Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Azt használok (alkoholos Clin). De visszatérő. Nem tudom mi lehet ez és miért ilyen. Már a pollenszűrőt is kicseréltem, mert mondom biztos van valami a levegőben és azért ilyen, de komolyan nem tudom. Nem mintha olyan nagyon lényeges lenne, mert pára, pára, csak mégis miért ilyen?! Nem tudom.

Elküldve

Azt használok (alkoholos Clin). De visszatérő. Nem tudom mi lehet ez és miért ilyen. Már a pollenszűrőt is kicseréltem, mert mondom biztos van valami a levegőben és azért ilyen, de komolyan nem tudom. Nem mintha olyan nagyon lényeges lenne, mert pára, pára, csak mégis miért ilyen?! Nem tudom.

Nálunk is van valami a levegőben, leginkább feszültség, mert hazajöttek a lányok a suliból, én meg megettem a riszfelfújtat, most meg keresik. :D Nekem is az a gyanús hogy valami az üegen lehet. Nem fújkáltál valamit szilikonnal mostanában?

Elküldve

Tegnap szilikonoztam pont. :D Bár a párásodás még az előtt volt. :icon1: Szerintem majd azt csinálom, hogy valamelyik nap majd nyitva hagyom az ajtókat aztán kiszellőztetek teljesen egy jó napig aztán alkoholossal végigmegyek az ablakokon még 1x. Aztán majd meglátjuk. Bár nézzük a jobbik oldalát. Ha így párásodik akkor a foltok között ki lehet látni. :D

Elküldve

Tegnap szilikonoztam pont. :D Bár a párásodás még az előtt volt. :icon1: Szerintem majd azt csinálom, hogy valamelyik nap majd nyitva hagyom az ajtókat aztán kiszellőztetek teljesen egy jó napig aztán alkoholossal végigmegyek az ablakokon még 1x. Aztán majd meglátjuk. Bár nézzük a jobbik oldalát. Ha így párásodik akkor a foltok között ki lehet látni. :D

A szilikon makacs dolog, műpadló-gyárban dolgozom, az acélszalagot ami viszi be a kemecébe az árút néha szilikonozni kell hogy ne tapadjon rá. Ekkor az egész csarnokba le kell állítani a gépeket, mert akkor is car lesz tőle a műpadló ha a csarnok túlsó végében csinálják.

Elküldve

Esetleg ecet. Én néha elöl kívülről szoktam ecetelni. Nekem van hogy olyan "hártyás" lesz, lehet me szar a ablakmosó lötty.

Elküldve

Esetleg ecet. Én néha elöl kívülről szoktam ecetelni. Nekem van hogy olyan "hártyás" lesz, lehet me szar a ablakmosó lötty.

Jaja ne is tudom milyen márkát vettem egyszer szinte egy olajfilmet hagyott ott az üvegen.

Elküldve

Látom megvan már a klubtagságim is. :D Köszi maci! :D

Engem is utolért amúgy a szemét hibajelenség. Hideg motor is akkorákat tud torpanni, hogy előredől a hátsó bőrtámla. Menet közben is betorpan csúnyán, de főleg elindulásnál van bólogatás. :D Pedig viszonylag szépen beindul hidegen, csak néha az alapjáratot nem képes normálisan belőni és azt a felpörgést is elhagyja olykor és ilyenkor egy gázfröccsel kell rásegítenem. :(

XE kell bele. :D

Elküldve

Engem is utolért amúgy a szemét hibajelenség. Hideg motor is akkorákat tud torpanni, hogy előredől a hátsó bőrtámla. Menet közben is betorpan csúnyán, de főleg elindulásnál van bólogatás. :D Pedig viszonylag szépen beindul hidegen, csak néha az alapjáratot nem képes normálisan belőni és azt a felpörgést is elhagyja olykor és ilyenkor egy gázfröccsel kell rásegítenem. :(

Lassan teljes lesz a spzoli caravan reinkarnáció. :icon1:

Elküldve

Észrevettétek milyen komoly előjátékkal vezette be? :D Na dobj róla egy képed hadd recskázzuk körbe.. :D

Hiéna. :D

Kupec. :goofy:

Elküldve

Bár megjegyzem egyszerűbb lett volna átiratni névre az egész autót, és nem kéne most darabonként átvinni egyik felét a másikba :D

Naigen. Csak mondjuk az XE-vel nehezen tudtam volna eredetiztetni. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.