zotya975 Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Az h kivágtad, 5ajtós v sedanból való, nem feketítettél :D ja ez már három. :D Jah.....amit hoztam caravanból domború a pakoló rekeszenél, a betét meg sík volt így beleraktam a Karcsi 5 ajtósából...elhiszed hogy nem találtam a bontóban ép fekete belteret? Mind össze volt karistolva a műszerfal agyonfurkálva. <_< Amit elhoztam kardánboxot aon is könyöklő volt de talán nem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Annyi baj legyen, enyémben is sedanból van a pöttyös szett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Annyi baj legyen, enyémben is sedanból van a pöttyös szett... Nem is értem miért van domború ajtózseb kevesebbet lehet pakolni, semmi értelmét nem látom ezen kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Én nem fogom kilyuggatni a fekete bőrt a tekerőkért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Nem is értem miért van domború ajtózseb kevesebbet lehet pakolni, semmi értelmét nem látom ezen kívül. Hángcigetelís. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Egy hiba van rajta (pontosabban kettő) na ki jön rá hogy mi az és miért? mondjuk szíp, a a szövetet is cseéled majd? így 1 kicsit disszonáns Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Jövőhét pénteken a Bécs-Budapest-Szeged-Gyula vonalon mozgok, ha valakinek valamit vinni kéne. Vasárnap meg ugyanez csak Gyulától Sopronig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Jövőhét pénteken a Bécs-Budapest-Szeged-Gyula vonalon mozgok, ha valakinek valamit vinni kéne. Vasárnap meg ugyanez csak Gyulától Sopronig. Ok. Hozzál sört. Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Ok. Hozzál sört. Kösz. Erre gondoltam én is egybű, de megelőztééééé köttsssöööög :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaklárma Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Sziasztok ! Gondoltam ide írom a nagy bánatomat és örömömet. Egy idióta totálkárra törte az én kicsi F astramat. Az utasom bokatöréssel én pedig sértetlenül úsztam meg a dolgot. Utolsó lehelletével vigyázott ránk ez az igavonó. Szóval az öröm az, hogy élünk. Most mit csináljak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Vaklárma. Amit csak tudsz árulj ki belöle mert a biztosító nem sokat fog adni a kocsidra.egy szigetszentmiklósi srác gsi caravan gazdasági tk ha jól emlékszem 160eft.és a roncsot megtartotta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Én nem fogom kilyuggatni a fekete bőrt a tekerőkért. :D KaBe... :D így marad kész.... :D mondjuk szíp, a a szövetet is cseéled majd? így 1 kicsit disszonáns Ahogy néztem elég necces kicserélni a huzatot az ülésen, vannak ott például kartoncsíkok amik az ülés fém nútjába mennek bele, így szerintem varrok rá valami szép huzatott jobb anyagból esetleg egyedien dekorálva. Majd...egyszer... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 KaBe... :D így marad kész.... :D Ahogy néztem elég necces kicserélni a huzatot az ülésen, vannak ott például kartoncsíkok amik az ülés fém nútjába mennek bele, így szerintem varrok rá valami szép huzatott jobb anyagból esetleg egyedien dekorálva. Majd...egyszer... :D végül is egy szép üléshuzattal (is) meg lehet oldani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Sziasztok ! Gondoltam ide írom a nagy bánatomat és örömömet. Egy idióta totálkárra törte az én kicsi F astramat. Az utasom bokatöréssel én pedig sértetlenül úsztam meg a dolgot. Utolsó lehelletével vigyázott ránk ez az igavonó. Szóval az öröm az, hogy élünk. Most mit csináljak vele? Helló! Én tavaly januárban jártam igy, nekem egy full fapad 95-ös diesel caravanom volt, gazdasági tk-ra törtek. Kárfelmérő kijött megnézte. 1 hét múlva jön levél, kocsi eurotaxára 256 eft, roncsérték 50 eft. 206 eft kifizettek, majd irták ha netán végleg kivonatnám, és a bontoban nem adnak érte 50 eft-ot, vigyem a számlát, és kipotolják. Szoval jah, sokat neremélj ! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Jövőhét pénteken a Bécs-Budapest-Szeged-Gyula vonalon mozgok, ha valakinek valamit vinni kéne. Vasárnap meg ugyanez csak Gyulától Sopronig. Hétzenés kvarcóra, samantha fox poszter :up: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Hétzenés kvarcóra, samantha fox poszter :up: Találtam az egyik fiókomban egyet, de elzenéltem belőle az elemet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Hétzenés kvarcóra, samantha fox poszter :up: Valahol van csak kissé össze van nyálazva....nem az óra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Hétzenés kvarcóra, samantha fox poszter :up: Írta, hogy a DeLorean-nel megy? :rolleyes: :icon1: Látom, sok itt a fiatal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Írta, hogy a DeLorean-nel megy? :rolleyes: :icon1: Látom, sok itt a fiatal. :P Nem akartam beszólni Samatha Fox kulcs-csontjára, mer' aztán Zotya megsértődik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Nem akartam beszólni Samatha Fox kulcs-csontjára, mer' aztán Zotya megsértődik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Samantha Foxszon nőttem fel. Mondhatjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Samantha Foxszon nőttem fel. Mondhatjuk :) Na és Sabrina? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Gabibácsi. Itthon nem lehet be szerezni!összes nagyker végig lett kérdezve.1db használt van ami találtunk az egy keveset használt 7500ft.ez persze nem zárja ki a magànszemélyeknél a polcon pihenöt. Szia, És van rá garancia hogy tökéletes? Mert akkor kéne. Na, valóban beszerezhetetlen, nekem is utánanéztek. Amúgy újonnan 17, az se semmi. Szóval ha tökéletesen működik, van rá egy hét gari mondjuk, akkor kéne a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Na és Sabrina? :D csöcsös klipp Epikus. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Hi Vakinek van vmi 5lete (akár elméleti is), hogy hogyan lehet fogyasztást csökkenteni? Komolyabb dolgokra gondolnék (nem jobb láb, meg E85) g Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts