Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem inkább 60ezrenként? :D

Most hogy munkahelyet váltottam, és már nem melósautó a drágám, előbb van meg a 4 év mint a 60 ezer. Mert ugye vagy-vagy-ként írja a könyv. Ugye a gumi vezérműszíj akkor is öregszik ha az autó nem megy.

Elküldve

Most hogy munkahelyet váltottam, és már nem melósautó a drágám, előbb van meg a 4 év mint a 60 ezer. Mert ugye vagy-vagy-ként írja a könyv. Ugye a gumi vezérműszíj akkor is öregszik ha az autó nem megy.

Pont ezért írtam. .) Nekem 2012 májusában került be a motor, akkor kapott mindenből újat, de már mindjárt lefutja a 60-at.

Elküldve

Nem ötévente kell cserélni vagy 60 ezer?

Elküldve

4 évre emlékszem, de én is 5 évnél és 63 ezernél cseréltem.

Az elsőt asszem 8 éven túl és 92ezernél cseréltem...

Nyekergett is rendesen. Csere után olyan csendes lett a motor...amilyen már sosem lesz, 182ezer kilométerrel a háta mögött... :D

Elküldve

Az elsőt asszem 8 éven túl és 92ezernél cseréltem...

Nyekergett is rendesen. Csere után olyan csendes lett a motor...amilyen már sosem lesz, 182ezer kilométerrel a háta mögött... :D

Ez nem olyan hogy csak akkor kell cserélni ha már elromlik? :D Az elsőt ismeretlen kilóméterrel cseréltem amikor elszakadt a szíj a másodikat már 63ezer kilóméternél. Az enyém sem lesz már csendesebb. :P

1579223-20140901-eoGwaK.jpg

:D :D :D

Elküldve

Valaki még tudja annak a lengyel oldalnak a címét, ahol hasznos képes leírások voltak moddingolásokról például? Nem találom, pedig már szétgúgliztam magamat.

Elküldve

Valaki még tudja annak a lengyel oldalnak a címét, ahol hasznos képes leírások voltak moddingolásokról például? Nem találom, pedig már szétgúgliztam magamat.

Nem tudom, de mi az a moddingolás? :icon1:

Elküldve

Van a középső ket szellőzőrostély. Annak a tekerője elromlott, amivel elzárom. Szétszedtem, az a műanyag, amibe be van dugva az a vasrúd, amit mozgatok, na az a műanyag kettétört. Ilyet hol találok, vagy hogy tudom megszerelni? Tök kicsi ott a hely... Most visszatettem úgy, hogy tudja mozgatni, de el nem tudja zárni teljesen.

Elküldve

Van a középső ket szellőzőrostély. Annak a tekerője elromlott, amivel elzárom. Szétszedtem, az a műanyag, amibe be van dugva az a vasrúd, amit mozgatok, na az a műanyag kettétört. Ilyet hol találok, vagy hogy tudom megszerelni? Tök kicsi ott a hely... Most visszatettem úgy, hogy tudja mozgatni, de el nem tudja zárni teljesen.

Arra gondolsz amibe a rúd menetes része bepattan? (legalábbis vectránál úgy van)

Olyat tudok neked küldeni, de majd csak két hét múlva.

Elküldve

Arra gondolsz amibe a rúd menetes része bepattan? (legalábbis vectránál úgy van)

Olyat tudok neked küldeni, de majd csak két hét múlva.

Hmm asszem, de menetet nem láttam. Egy egyszerű lyukas henger műanyag, vasrúd benne van

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.