stirlitz Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Még annyit ha megtennél, milyen színú derótokat keressek? hát nem tudom pontosan mit akarsz, de a 515-533 közt van a kijelző, rajta vannak a színek, döntsd el milyen kijelződ van(DID,TID,MID) és hajrá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 hát nem tudom pontosan mit akarsz, de a 515-533 közt van a kijelző, rajta vannak a színek, döntsd el milyen kijelződ van(DID,TID,MID) és hajrá Visszatenni a gyári rádiót, csak nem működik a kijelző.Na most a kijelzőt akarom visszakötni, mert valami jóképességű levágta a csatlakozót a végéről. Csak a kábelek vannak meg, valahol a rádió mögött.. MID a kijelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Visszatenni a gyári rádiót, csak nem működik a kijelző.Na most a kijelzőt akarom visszakötni, mert valami jóképességű levágta a csatlakozót a végéről. Csak a kábelek vannak meg, valahol a rádió mögött.. MID a kijelző. hát akkor az X19es csatiban kell keresni a 8(talán enélkül is megy),9,10,11(ez a kijelző) és kötni a X69es 17,18,22-re(ez a rádió) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Vészvillogó kapcsolót akartam ledezni, kiszedtem az izzót majd egy ledet megpatkoltam 750Ohmos ellenállással. Az aljazba bedugva próbáltam ki melyik láb melyik oldalra nézzen ugye a polaritás miatt. Beforrasztottam a helyére, összeraktam vissznyomtam, de így meg tök sötét. Megint kiszedtem hátha hazavágtam a ledet forrasztáskor, de működik 12Voltról, csak a helyén nem. Facom se érti, de most már nem játszom vele visszanyomtam így ahogy van, majd még egyszer neki kell állni valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Vészvillogó kapcsolót akartam ledezni, kiszedtem az izzót majd egy ledet megpatkoltam 750Ohmos ellenállással. Az aljazba bedugva próbáltam ki melyik láb melyik oldalra nézzen ugye a polaritás miatt. Beforrasztottam a helyére, összeraktam vissznyomtam, de így meg tök sötét. Megint kiszedtem hátha hazavágtam a ledet forrasztáskor, de működik 12Voltról, csak a helyén nem. Facom se érti, de most már nem játszom vele visszanyomtam így ahogy van, majd még egyszer neki kell állni valamikor. 10 éves projekt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 10 éves projekt :D Na és mi a megoldás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Na és mi a megoldás? :D ( GYÁRI ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 ( GYÁRI ) Esetleg valaki mááás? :D Majd ha hozzáférek polaritást fordítok. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Figyelmetlenségből olyan intervallumos ablaktörlő bajuszkapcsolót vettem, ami nem hátsó ablakos. B Vekiből. De egy apró mozdulattal azzá tettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Figyelmetlenségből olyan intervallumos ablaktörlő bajuszkapcsolót vettem, ami nem hátsó ablakos. B Vekiből. De egy apró mozdulattal azzá tettem. :D Hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 (edited) Hogyan? Szét kell szedni mindkettőt, az intervallumost és a hátsóablaktörlőst és a képen látható véget ki kell cserélni: A baloldali az F Astra hátsóablakos, jobb oldali meg a hátsóablak-mentes bajusz. Egy stift tartja elég erősen, azt ki kell nyomni, majd átrakni a másikat és bele a stift. Aztán össze kell rakni a hátsóablakos aljzattal és kész is a csokápik. :D Bal oldalt a hátsóablakos, jobboldalt a mentes. Mindig is tudtam, hogy nem akadály az, ha nem tudja a hátsó ablakost, csak kell egy donor, amiből lehet építkezni. Még jó hogy van itthon három tarcsi ablaktörlő bajuszom és kettő indexbajusz. :D Módosítva Szeptember13, 2014 : daykiller Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Szét kell szedni mindkettőt, az intervallumost és a hátsóablaktörlőst és a képen látható véget ki kell cserélni: A baloldali az F Astra hátsóablakos, jobb oldali meg a hátsóablak-mentes bajusz. Egy stift tartja elég erősen, azt ki kell nyomni, majd átrakni a másikat és bele a stift. Aztán össze kell rakni a hátsóablakos aljzattal és kész is a csokápik. :D Bal oldalt a hátsóablakos, jobboldalt a mentes. Na, tök jó. