hening Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 F=fuse ángliusul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 F=fuse ángliusul. Danke everyone. Majd csekkolom :) Jut eszembe, vmi homemade tuning az autóhoz? Mondjuk az ECU vezérlőt rádugni egy pc-re, majd notepad-ben beírni, hogy HP=750Le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Danke everyone. Majd csekkolom :) Jut eszembe, vmi homemade tuning az autóhoz? Mondjuk az ECU vezérlőt rádugni egy pc-re, majd notepad-ben beírni, hogy HP=750Le :) A 7-es biztosíték cseréje már jelentősen dob a készülék élhetőségén. :D Homméd tuning nem tuning. Ami tuning az meg nem homméd akkor se ha otthon csinálja az ember, mert úgy is sokba kerül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Danke everyone. Majd csekkolom :) Jut eszembe, vmi homemade tuning az autóhoz? Mondjuk az ECU vezérlőt rádugni egy pc-re, majd notepad-ben beírni, hogy HP=750Le :) hát ha F7 gondot okoz, sztem inkább ne tunningolj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ma reggel betévedtem 1 olyan kútra, ahol vpower 100+ mérnek, monyákoltam bele egy 5ösért. Szerintetek érdemes ilyenkor (arra a 138kmre) átraknom a benzin dugót 98asra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 neked van olyan dugód? nekem 92-95 dugóm van Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Vészvillogó kapcsolót akartam ledezni, kiszedtem az izzót majd egy ledet megpatkoltam 750Ohmos ellenállással. Az aljazba bedugva próbáltam ki melyik láb melyik oldalra nézzen ugye a polaritás miatt. Beforrasztottam a helyére, összeraktam vissznyomtam, de így meg tök sötét. Megint kiszedtem hátha hazavágtam a ledet forrasztáskor, de működik 12Voltról, csak a helyén nem. Facom se érti, de most már nem játszom vele visszanyomtam így ahogy van, majd még egyszer neki kell állni valamikor. 10 éves projekt :D Már jó, polaritás kellett fordítanom.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 neked van olyan dugód? nekem 92-95 dugóm van őőő, izé most hogy mondod, meg kell néznem én 95/98 emlékeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ezt az oldalt ismeritek? Ma találtam rá... szerintem egész jó! http://www.partsbase.org/opel/ Kérdés a bontósdit játszókhoz! Egy X14XE motorhoz, a kormány szervósításhoz való összes cuccért 18000 sok vagy kevés? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ezt az oldalt ismeritek? Ma találtam rá... szerintem egész jó! http://www.partsbase.org/opel/ Kérdés a bontósdit játszókhoz! Egy X14XE motorhoz, a kormány szervósításhoz való összes cuccért 18000 sok vagy kevés? Attól függ, mit takar az "összes cucc". Én anno 25-ért vettem C14NZ-hez elvileg mindent. Aztán mégis kellett egy, s más még. Például egy másik kormánymű, mert amit kaptam lukas volt a munkahengernél. Lássuk csak, mi az a minden: -főtengely szíjtárcsa -generátor szíjtárcsa -feszítő berendezés -generátor feszítő -jobb első motortartó öntvény -csövek -rögzítő bilincsek, csövekhez -tartókonzol, tartályhoz -tartály -kormánymű -szigetelés a kormányműhöz(motortér válaszfalon) -szivattyú -csavarok Azt hiszem ennyi, de lehet kihagytam valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Attól függ, mit takar az "összes cucc". Én anno 25-ért vettem C14NZ-hez elvileg mindent. Aztán mégis kellett egy, s más még. Például egy másik kormánymű, mert amit kaptam lukas volt a munkahengernél. Lássuk csak, mi az a minden: -főtengely szíjtárcsa -generátor szíjtárcsa -feszítő berendezés -generátor feszítő -jobb első motortartó öntvény -csövek -rögzítő bilincsek, csövekhez -tartókonzol, tartályhoz -tartály -kormánymű -szigetelés a kormányműhöz(motortér válaszfalon) -szivattyú -csavarok Azt hiszem ennyi, de lehet kihagytam valamit. Öööö... Amit adnak az a kormánymű, csövek, tartály, szivattyú valamint a tartókonzol. Nekem már eleve hosszbordás szíj hajtja a generátort, így ahogy néztem a feszítő is jó hozzá, amit a konzolra kell tenni... Bilincseket nem kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 neked van olyan dugód? nekem 92-95 dugóm van jaja 91/95ös az Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Öööö... Amit adnak az a kormánymű, csövek, tartály, szivattyú valamint a tartókonzol. Nekem már eleve hosszbordás szíj hajtja a generátort, így ahogy néztem a feszítő is jó hozzá, amit a konzolra kell tenni... Bilincseket nem kérdeztem. 6PK-s szíjad van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 6PK-s szíjad van? Igen. Megnéztem. :) De még mindig vacilálok, hogy költsek-e ennyit rá. Igazából azért akarnám megcsinálni, hogy ne csavarja a kezemből annyira a kormányt ezekkel a kerekekkel. Jól gondolom, hogy az út nem hat olyan nagyot vissza a kormánykerékre, mint a nem szervósnál? Értem itt a nyomvályút, gödröket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ezt az oldalt ismeritek? Ma találtam rá... szerintem egész jó! http://www.partsbase.org/opel/ Kérdés a bontósdit játszókhoz! Egy X14XE motorhoz, a kormány szervósításhoz való összes cuccért 18000 sok vagy kevés? Nem, de elmentem köszi. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Igen. Megnéztem. :) De még mindig vacilálok, hogy költsek-e ennyit rá. Igazából azért akarnám megcsinálni, hogy ne csavarja a kezemből annyira a kormányt ezekkel a kerekekkel. Jól gondolom, hogy az út nem hat olyan nagyot vissza a kormánykerékre, mint a nem szervósnál? Értem itt a nyomvályút, gödröket... Hálás dolog, én is azért tettem bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Sziasztok! Úgy látszik beindult az F astra coupe őrület, már a lengyeleknél is akad :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 sztem meg ez a nemet darab ami az itthonival majdnem egy idoben keszult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 sztem meg ez a nemet darab ami az itthonival majdnem egy idoben keszult. Elképzelhető, én mondjuk egy lengyel oldalon találtam :icon1: Gyumma pedig árulja a sajátját, fent van hahun.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Meg ebayen. Hahus hirdetés inkább poén. :D a kék meg a német plexiablakos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Elképzelhető, én mondjuk egy lengyel oldalon találtam :icon1: Gyumma pedig árulja a sajátját, fent van hahun.. Már egy ideje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Megkerestem, a belseje tök szép, jól összerakta. Múltkoriban láttam a lidlinél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Hálás dolog, én is azért tettem bele. a megrendeltem a cuccot. Hétvégén belepattintom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 a megrendeltem a cuccot. Hétvégén belepattintom... :) Fő az önbizalom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts