daykiller Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Fő az önbizalom. :) :D Majd én is csak belehajítom/pattintom a négy elektromos ablakot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Fő az önbizalom. :) Hát ha úgy állok neki, hogy nem fog sikerülni, akkor nem is fog... :D Biztos lesz gebasz, mint mindig. De eddig mindig megoldottam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 :D Majd én is csak belehajítom/pattintom a négy elektromos ablakot. :D Hajítsd úgy, hogy az enyémnek a csomagtartójába essen... nem fogok megharagudni, ha a következő hétvégén azt kell beszereljem.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Majd megbanod mikor nekiallsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Majd megbanod mikor nekiallsz. :D Igen, ráérek majd akkor, mikor se manuál se szervó... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 :D Majd én is csak belehajítom/pattintom a négy elektromos ablakot. :D Kedvenc moderátorom ( nem, nem Dzsoni... :D )az utcán a tizemeletes alatt ha jól emlékszem piacnapon szerelte be az elektromos ablakot (meg úgy kábé mindent) szóval nem lehetetlen küldetés. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Kedvenc moderátorom ( nem, nem Dzsoni... :D )az utcán a tizemeletes alatt ha jól emlékszem piacnapon szerelte be az elektromos ablakot (meg úgy kábé mindent) szóval nem lehetetlen küldetés. :icon1: Az ki???? :rolleyes: pszilaj, én is kétszer szereltem be egy nap a kormányművet, mert az első lukas volt a munkahengernél. Szervótlen le, feszítőt felszerel, szervós fel, folyik, szíj le, töltés nélül bontóba el, vissza, kmű le, kmű fel, örül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Az ki???? :rolleyes: pszilaj, én is kétszer szereltem be egy nap a kormányművet, mert az első lukas volt a munkahengernél. Szervótlen le, feszítőt felszerel, szervós fel, folyik, szíj le, töltés nélül bontóba el, vissza, kmű le, kmű fel, örül. Most mondjam azt hogy emlegetett szamár? :D Oda se neki van aki a jó termosztátot is kétszer szereli be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Az ki???? :rolleyes: pszilaj, én is kétszer szereltem be egy nap a kormányművet, mert az első lukas volt a munkahengernél. Szervótlen le, feszítőt felszerel, szervós fel, folyik, szíj le, töltés nélül bontóba el, vissza, kmű le, kmű fel, örül. En xe es duplarasegito mellett csereltem harom kormanymuvet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Most mondjam azt hogy emlegetett szamár? :D Oda se neki van aki a jó termosztátot is kétszer szereli be. :D Meg a kipufogó zörgését is féltengely kalimpálásnak hallja. :omg: En xe es duplarasegito mellett csereltem harom kormanymuvet. :D Az engem nem vigasztal. ÚÚÚTÁLOK kétszer dolgozni. Cuccot elküldted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 En xe es duplarasegito mellett csereltem harom kormanymuvet. :D Milyen gép? Az enyémben csak egy van. :icon11: :D Meg a kipufogó zörgését is féltengely kalimpálásnak hallja. :omg: Az engem nem vigasztal. ÚÚÚTÁLOK kétszer dolgozni. Cuccot elküldted? Mert 10-en mondták hogy tuti féltengely....még itt is. :omg: :D De amúgy megint koppan valami jobb elől. :w00t: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Meg a kipufogó zörgését is féltengely kalimpálásnak hallja. :omg: Az engem nem vigasztal. ÚÚÚTÁLOK kétszer dolgozni. Cuccot elküldted? Azota nem voltam otthon. Talan holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Milyen gép? Az enyémben csak egy van. :icon11: :D Mert 10-en mondták hogy tuti féltengely....még itt is. :omg: :D De amúgy megint koppan valami jobb elől. :w00t: :D LOL. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Fastra Zotya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Zotya, tutira lamda lesz. Vagy megint az EGR-ed :D A zsenicsoportban egy sráccal egyébként most nézették meg a gyújtáselosztót és csiszoltatták fel a gyátyákat a szívódé isuzun, mert nem indul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Azota nem voltam otthon. Talan holnap. Ráérsz jövő héten. Éjszakás leszek, és de, du itthon vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 LOL. :omg: Főleg hogy áprilisban volt műszaki és akkor cseréltem pár alkatrészt, azóta meg szerintem 1-2 ezer kilómétert mentem csak. <_< Ritkán jön elő, főleg bal kanyar+fék kombinációban. Fastra Zotya. Én a szervót sem akarom beépíteni mert az már nekem zsúfoltá teszi a motorteret. :D Remélem a klíma nem foglal nagy helyet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Zotya, tutira lamda lesz. Vagy megint az EGR-ed :D A zsenicsoportban egy sráccal egyébként most nézették meg a gyújtáselosztót és csiszoltatták fel a gyátyákat a szívódé isuzun, mert nem indul. :D Ezt most komolyan mondod? :D Linket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Párásodik az autó [...], mert párásodik! Az addig oké. De miért így? 1. kép ; 2. kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Mert belehelted hátul valami szőkével :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Akkor több, mint valószínű, hogy a szőkében van a hiba, mert elég fura a lehellete. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Akkor több, mint valószínű, hogy a szőkében van a hiba, mert elég fura a lehellete. :-) Mosd le az üveget, utána milyen lesz....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Szerintem vizes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Mosd le az üveget, utána milyen lesz....? Szia Zotya! Ugyanilyen! Valamiért, amikor párásodik akkor ilyen! De nem tudom miért. Kicsit fura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Valami retek van az üvegen, és ott indul meg a pára először. Puha pengével végigtolod, lehet hogy leugrik róla még valami, de alkoholos clinnel általában minden lejön. Ha meg valaki beleflexelt az ablakba és attól pöttyös belülről, akkor moshatod amíg ki nem polírozod belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts