zotya975 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Az nekem is lejött vele, de másra nem igen használható... Há mindegy 4 évente előveszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Há mindegy 4 évente előveszem... :D Nem inkább 60ezrenként? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Nem inkább 60ezrenként? :D Most hogy munkahelyet váltottam, és már nem melósautó a drágám, előbb van meg a 4 év mint a 60 ezer. Mert ugye vagy-vagy-ként írja a könyv. Ugye a gumi vezérműszíj akkor is öregszik ha az autó nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Most hogy munkahelyet váltottam, és már nem melósautó a drágám, előbb van meg a 4 év mint a 60 ezer. Mert ugye vagy-vagy-ként írja a könyv. Ugye a gumi vezérműszíj akkor is öregszik ha az autó nem megy. Pont ezért írtam. .) Nekem 2012 májusában került be a motor, akkor kapott mindenből újat, de már mindjárt lefutja a 60-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Megrendelem netről és ha nem ok 8napon belül visszaküldhető:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Most hogy munkahelyet váltottam, és már nem melósautó a drágám, előbb van meg a 4 év mint a 60 ezer. Mert ugye vagy-vagy-ként írja a könyv. Ugye a gumi vezérműszíj akkor is öregszik ha az autó nem megy. Nem ötévente kell cserélni vagy 60 ezer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Nem ötévente kell cserélni vagy 60 ezer? 4 évre emlékszem, de én is 5 évnél és 63 ezernél cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Őőő nem 100 ezrenként kell cserélni? :icon11: 4 évre emlékszem, de én is 5 évnél és 63 ezernél cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Őőő nem 100 ezrenként kell cserélni? :icon11: http://www.csergoe.hu/images/vezerles-keszlet-akcio.xls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Akkor ideje lesz megrendelnem :) http://www.csergoe.hu/images/vezerles-keszlet-akcio.xls Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2014 4 évre emlékszem, de én is 5 évnél és 63 ezernél cseréltem. Az elsőt asszem 8 éven túl és 92ezernél cseréltem... Nyekergett is rendesen. Csere után olyan csendes lett a motor...amilyen már sosem lesz, 182ezer kilométerrel a háta mögött... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2014 Az elsőt asszem 8 éven túl és 92ezernél cseréltem... Nyekergett is rendesen. Csere után olyan csendes lett a motor...amilyen már sosem lesz, 182ezer kilométerrel a háta mögött... :D Ez nem olyan hogy csak akkor kell cserélni ha már elromlik? :D Az elsőt ismeretlen kilóméterrel cseréltem amikor elszakadt a szíj a másodikat már 63ezer kilóméternél. Az enyém sem lesz már csendesebb. :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2014 86ezer kilométerrel vettem a kocsit és hát 92-ig húztam a szíjcserét. De szerencsém volt, hogy nem szakadt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Sziasztok! Veszprém megyében, valami jó kárpitost nem tud valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Mit találtam: http://www.armyvehicles.dk/opelastra.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Valaki még tudja annak a lengyel oldalnak a címét, ahol hasznos képes leírások voltak moddingolásokról például? Nem találom, pedig már szétgúgliztam magamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2014 Valaki még tudja annak a lengyel oldalnak a címét, ahol hasznos képes leírások voltak moddingolásokról például? Nem találom, pedig már szétgúgliztam magamat. Nem tudom, de mi az a moddingolás? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2014 Nem tudom, de mi az a moddingolás? :icon1: Mikor pl BC-t raksz az Astrába, vagy LED-ezel. :) Ez egy szakszó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2014 Mikor pl BC-t raksz az Astrába, vagy LED-ezel. :) Ez egy szakszó. :P Ledezni akasz? Miért nem ezzel kezdted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember6, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2014 Valaki még tudja annak a lengyel oldalnak a címét, ahol hasznos képes leírások voltak moddingolásokról például? Nem találom, pedig már szétgúgliztam magamat. Erre gondolsz? http://astra.auto.pl/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2014 Erre gondolsz? http://astra.auto.pl/ Igen, köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Van a középső ket szellőzőrostély. Annak a tekerője elromlott, amivel elzárom. Szétszedtem, az a műanyag, amibe be van dugva az a vasrúd, amit mozgatok, na az a műanyag kettétört. Ilyet hol találok, vagy hogy tudom megszerelni? Tök kicsi ott a hely... Most visszatettem úgy, hogy tudja mozgatni, de el nem tudja zárni teljesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Van a középső ket szellőzőrostély. Annak a tekerője elromlott, amivel elzárom. Szétszedtem, az a műanyag, amibe be van dugva az a vasrúd, amit mozgatok, na az a műanyag kettétört. Ilyet hol találok, vagy hogy tudom megszerelni? Tök kicsi ott a hely... Most visszatettem úgy, hogy tudja mozgatni, de el nem tudja zárni teljesen. Arra gondolsz amibe a rúd menetes része bepattan? (legalábbis vectránál úgy van) Olyat tudok neked küldeni, de majd csak két hét múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Arra gondolsz amibe a rúd menetes része bepattan? (legalábbis vectránál úgy van) Olyat tudok neked küldeni, de majd csak két hét múlva. Hmm asszem, de menetet nem láttam. Egy egyszerű lyukas henger műanyag, vasrúd benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Hmm asszem, de menetet nem láttam. Egy egyszerű lyukas henger műanyag, vasrúd benne van Rendelhető. Talán ez az: https://cromax.hu/290000000-utasterbelsoter/291490000-muszerfal-es-alkatreszei/291490461-futes-hutes-vezerlo-reszek/306873-rogzito-patent-kozepso-levegoelzaro-rudazathoz-opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts