Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Kedvenc moderátorom ( nem, nem Dzsoni... :D )az utcán a tizemeletes alatt ha jól emlékszem piacnapon szerelte be az elektromos ablakot (meg úgy kábé mindent) szóval nem lehetetlen küldetés. :icon1:

Az ki???? :rolleyes:

pszilaj, én is kétszer szereltem be egy nap a kormányművet, mert az első lukas volt a munkahengernél.

Szervótlen le, feszítőt felszerel, szervós fel, folyik, szíj le, töltés nélül bontóba el, vissza, kmű le, kmű fel, örül.

Megosztás:

pszilaj, én is kétszer szereltem be egy nap a kormányművet, mert az első lukas volt a munkahengernél.

Szervótlen le, feszítőt felszerel, szervós fel, folyik, szíj le, töltés nélül bontóba el, vissza, kmű le, kmű fel, örül.

Most mondjam azt hogy emlegetett szamár? :D Oda se neki van aki a jó termosztátot is kétszer szereli be. :D

Megosztás:

En xe es duplarasegito mellett csereltem harom kormanymuvet. :D
Megosztás:

Most mondjam azt hogy emlegetett szamár? :D Oda se neki van aki a jó termosztátot is kétszer szereli be. :D

Meg a kipufogó zörgését is féltengely kalimpálásnak hallja. :omg:

Az engem nem vigasztal. ÚÚÚTÁLOK kétszer dolgozni.

Cuccot elküldted?

Megosztás:

Milyen gép? Az enyémben csak egy van. :icon11: :D

Meg a kipufogó zörgését is féltengely kalimpálásnak hallja. :omg:

Az engem nem vigasztal. ÚÚÚTÁLOK kétszer dolgozni.

Cuccot elküldted?

Mert 10-en mondták hogy tuti féltengely....még itt is. :omg: :D De amúgy megint koppan valami jobb elől. :w00t: :D

Megosztás:

LOL. :omg:

Főleg hogy áprilisban volt műszaki és akkor cseréltem pár alkatrészt, azóta meg szerintem 1-2 ezer kilómétert mentem csak. <_< Ritkán jön elő, főleg bal kanyar+fék kombinációban.

Fastra Zotya.

Én a szervót sem akarom beépíteni mert az már nekem zsúfoltá teszi a motorteret. :D Remélem a klíma nem foglal nagy helyet. :rolleyes:

Megosztás:

Valami retek van az üvegen, és ott indul meg a pára először. Puha pengével végigtolod, lehet hogy leugrik róla még valami, de alkoholos clinnel általában minden lejön. Ha meg valaki beleflexelt az ablakba és attól pöttyös belülről, akkor moshatod amíg ki nem polírozod belőle :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.