Guest Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Azt használok (alkoholos Clin). De visszatérő. Nem tudom mi lehet ez és miért ilyen. Már a pollenszűrőt is kicseréltem, mert mondom biztos van valami a levegőben és azért ilyen, de komolyan nem tudom. Nem mintha olyan nagyon lényeges lenne, mert pára, pára, csak mégis miért ilyen?! Nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Azt használok (alkoholos Clin). De visszatérő. Nem tudom mi lehet ez és miért ilyen. Már a pollenszűrőt is kicseréltem, mert mondom biztos van valami a levegőben és azért ilyen, de komolyan nem tudom. Nem mintha olyan nagyon lényeges lenne, mert pára, pára, csak mégis miért ilyen?! Nem tudom. Nálunk is van valami a levegőben, leginkább feszültség, mert hazajöttek a lányok a suliból, én meg megettem a riszfelfújtat, most meg keresik. :D Nekem is az a gyanús hogy valami az üegen lehet. Nem fújkáltál valamit szilikonnal mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Tegnap szilikonoztam pont. :D Bár a párásodás még az előtt volt. :icon1: Szerintem majd azt csinálom, hogy valamelyik nap majd nyitva hagyom az ajtókat aztán kiszellőztetek teljesen egy jó napig aztán alkoholossal végigmegyek az ablakokon még 1x. Aztán majd meglátjuk. Bár nézzük a jobbik oldalát. Ha így párásodik akkor a foltok között ki lehet látni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Te hányszor néztél már ki a bal hátsón? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Tegnap szilikonoztam pont. :D Bár a párásodás még az előtt volt. :icon1: Szerintem majd azt csinálom, hogy valamelyik nap majd nyitva hagyom az ajtókat aztán kiszellőztetek teljesen egy jó napig aztán alkoholossal végigmegyek az ablakokon még 1x. Aztán majd meglátjuk. Bár nézzük a jobbik oldalát. Ha így párásodik akkor a foltok között ki lehet látni. :D A szilikon makacs dolog, műpadló-gyárban dolgozom, az acélszalagot ami viszi be a kemecébe az árút néha szilikonozni kell hogy ne tapadjon rá. Ekkor az egész csarnokba le kell állítani a gépeket, mert akkor is car lesz tőle a műpadló ha a csarnok túlsó végében csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Te hányszor néztél már ki a bal hátsón? :D Egyszer nem, rá is tolattam egy póznára, csak akkor vettem észre amikor eltűnt mellőlem a tükör. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Tegnap szilikonoztam pont. :D Bár a párásodás még az előtt volt. :icon1: Szerintem majd azt csinálom, hogy valamelyik nap majd nyitva hagyom az ajtókat aztán kiszellőztetek teljesen egy jó napig aztán alkoholossal végigmegyek az ablakokon még 1x. Aztán majd meglátjuk. Bár nézzük a jobbik oldalát. Ha így párásodik akkor a foltok között ki lehet látni. :D Esetleg ecet. Én néha elöl kívülről szoktam ecetelni. Nekem van hogy olyan "hártyás" lesz, lehet me szar a ablakmosó lötty. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Esetleg ecet. Én néha elöl kívülről szoktam ecetelni. Nekem van hogy olyan "hártyás" lesz, lehet me szar a ablakmosó lötty. Jaja ne is tudom milyen márkát vettem egyszer szinte egy olajfilmet hagyott ott az üvegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Látom megvan már a klubtagságim is. :D Köszi maci! :D Engem is utolért amúgy a szemét hibajelenség. Hideg motor is akkorákat tud torpanni, hogy előredől a hátsó bőrtámla. Menet közben is betorpan csúnyán, de főleg elindulásnál van bólogatás. :D Pedig viszonylag szépen beindul hidegen, csak néha az alapjáratot nem képes normálisan belőni és azt a felpörgést is elhagyja olykor és ilyenkor egy gázfröccsel kell rásegítenem. :( XE kell bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Látom megvan már a klubtagságim is. :D Köszi maci! :D Engem is utolért amúgy a szemét hibajelenség. Hideg motor is akkorákat tud torpanni, hogy előredől a hátsó bőrtámla. Menet közben is betorpan csúnyán, de főleg elindulásnál van bólogatás. :D Pedig viszonylag szépen beindul hidegen, csak néha az alapjáratot nem képes normálisan belőni és azt a felpörgést is elhagyja olykor és ilyenkor egy gázfröccsel kell rásegítenem. :( XE kell bele. :D Lassan teljes lesz a spzoli caravan reinkarnáció. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Toldatok is eladoak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Hiéna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Látom megvan már a klubtagságim is. :D Köszi maci! :D Engem is utolért amúgy a szemét hibajelenség. Hideg motor is akkorákat tud torpanni, hogy előredől a hátsó bőrtámla. Menet közben is betorpan csúnyán, de főleg elindulásnál van bólogatás. :D Pedig viszonylag szépen beindul hidegen, csak néha az alapjáratot nem képes normálisan belőni és azt a felpörgést is elhagyja olykor és ilyenkor egy gázfröccsel kell rásegítenem. :( XE kell bele. :D Észrevettétek milyen komoly előjátékkal vezette be? :D Na dobj róla egy képed hadd recskázzuk körbe.. :D Hiéna. :D Kupec. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Hogy sipol a csurhe amelyik szethordta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Bár megjegyzem egyszerűbb lett volna átiratni névre az egész autót, és nem kéne most darabonként átvinni egyik felét a másikba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 a megrendeltem a cuccot. Hétvégén belepattintom... :) Hát nem pattintom be... Valahogy a csomagból kimaradt a tartókonzol... Hétfőn küldik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Hogy sipol a csurhe amelyik szethordta. :D Mert aki nem állt közel a kondérhoz nem tudott zsírosabb koncot elmari és most nyekereg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Észrevettétek milyen komoly előjátékkal vezette be? :D Na dobj róla egy képed hadd recskázzuk körbe.. :D Kupec. :goofy: Nesze: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Bár megjegyzem egyszerűbb lett volna átiratni névre az egész autót, és nem kéne most darabonként átvinni egyik felét a másikba :D Naigen. Csak mondjuk az XE-vel nehezen tudtam volna eredetiztetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Nesze: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 :D A bőrt könnyű takarítani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 A bőrt könnyű takarítani... :D Én honnan tudhatnám? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Én honnan tudhatnám? :D Furdeni csak szoktal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Lehet az övét nem könnyű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts