tárcsa. A belsejéről meg simán nem hitték el hogy gyári. Mégse lett "befejezve" csak abbahagyva. Nekem ha megyek ki a parkolóba, és látok valakit aki egyhelyben billeg mint a keljfeljancsi, már tudom hogy egyrészt akkor oda parkoltam, másrészt ennek is el kell majd magyarázni, hogy mi az a hátsólökös és akkor ezt most hogy... Belekerült a sokadik futómű átalakítás, a nagyonsokadik belső, úgyhogy ennek örömére szétszedem a jövőhónapban, és újra összerakjuk. :D Készen venni, céges rohangászósat lehet. Valami szerethető dolgot csinálni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Kint vannak a szőnyegek. Egyben. :D A hátsó jobban megszívatott, mint az első. Mert persze a dupla övcsat csavarja fogta oda azt a végét a szőnyegnek. :D Elől sem volt vészes, csak az a lemez alá volt begyűrve, plusz műanyag kárpitanya is fogta. Viszont megtudtam, hogy miért nem volt a hátsó lábtérfűtés kielégítő: az a két közdarab nem volt a helyén. :D Egyiknél konkrétan a szivacs belül volt, a bordás része kint. :D Holnap szőnyegtakarítás, aztán szombaton upgrade a garázsban és gencsit is kicserélem már, mert tegnap előtt realizáltam, hogy a mostani generátor 13,26V-os töltési feszültsége nem kielégítő alapjáraton. Vasárnap meg összerakom, mert hétfőn már kell a verda. Még szerencse, hogy most nálam van a céges autó (Suzuki Stift == halálfélelem :D ), így azzal el tudtam hozni a szőnyegeket. :D Lámpamosó relé wanted! :D F Astra, A-B veki, Calibra, B omegából. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Az enyém sincs kész, mert a diavia klímapanel helyett gyárit akarok bele, csak még nem volt aki belefaragja :) a plüssülésem kopott, és ha erősen hátradőlök akkor le tudom dönteni tekerő nélkül is. Egyszer nekiálltam, de nem találtam meg a hibát. A többi nagyjából kész, szervó, lámpamosó (landrover), klíma, nagyfék, új lámpák, plüssbelső, fényzettlökősök, ködlámpa, mérföldes kék műszerfal (thx to dáwid), lámpás kapaszkodót, mindenhol kék led belül, kihagytam valamit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Sok dolgot még nem. Eddig csak a BC, az intervallumos ablaktörlő bajusz, lámpás hátsó kapaszkodók és a magam által készített elhalványulva kikapcsolós belső világítás elektronikát raktam bele (ami még fejleszteni akarok, hogy gyújtás ráadásra sokkal hamarabb elhalványuljon). A bőrbelső is még csak félig van benne. A krómkilincs pl gyári, de nem Astrában, ugyanígy a külső színre fújt külső kilincs dettó. Utóbbi kettő még bent sincs, várat magára. Jameg a gyári, de nem belevaló távos központi. Ugye Astrában csak a riasztós a távos központi, sima nem volt csak kulcsos. Még sok minden hiányzik, plusz hátul komolyan hozzá kell nyúlni a karosszériához, de az már csak jövőre lesz. De ahogy Dáwid is írta: az ilyet építik, nem veszik. Jobban is becsülöm az autómat, mert tudom, hogy mi munka volt/van vele. Vennem is kell egy matricát hátulra, hogy "Építés alatt!" :D Már megvan a lámpamosó szett is és még előre kell szereznem két eablakot, komfortosat és akkor már etükröt is. Így lenne értelme bontanom az ajtókárpitokat. A hátsó eablakokat igazából berakhatnám, mert max ideiglenesen megoldom, hogy helyileg üzemeltethető legyen. Viszont a másik problémám, hogy az ajtókat vagy cseréltem vagy lakatoltatom, mert az elsők sarkai rohadnak. Tehát azért nem egyszerű ám. :D Az meg, hogy igyekszem a gyári megoldásra, tény, de tudok fényképezni most pár "jóvanazúgy" dolgot, ami amúgy összerakva nem látszik. ;) Eddig sajnos az előző munkahelyem "fizetése" nem engedte meg, hogy komolyabb beruházásokat eszközöljek az autómon, de a mostanira már nincs panaszom. :) Hozzátenném, hogy amennyi időt és energiát, valamint pénzt befektetek az autómba, tuti nem vennéd meg annyiért, amennyit szerintem érne. Gyumma is még mindig árulja a QP-t, pedig az aztán egyedi. Majdnem kihagytam, hogy a gyári, de nem-gyári BOSE-t is beraktam. :D Csak egy Opel Astra F Caravan 1.6 8 szelepes motorral, amiben az egyetlen komoly extra a manuális klíma... 96-ban. :D Szintén zenész! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Kint vannak a szőnyegek. Egyben. :D A hátsó jobban megszívatott, mint az első. Mert persze a dupla övcsat csavarja fogta oda azt a végét a szőnyegnek. :D Elől sem volt vészes, csak az a lemez alá volt begyűrve, plusz műanyag kárpitanya is fogta. Viszont megtudtam, hogy miért nem volt a hátsó lábtérfűtés kielégítő: az a két közdarab nem volt a helyén. :D Egyiknél konkrétan a szivacs belül volt, a bordás része kint. :D Holnap szőnyegtakarítás, aztán szombaton upgrade a garázsban és gencsit is kicserélem már, mert tegnap előtt realizáltam, hogy a mostani generátor 13,26V-os töltési feszültsége nem kielégítő alapjáraton. Vasárnap meg összerakom, mert hétfőn már kell a verda. Még szerencse, hogy most nálam van a céges autó (Suzuki Stift == halálfélelem :D ), így azzal el tudtam hozni a szőnyegeket. :D Lámpamosó relé wanted! :D F Astra, A-B veki, Calibra, B omegából. :) Hol-hogyan mosod a szőnyeget? :icon1: Kész autó? Hát kinek kell olyan legó ami már össze van rakva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sike Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 Az enyém sincs kész, mert a diavia klímapanel helyett gyárit akarok bele, csak még nem volt aki belefaragja :) a plüssülésem kopott, és ha erősen hátradőlök akkor le tudom dönteni tekerő nélkül is. Egyszer nekiálltam, de nem találtam meg a hibát. A többi nagyjából kész, szervó, lámpamosó (landrover), klíma, nagyfék, új lámpák, plüssbelső, fényzettlökősök, ködlámpa, mérföldes kék műszerfal (thx to dáwid), lámpás kapaszkodót, mindenhol kék led belül, kihagytam valamit? :) Az x14nz nem gyenge klímával meg szervóval? Enyémben is ugyan ez a motor van de előzést meg kell gondolni pedig se szervó se klíma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 hűha: http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-f-classic-ID1timl.html "csajozós verdának első osztályú!!!"..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 hűha: http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-f-classic-ID1timl.html "csajozós verdának első osztályú!!!"..... :D Biztos vannak csajok akik erre buknak, de én szerintem nem jellemző... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November20, 2014 Megoszt Elküldve November20, 2014 hűha: http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-f-classic-ID1timl.html "csajozós verdának első osztályú!!!"..... :D Szőkekapitány jár mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Szőkekapitány jár mellé? Igen, optikai tuning. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 nekem ako se kéne 650ért :D.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Kárpit kimosva. Sosem gondoltam volna, hogy ez valójában fekete. :D Hátsóból rengeteg kosz jött ki. Fekete volt a víz, pedig még csak előáztattam. :D Amúgy kádban mostam ki, zuhanyrózsával. Előáztattam, majd kárpittisztító lével át dörzsiztem, aztán lemostam. Most meg csöpög le a szélein a víz. Amúgy elég hamar lepörgeti a sok vizet és csak nedves marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Kárpit kimosva. Sosem gondoltam volna, hogy ez valójában fekete. :D Hátsóból rengeteg kosz jött ki. Fekete volt a víz, pedig még csak előáztattam. :D Amúgy kádban mostam ki, zuhanyrózsával. Előáztattam, majd kárpittisztító lével át dörzsiztem, aztán lemostam. Most meg csöpög le a szélein a víz. Amúgy elég hamar lepörgeti a sok vizet és csak nedves marad. Én meg a lányomnak próbálok szülinapjára tortát csinálni, de a piskóta bacik felemelkedni mondjuk a tojáshab is mesze volt a tökéletestől. Mindegy majd a krém eltakarja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Én meg a lányomnak próbálok szülinapjára tortát csinálni, de a piskóta bacik felemelkedni mondjuk a tojáshab is mesze volt a tökéletestől. Mindegy majd a krém eltakarja. :D Tudok bontott gyári habverőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Tudok bontott gyári habverőt. Háát, egy torta kábé 8-10 centi magas, eddíg van két 1 centis piskótám. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Háromszor mostam ki otthon a mosógépben, harmadiknál már nem jött ki dzsuva. :D Az első tényleg szó szerint fekete volt a víz. :D Kárpit kimosva. Sosem gondoltam volna, hogy ez valójában fekete. :D Hátsóból rengeteg kosz jött ki. Fekete volt a víz, pedig még csak előáztattam. :D Amúgy kádban mostam ki, zuhanyrózsával. Előáztattam, majd kárpittisztító lével át dörzsiztem, aztán lemostam. Most meg csöpög le a szélein a víz. Amúgy elég hamar lepörgeti a sok vizet és csak nedves marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Háromszor mostam ki otthon a mosógépben, harmadiknál már nem jött ki dzsuva. :D Az első tényleg szó szerint fekete volt a víz. :D Nem akartam belegyűrni a mosógépbe, pedig befért volna sztem, igaz nem egyszerre a kettő. :D De itthon néztek rám furán, mikor meghoztam, hogy "ugye ezt nem a mosógépben akarod mosni?" :D Amúgy már a nagyja meg is száradt. :D Ahogy lóg a szárítón, azért nedves még a széle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Háát, egy torta kábé 8-10 centi magas, eddíg van két 1 centis piskótám. :wacko: Csinálj purhabból. Az emelkedik majd. Igaz megenni nem lehet, de jól fog kinézni. Jövőre is előveheted majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Csinálj purhabból. Az emelkedik majd. Igaz megenni nem lehet, de jól fog kinézni. Jövőre is előveheted majd. A magassága már megvan, de elfogyott a krém a tetejére nem lett elég... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Itt volt egy bontás, jó állapot szakadás mentes, de brutál dzsuvás. Lesz ami lesz alapon az elsőket elvágtam és belegyűrtem, miután lecsatáztam itthon asszonnyal, hogy nyugi...... A TE AUTÓD mondtam... :D :D Meglehetősen szépen kimosta, utána kiráztam, visszaállt minden a helyére, majd kifordítottam és másnap még egy mosás, majd utoljára a harmadik mosás és nagyon frankó lett. :) Nem akartam belegyűrni a mosógépbe, pedig befért volna sztem, igaz nem egyszerre a kettő. :D De itthon néztek rám furán, mikor meghoztam, hogy "ugye ezt nem a mosógépben akarod mosni?" :D Amúgy már a nagyja meg is száradt. :D Ahogy lóg a szárítón, azért nedves még a széle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Itt mindenkinek ipari mosógépe van, hogy ekkora cuccokat mostok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Itt mindenkinek ipari mosógépe van, hogy ekkora cuccokat mostok? :) Az 5 kilósba félbevágva sem mertem betenni. :icon1: Megvágtam a nyelvem amikor lenyaltam a spakliról a krémet. Az asszony örülni fog hogy nem kell vele foglalkozni ha megjön melóbó, csak pár apróság maradt neki, elmosogatni, lemosni a csempét, felmosni a konyhát...stb..stb. Egy tál is eltört de az már repedt volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Elvágtam... Az elsőt, ez csak a próba kárpit. De amúgy van egy tisztító céges haverom, ott vannak kibaszott nagy mosógépek, majd tavasszal amikor üreg védőzök akkor majd kimossa nekem. :) De így is nagyon szép lett, 40 fokon. :D Itt mindenkinek ipari mosógépe van, hogy ekkora cuccokat mostok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 (edited) ...Akkora fék volt rajta, hogy egy 13-as felninek a külső peremébe se nagyon fért bele a tárcsa... az mekkora tárcsát jelent? 330+ ? az lehet már fog is :) :) mekkora felni ment rá? 17-18? Módosítva November21, 2014 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts