pszilaj Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Kár hogy nem Balassagyarmat :( Errefelé mindent aranyárban mérnek. Ne is mond. A ködlámpa elektromos csatiját 5 centi vezetékkel egy ezresért akarták adni... :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Ne is mond. A ködlámpa elektromos csatiját 5 centi vezetékkel egy ezresért akarták adni... :o Ha nem lennék becsületes az ilyen apróságokat kihoznám ingyen zsebben, ugye nem motoznak meg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Az adok-veszeken árulnak egy toronymerevítőt, az ér valamit? (mert aluból van, meg állítható, nem tudom mennyire stabil) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Gabibácsi. A merevitö anyibbol jo hogy feszesebb lesz az auto(kanyarban nem tekeredik anyira a kaszni) De a hátulütöje az ha megtalálnak oldalrol akkor nem csak egy hanem 2torony deformálodi vagy épp rörik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Az rendben van, ha annyira megtalálnak, úgyis mindegy. Csak az aluhoz nincs sok bizodalmam, hogy nem nyeklik-nyaklik Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Akkora terhelést nem kap hogy baja legyen,meg azért alu hogy könyebben alkalmazkodjon a kaszni feszültségére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Hali car társak valakinek van valami infója ezekröl az angyali szemü lámpákról tapasztalatok infók meiket érdemes venni melyiket nem mert már tanácstalan vagyok van akinek jó van akinek nem jó lehet látni vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Hali car társak valakinek van valami infója ezekröl az angyali szemü lámpákról tapasztalatok infók meiket érdemes venni melyiket nem mert már tanácstalan vagyok van akinek jó van akinek nem jó lehet látni vele ? http://www.opelforum.hu/topic/1778-angel-eyes-elonye-hatranya-fajtai-sonar-egybe-index-fk-kuloen-index-beszerelese/ ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Hali car társak valakinek van valami infója ezekröl az angyali szemü lámpákról tapasztalatok infók meiket érdemes venni melyiket nem mert már tanácstalan vagyok van akinek jó van akinek nem jó lehet látni vele ? Én inkább vettem új eredetiket, mert ezekkel nem lehet jobban látni, legalábbis mindenhol ezt olvastam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Ez Gyarmaton van a 83-as úton, igazából nem néztem meg a vectrákat, csak azt láttam hogy van 1-2 de hogy milyen állapotban azt nem tudom. Itt szoktam elmenni előtte mikor megyk Óvárra Pápa felől. Ide csak ugy be lehet esni kotorászni? És van B Veki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 http://www.opelforum.hu/topic/1778-angel-eyes-elonye-hatranya-fajtai-sonar-egybe-index-fk-kuloen-index-beszerelese/ ;) Köszi de ezt már át olvastam 5 -ször és nem lettem okosabb .Igzából több ember tapasztalatára gondoltam . Azért fórum a neve . Gondoltam vannak többen akik vásároltak ilyet és van véleményük ,hogy melyik a beváltabb márka mert ugye kb 6 féle gyártó gyártja és van ami H1/H7 van ami H7/H7 .Azt szeretem volna tudni hogy melyik márkát érdemesebb venni és milyen izzósat .De azért köszi a segitséget . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 G.ci leszek, de ömlesztve a remek tulajdonságait hátha megérted. Érdemesnek egyiket se érdemes. Kivéve ha van az embernek krómos emhárom tükör, kékledes ablakspriccni, és némi karbonfólia a gépen. Pár éve pont abba a kategóriába tartozik. Egyrészt ha szemből ránézel az autóra, és nem egy béka jut eszedbe akinek ráléptek a hátára és éppen kidüllednek a szemei, akkor nézd meg jobban. Másrészt xenonon kívül egyikkel se fogsz normálisan látni. Izzót cserélni benne agyrém, a kivitelezésüknek annyi igényessége van, mint egy közepesen gagyi homokozólapátnak, normálisan beállítani esélytelen őket, a bódétól garantáltan eláll. Csípőből 5 embert tudok felsorolni akik már kib.szták az autóból, de ha érdekel tudok egy olcsó szettet kszenonnal együtt, Beligrom autójából a múlthéten sikerült kiszedni őket. :D Jó cucc, mert a xenonnal se világított annyit az útra mint a két depo teszkós h4-ekkel, amit beraktunk helyette. :lol: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Itt szoktam elmenni előtte mikor megyk Óvárra Pápa felől. Ide csak ugy be lehet esni kotorászni? És van B Veki? :) Igen csak úgy be lehet menni, veci van az biztos, talán 2-3-at is láttam de azt nem tudom hogy A, vagy B, mert ugye jártam végig a sorokat néztem a kocsit..opel...de nem astra...nem néztem meg pontosan milyen. Ugye a veci az amelyik messziről még legjobban hasonlít az astrára. (vagy az astra a vecire) Meg kell mondani mit keresel aztán ha pont van kiszerelve odaadja ha nincs akkor meg mondja hogy keresgélj, vagy ha alapból azzal kezded hogy több minden kéne meg ami még eszembe jut akkor úgyis azt mondja nézz körül. Szerszámokat azért vigyél magaddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Srácok! Milyen autópumpát tudtok ajánlani? A mini kompresszorosról hallottam, hogy nem valami megbízhatóak. Mi a véleményetek? Kézi pumpa, lábpumpa vagy esetleg kompresszoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci8711 Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 A jeladó azon részét amibe a két szál vezeték fut szét lehet szedni valahogy? Még nem sikerült kérnem kölcsönbe. Esetleg ha újrafűzném a vezetéket lehet az lesz a megoldás, részeredménynek betudható, hogy némi tisztítás után 67 fokot mutatott aztán megint eltűnt. Egyszerűen tönkremegy. A vezetéket úgy tudod tesztelni hogy kérsz valakitől próbára egy jeladót, rádugod, ha akkor jól mutat akkor maga a jeladó hibás és nem a vezeték. Nekem amikor carakodott egy ideig még segített hogy radiátorra tettem pár órára, de persze ez sem biztos hogy így jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Srácok! Milyen autópumpát tudtok ajánlani? A mini kompresszorosról hallottam, hogy nem valami megbízhatóak. Mi a véleményetek? Kézi pumpa, lábpumpa vagy esetleg kompresszoros? Én elkopttatam pár tescós-prakitkeres lábpumpát aztán utoljára vettem a decatlonban olyan 6 ezerért egy ilyet:http://static.testbike.hu/images/rvattpic/Decathlon-Clever-7000-1997-NO.jpg?ts=2011-01-15%2005:48:08 igazából cangához van, de autóhoz is jó. Mini kompresszorom is van, de az inkább olyan vészhelyzetre való szerintem. A jeladó azon részét amibe a két szál vezeték fut szét lehet szedni valahogy? Még nem sikerült kérnem kölcsönbe. Esetleg ha újrafűzném a vezetéket lehet az lesz a megoldás, részeredménynek betudható, hogy némi tisztítás után 67 fokot mutatott aztán megint eltűnt. Szerintem nem lehet szétszedni. Amúgy valami termoelem biszbasz (termisztor?)van benne ami alapból 100forint, most nekem is ilyan van rajta két lencsényi bigyula párhuzamosan kötve, de nem tudom pontosan mi ez mert úgy kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Én elkopttatam pár tescós-prakitkeres lábpumpát aztán utoljára vettem a decatlonban olyan 6 ezerért egy ilyet:http://static.testbike.hu/images/rvattpic/Decathlon-Clever-7000-1997-NO.jpg?ts=2011-01-15%2005:48:08 igazából cangához van, de autóhoz is jó. Mini kompresszorom is van, de az inkább olyan vészhelyzetre való szerintem. Szerintem nem lehet szétszedni. Amúgy valami termoelem biszbasz (termisztor?)van benne ami alapból 100forint, most nekem is ilyan van rajta két lencsényi bigyula párhuzamosan kötve, de nem tudom pontosan mi ez mert úgy kaptam. Sima PTK vagy NTK ellenállás. Nem tudom most hirtelen melyik. Az egyiknek növekszik az ellenállása a hőmérséklet emelkedésre (egyenes arányosságban), a másiknak csökken a hőmérséklet emelkedésére (fordított arányosság). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Sima PTK vagy NTK ellenállás. Nem tudom most hirtelen melyik. Az egyiknek növekszik az ellenállása a hőmérséklet emelkedésre (egyenes arányosságban), a másiknak csökken a hőmérséklet emelkedésére (fordított arányosság). Nem tudom mi az, Krajcso hozta nekem, egy lencse két lábbal, ketttőt kellett párhuzamosan kötni akkor mutatott pontosan. Ugye a külső hőmérséklet jeladó több 1000 forint ez meg pár 100, nekem meg ingyéévót. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati9330 Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Hali, Tudna valaki segíteni abban, hogy miként lehet honosítani egy autót? Milyen papír kell hozzá, és kb. mennyi idő alatt van meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 (edited) Hali, Tudna valaki segíteni abban, hogy miként lehet honosítani egy autót? Milyen papír kell hozzá, és kb. mennyi idő alatt van meg? Először elmész, kötsz biztosítást. Elvileg megkötik az alvázszámodra. Ezt követően bejelentkezel műszaki felügyeletre, ahova viszed az összes igazoló okmányt, és a biztosításról szóló szerződést. Ezek nélkül elküldenek. Szerzel egy trélert... VAgy kérsz egy ideiglenes rendszámot, aminek a menete elég bonyolult, és kb 15-20000 ft. Vagy kölcsön P rendszámot, esetleg van más megoldás, amit nem írok le, de én úgy csináltam... Műszakira befizeted a költséget, betalicskázzák a gépet... Ha ez meg van, kapi fogsz egy eredetigazolást az autóról, (Beazonosítják a gépjárműved típusát, motorját, évszámát.) Kapsz egy műszaki vizsga plakettet is! Ezekkel a papírokkal átslattyogsz a NAV-hoz, hogy nagyon szeretnél fizetni nekik regisztrációsa adót. Átadod az eddigi összes papírt, hogy kalkulálni tudjanak, és adjanak egy szép kis csekket, amivel el kell ballagni egy postára, hogy befizesd a költségedet. Miután megvagy, vissza kell menni NAV-hoz, hogy ott átvegyed az igazolást arról, hogy jó állampolgárként teljesítetted a kötelezettségedet. A kiállított okmányokkal, csekkekkel bemész egy ocsmányirodába, hogy kérj forgalmi engedélyt, rendszámot, és hogy ott is kapj egy sárga csekket, amit ismételten a postán tudsz befizetni. Miután befizetted visszamész, és az ügyintéző elkezdi a papírmunkát, kapsz egy rendszámot, amire ráragasztják a plaketteket, és kapsz egy matrinyát a szélvédőre. A poén az, hogy ezt követően tűkön ülsz, és várod, hogy jöjjön az igazolás, illetve a törzskönyv. Ha nem jön meg 4 héten belül a törzskönyved, akkor szopó roller, mert valahol homok került a gépezetbe, mert mégis adatbázison kívüli infók alapján lopott az autó, vagy valami gebasz van vele. Elvileg egyébként a külföldi hatóság fogja igazolni, illetve adja ki az igazolást, hogy xy országban végleg kivonták a forgalomból, de erről csak a törzskönyv lesz számodra érdekes. Rendszám költsége anno 6000/db, meg 1200 volt a forgalmi engedély, illetve 650 ft a matrica. Most nem tudom mennyi. A vagyonszerzési illetéket köbcentivel számolták nálam. Most nem tudom, hogy köbcenti, vagy lóerő. 4 év alatt változhatott még pár dolog, de ez a fő irányvonal, mert a szervezeti felépítés így jött ki, hiszen műszaki nélkül nem állapítható meg a regadó, míg regadó nélkül nincsen forgalmi, rendszám. Jah és biztosítás nélkül nem műszakiztatnak!!!!! Biztosítás megkötése azonnal alkalmas műszaki vizsgára. Műszaki vizsgára időpont kell, NAV-nál sorban állsz, ocsmányiroda, meg foglalós, tehát lehet akár 1 hét, vagy 1 nap is. Papírok: 2 nyelvű adásvételiszerződés, melynek hiányát pótolhatod hivatalos fordítóval, ami kb 10-15 ft. Kell az autó eredeti forgalmija, azt majd az ocsmányiroda fogja visszaküldeni xy országba. Kell a számla, ha cégtől vetted, bár nálam csak NAV megnézte, és másolta, de kérték, hiszen asdf cég volt az értékesítő, aki behozta az adott járművet. (Én tőlük vettem). Kell az adókártyád, személyiigazolványod, lakcímkártyád. Többi papírt ők adogatják sorban. Módosítva November6, 2014 : hetyke Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Na, téligumik fent, új akksi bent, tarcsi benzin bekészítve: Irány London! :D És végre használhattam a saru tisztítómat is, amit a múltkor organizáltam valami 500 pénzé: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Na, téligumik fent, új akksi bent, tarcsi benzin bekészítve: Irány London! :D És végre használhattam a saru tisztítómat is, amit a múltkor organizáltam valami 500 pénzé: Az a benzin kevés lesz Londonig... :-D :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 G.ci leszek, de ömlesztve a remek tulajdonságait hátha megérted. Érdemesnek egyiket se érdemes. Kivéve ha van az embernek krómos emhárom tükör, kékledes ablakspriccni, és némi karbonfólia a gépen. Pár éve pont abba a kategóriába tartozik. Egyrészt ha szemből ránézel az autóra, és nem egy béka jut eszedbe akinek ráléptek a hátára és éppen kidüllednek a szemei, akkor nézd meg jobban. Másrészt xenonon kívül egyikkel se fogsz normálisan látni. Izzót cserélni benne agyrém, a kivitelezésüknek annyi igényessége van, mint egy közepesen gagyi homokozólapátnak, normálisan beállítani esélytelen őket, a bódétól garantáltan eláll. Csípőből 5 embert tudok felsorolni akik már kib.szták az autóból, de ha érdekel tudok egy olcsó szettet kszenonnal együtt, Beligrom autójából a múlthéten sikerült kiszedni őket. :D Jó cucc, mert a xenonnal se világított annyit az útra mint a két depo teszkós h4-ekkel, amit beraktunk helyette. :lol: KÖSZI . Ez egy igazi vélemény volt a javából . :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 KÖSZI . Ez egy igazi vélemény volt a javából . :icon1: De sajnos igazak. Lehet mókolni, hogy bontóból hoz az ember gyári projektoros autókból belet, és átfaragja, de sztem nem ér annyit az egész, annyira azért nem néz ki jól, na meg a külső rész minősége attól nem lesz jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Jó reggelt! Valakinek van képe kiszerelt gyári antennáról (nem motoros öt ajtóshoz való)? Hátha találok bontóban, csak hogy felismerhessem. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts