megadave Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 (edited) Nesze: :D Középső könyéktámasz nincs is?! Desz*r.... :D Amúgy pár éve sok őrültségre képes lettem volna egy ilyenért. De aztán lelicitáltak... :D Módosítva Szeptember19, 2014 : megadave Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Középső könyéktámasz nincs is?! Desz*r.... :D Amúgy pár éve sok őrültségre képes lettem volna egy ilyenért. De aztán lelicitáltak... :D Pedig van, csak nincs lehajtva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Középső könyéktámasz nincs is?! Desz*r.... :D Amúgy pár éve sok őrültségre képes lettem volna egy ilyenért. De aztán lelicitáltak... :D Az eredeti kárpit is könyöktámaszos, ahogy a bőr is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Furdeni csak szoktal. :D Csak ha kocsit szerelek..tehát minden nap, van hogy 3X is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 szerintetek mi különbség a ABSes meg az a nélküli kilométer spirál közt? bele van kötve az ABSba? vagy csak szimplán hosszabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 szerintetek mi különbség a ABSes meg az a nélküli kilométer spirál közt? bele van kötve az ABSba? vagy csak szimplán hosszabb? Semmi. Köze nincs a váltóhoz és a műszeregységhez. Hirdetésben láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Semmi. Köze nincs a váltóhoz és a műszeregységhez. Hirdetésben láttad? ja nem, csak kezd kattogni és néztem a cromaxon milyen/mennyi és meg van különböztetve Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 ja nem, csak kezd kattogni és néztem a cromaxon milyen/mennyi és meg van különböztetve Lehet hogy az ABS-kocka útban van neki és hosszabb, vagy másfele megy. Bár emlékeim szerint a spirál a szervódob alatt megy el a kocka meg a főféktől jobbra van. De a cromaxos vadi újtól most szabadultam meg, mert bármit csináltam vele kattogot a bontott meg egyből jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Pedig van, csak nincs lehajtva. :P Az eredeti kárpit is könyöktámaszos, ahogy a bőr is. :D Nem hátul, gyerekek! Elöl!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Nem hátul, gyerekek! Elöl!! :D Látod, ha nem adtad volna el, most annyival is ócsóbb lenne a kuplungozás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Szép ez a bőr, de az astrában maradok a plüssnél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Szép ez a bőr, de az astrában maradok a plüssnél :) Fekete? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sötétszürke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sötétszürke :) Kék műszerfalat láttám már? Nagyon odabac. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Jaja:) Nekem csak a világítása kék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Jaja:) Nekem csak a világítása kék :) Piros...de a műszeregységel kéne kezdeni valalmit még mindíg csak a gyári izzók helyén vannak ledek. A ködös-ködzáró kapcsolóban is még a gyári izzó halványodik. Lábtérfűtés sincs beszerelve a tetőkárpit anyaga is itt figyel már hetek óta feltekerve. Az anyósoldalon mindkét kilincs rugója gyengélkedik...lenne munka bőven. Meg egy GSI maszkal szemezek már napok óta...meg kéne venni. De előbb a konyhát kell kifesteni mert ugye fontossági sorrend van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Piros...de a műszeregységel kéne kezdeni valalmit még mindíg csak a gyári izzók helyén vannak ledek. A ködös-ködzáró kapcsolóban is még a gyári izzó halványodik. Lábtérfűtés sincs beszerelve a tetőkárpit anyaga is itt figyel már hetek óta feltekerve. Az anyósoldalon mindkét kilincs rugója gyengélkedik...lenne munka bőven. Meg egy GSI maszkal szemezek már napok óta...meg kéne venni. De előbb a konyhát kell kifesteni mert ugye fontossági sorrend van... :D A fehér amivel szerintem szemezel unixos utángyári, de a sima lökössel amúgy is úgy néz ki tőle mi t egy skoda favorit. :D Igazából még a hozzá való lökössel is... föltettem a szetthez, mert azért csak ez a sajátja de szörnyen buta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 A fehér amivel szerintem szemezel unixos utángyári, de a sima lökössel amúgy is úgy néz ki tőle mi t egy skoda favorit. :D Igazából még a hozzá való lökössel is... föltettem a szetthez, mert azért csak ez a sajátja de szörnyen buta :rolleyes: Hmm....na most elbizonytalanodtam.... :icon14: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Hmm....na most elbizonytalanodtam.... :icon14: :rolleyes: Rárakod és mindenki veled akar majd versenyezni. :D Le is vettem az 1,4 feliratot hátulról, azóta érdekes módon nem akar mindenki nyomulni. :icon1: Már nagyon untam. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Rárakod és mindenki veled akar majd versenyezni. :D Le is vettem az 1,4 feliratot hátulról, azóta érdekes módon nem akar mindenki nyomulni. :icon1: Már nagyon untam. :evilgrin: Nem kell hozzá GSI maszk, fosvágenesek-Suzukisok amúgy is ugranak az opel klubbos matricákra is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Rárakod és mindenki veled akar majd versenyezni. :D Le is vettem az 1,4 feliratot hátulról, azóta érdekes módon nem akar mindenki nyomulni. :icon1: Már nagyon untam. :evilgrin: Ezert jo az eco felirat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Ezert jo az eco felirat. :P Azért hazudni nem fogok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Ezert jo az eco felirat. :P Már megvan az SE felirat, csak még fel kell tenni. Kíváncsi leszek az eredményre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Azért hazudni nem fogok... :D Nem is kell, ez is az is füsttel megy, nem? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Nem kell hozzá GSI maszk, fosvágenesek-Suzukisok amúgy is ugranak az opel klubbos matricákra is... :D Enyimre nem szoktak, lehet félelmetes vagyok :D De kéne valamit tenni a vectrára is, azzal versenyezzenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts