Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Most hogy munkahelyet váltottam, és már nem melósautó a drágám, előbb van meg a 4 év mint a 60 ezer. Mert ugye vagy-vagy-ként írja a könyv. Ugye a gumi vezérműszíj akkor is öregszik ha az autó nem megy.

Pont ezért írtam. .) Nekem 2012 májusában került be a motor, akkor kapott mindenből újat, de már mindjárt lefutja a 60-at.

Megosztás:

Az elsőt asszem 8 éven túl és 92ezernél cseréltem...

Nyekergett is rendesen. Csere után olyan csendes lett a motor...amilyen már sosem lesz, 182ezer kilométerrel a háta mögött... :D

Ez nem olyan hogy csak akkor kell cserélni ha már elromlik? :D Az elsőt ismeretlen kilóméterrel cseréltem amikor elszakadt a szíj a másodikat már 63ezer kilóméternél. Az enyém sem lesz már csendesebb. :P

1579223-20140901-eoGwaK.jpg

:D :D :D

Megosztás:

Van a középső ket szellőzőrostély. Annak a tekerője elromlott, amivel elzárom. Szétszedtem, az a műanyag, amibe be van dugva az a vasrúd, amit mozgatok, na az a műanyag kettétört. Ilyet hol találok, vagy hogy tudom megszerelni? Tök kicsi ott a hely... Most visszatettem úgy, hogy tudja mozgatni, de el nem tudja zárni teljesen.

Megosztás:

Van a középső ket szellőzőrostély. Annak a tekerője elromlott, amivel elzárom. Szétszedtem, az a műanyag, amibe be van dugva az a vasrúd, amit mozgatok, na az a műanyag kettétört. Ilyet hol találok, vagy hogy tudom megszerelni? Tök kicsi ott a hely... Most visszatettem úgy, hogy tudja mozgatni, de el nem tudja zárni teljesen.

Arra gondolsz amibe a rúd menetes része bepattan? (legalábbis vectránál úgy van)

Olyat tudok neked küldeni, de majd csak két hét múlva.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.