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Ugyanezt csináltam Én is. Megvettem az új után gyártott tempomat indexkart, persze 2 év után elkezdett automatán refizni. :D Na akkor ami benne volt gyári előkerestem és mind a kettőt szétszedtem, s szintén csak a kart raktam át miután kiszedtem a stiftet, illetve az után gyártotton el is volt ütve kicsit mind a két vége. Őőő is ezt a Calin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 (edited) Ugyanezt csináltam Én is. Megvettem az új után gyártott tempomat indexkart, persze 2 év után elkezdett automatán refizni. :D Na akkor ami benne volt gyári előkerestem és mind a kettőt szétszedtem, s szintén csak a kart raktam át miután kiszedtem a stiftet, illetve az után gyártotton el is volt ütve kicsit mind a két vége. Őőő is ezt a Calin. :) Olyan van nekem is itthon. :D Eaton márkájú. :D Persze van még kettő gyári is tarcsiba, de a gyári már 3 éve bírja. :D Postázni mikor fogsz? :D Módosítva Szeptember13, 2014 : daykiller Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Az az, Eaton. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Szeptember13, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2014 Sziasztok, sajnos vmi nagy gebasz lett az autóban. 1993-as kombi astra, szimpla LCD kijelzővel. Na! A gyári rádió mar régóta nincs az autóban. Sajnos barátnőm olyan erosen nyomta be az elolapot, hogy becsúszott a konzolba. Nem is lett volna baj, hiszen szereltem mar többször be a rádiót, de most minden megváltozott mikor bedugtam a kábelt, szigorúan figyelve a helyes bedugasra, az elektronika fele kimúlt. Fűtés világítás, fényszóró tekerő világítás, benzin-hőfok merő nem jelez. A kilométeróra magához tért , és minden kapcsoló funkcionál is, de sem világítás, és a hőfok merő is igencsak fontos lenne. biztosíték első ránézésre nem égett ki. Esetleg vkinek, vmi ötlet? Köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok, sajnos vmi nagy gebasz lett az autóban. 1993-as kombi astra, szimpla LCD kijelzővel. Na! A gyári rádió mar régóta nincs az autóban. Sajnos barátnőm olyan erosen nyomta be az elolapot, hogy becsúszott a konzolba. Nem is lett volna baj, hiszen szereltem mar többször be a rádiót, de most minden megváltozott mikor bedugtam a kábelt, szigorúan figyelve a helyes bedugasra, az elektronika fele kimúlt. Fűtés világítás, fényszóró tekerő világítás, benzin-hőfok merő nem jelez. A kilométeróra magához tért , és minden kapcsoló funkcionál is, de sem világítás, és a hőfok merő is igencsak fontos lenne. biztosíték első ránézésre nem égett ki. Esetleg vkinek, vmi ötlet? Köszi mindenkinek! Ha újból lehúzod, akkor sem jó semmi? Az LCD-kijelző alatt mit értesz? digitális kilóméter óra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Ha újból lehúzod, akkor sem jó semmi? Az LCD-kijelző alatt mit értesz? digitális kilóméter óra? Zotya. Mégis mi lehet az, ami kijelző és kapcsolatban van a rádióval? :D A TID. :D Azt érti LCD alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 (edited) Ha újból lehúzod, akkor sem jó semmi? Az LCD-kijelző alatt mit értesz? digitális kilóméter óra? Sajnos nem lett jó továbbra sem. Feltűnt, hogy a hátsó ablakfutes sem megy, a kilométeroran semmilyen visszajelzo nem villan fel gyujtasra, de pl az index működik. Módosítva Szeptember14, 2014 : mrbenedict Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sajnos nem lett jó továbbra sem. Feltűnt, hogy a hátsó ablakfutes sem megy, a kilométeroran semmilyen visszajelzo nem villan fel gyujtasra, de pl az index működik. Biztosíték. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sajnos nem lett jó továbbra sem. Feltűnt, hogy a hátsó ablakfutes sem megy, a kilométeroran semmilyen visszajelzo nem villan fel gyujtasra, de pl az index működik. Nem lett leberhelve a fűtőventi hátuljáról a csatlakozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 nem, semmi ilyen nem történt. talán annyi hibát vétettem, hogy járó motornál dugtam vissza a rádiót. a biztosítékok külsőleg nem sérültek. egyik sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 F7 biztit nézd meg, Day is írta már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 F7? Az mit takar pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 F7? Az mit takar pontosan? Biztosíték táblán jelölve vannak a biztosítékok számai, tehát a hetes az ami rossz lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts