Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Az van rajta :) De az astrában mindig mp3-at hallgattam pendriveról. Lehet egyszerűen rádugok egy ipod-ot és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Nem írja ki a hőfokot, azért is van a tekerő köré rajzolva a hideg meleg csík! a kétzónás ki írja mindkét oldalnak külön! Két féle klimatizálás van a C Vectrában. A legalapabb, az amit belinkeltetek, ahol számok vannak a tekerő köré írva, az a manuális. Be lehet kapcsolni gombbal a klíma kompresszort, lehet tekergetni, hova fújja a levegőt, milyen hőmérsékletet akarsz kb, és milyen gyorsan pörögjön a ventilátor. A másik az automata vagy digit klíma, ami csak kétoldaliba létezik. Tehát nem mint a H Astrába, ha már digit, akkor egyben kétzónás is egyben, egy zónás digit Vecta C-ben nincs. Ehhez már járt a GID kijelző. mert ez már ott jelenít meg dolgokat. Én így tudom. Zafirába, Asta H-ba más féle is van, de Vectrába csak ez a kettő. Elég jó a digit klímája, ajánlani tudom csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Két féle klimatizálás van a C Vectrában. A legalapabb, az amit belinkeltetek, ahol számok vannak a tekerő köré írva, az a manuális. Be lehet kapcsolni gombbal a klíma kompresszort, lehet tekergetni, hova fújja a levegőt, milyen hőmérsékletet akarsz kb, és milyen gyorsan pörögjön a ventilátor. A másik az automata vagy digit klíma, ami csak kétoldaliba létezik. Tehát nem mint a H Astrába, ha már digit, akkor egyben kétzónás is egyben, egy zónás digit Vecta C-ben nincs. Ehhez már járt a GID kijelző. mert ez már ott jelenít meg dolgokat. Én így tudom. Zafirába, Asta H-ba más féle is van, de Vectrába csak ez a kettő. Elég jó a digit klímája, ajánlani tudom csak. A hirdetésekben az általad manuálisnak nevezett klímát jobbára automata klímának nevezik, ritkán manuálisnak, a C Vectráknál. Ha szabályoz a külső és az utastéri hőmérséklettől függően, akkor automata, ha nem akkor manuális. De mindegy is, választ kaptam az eredeti kérdésemre, így csak a digitális kétzónás érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 A hirdetésekben az általad manuálisnak nevezett klímát jobbára automata klímának nevezik, ritkán manuálisnak, a C Vectráknál. Ha szabályoz a külső és az utastéri hőmérséklettől függően, akkor automata, ha nem akkor manuális. De mindegy is, választ kaptam az eredeti kérdésemre, így csak a digitális kétzónás érdekel. Na igen, a hirdetések szövegeit nem szakemberek írják, láttam már hülyeségeket, ezért kell informálódni. Azt jól teszed, ha nem adsz a kétzónás digitális klímából. Beállítod hány fokot szeretnél, plusz menübe bekapcsolod kell-e klíma kompresszor vagy nem, a többit elvégzi ő. Egyedül nagy esőnél kell belenyúlni, néha az első szélvédő párátlanítás gombját be kell kapcsolni, és ennyi. Ő végzi hova kell nyomni a levegőt, milyen hőmérsékletűt, és mennyit. És ha nyavalyog valaki melletted, hogy hideg van, vagy meleg van, pár fokot tud állítani, hogy az ő oldalán melegebb, vagy hidegebb legyen, néha ez is hasznosnak bizonyult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Két féle klimatizálás van a C Vectrában. A legalapabb, az amit belinkeltetek, ahol számok vannak a tekerő köré írva, az a manuális. Be lehet kapcsolni gombbal a klíma kompresszort, lehet tekergetni, hova fújja a levegőt, milyen hőmérsékletet akarsz kb, és milyen gyorsan pörögjön a ventilátor. A másik az automata vagy digit klíma, ami csak kétoldaliba létezik. Tehát nem mint a H Astrába, ha már digit, akkor egyben kétzónás is egyben, egy zónás digit Vecta C-ben nincs. Ehhez már járt a GID kijelző. mert ez már ott jelenít meg dolgokat. Én így tudom. Zafirába, Asta H-ba más féle is van, de Vectrába csak ez a kettő. Elég jó a digit klímája, ajánlani tudom csak. :up: :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Azt jól teszed, ha nem adsz a kétzónás digitális klímából. Beállítod hány fokot szeretnél, plusz menübe bekapcsolod kell-e klíma kompresszor vagy nem, a többit elvégzi ő. Egyedül nagy esőnél kell belenyúlni, néha az első szélvédő párátlanítás gombját be kell kapcsolni, és ennyi. Ő végzi hova kell nyomni a levegőt, milyen hőmérsékletűt, és mennyit. És ha nyavalyog valaki melletted, hogy hideg van, vagy meleg van, pár fokot tud állítani, hogy az ő oldalán melegebb, vagy hidegebb legyen, néha ez is hasznosnak bizonyult. Igen ezt már megfogadtam. A kétzónás klímához nem ragaszkodnék, elég lenne az egyzónás is, de ha nincs ilyen, akkor marad a kétzónás. Meg a GID-hez is ragaszkodtam volna, ne ezeréves MID legyen már benne, de ha ezek együtt járnak, az akkor egy problémával kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Röhögjetek ki, de a motrburkolatot hogy kell leszedni? Pattintós csak? Félek hogy beletörik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gee Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Röhögjetek ki, de a motrburkolatot hogy kell leszedni? Pattintós csak? Félek hogy beletörik. Nekem 1.9 Diesel van, azon pattintós, négy sarkán van 4 gumi tartó, felfelé húzva lejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Röhögjetek ki, de a motrburkolatot hogy kell leszedni? Pattintós csak? Félek hogy beletörik. patintós :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Köszi, kipróbálom megint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Köszi, kipróbálom megint ha van valami 2.8T-s kérdés ne tarsd magadba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 ha van valami 2.8T-s kérdés ne tarsd magadba :) Köszi :) Lepattintottam, de jó is, mert egy nem volt rendesen odaoattintva, meg az akkufedél is csálén állt. Mondjuk a motort akartam megnézni, de kb semmit nem látni, csak a három trafót, a másik három az injektorház alatt van, ha azt úgy hívják egyáltalán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Köszi :) Lepattintottam, de jó is, mert egy nem volt rendesen odaoattintva, meg az akkufedél is csálén állt. Mondjuk a motort akartam megnézni, de kb semmit nem látni, csak a három trafót, a másik három az injektorház alatt van, ha azt úgy hívják egyáltalán :) Szívó csonk ;) Gyertya csere megvolt már? Avagy mennyi km van benne? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Majd odaadom egy szerelőnek :) astrán még megcsináltam, ezen bakker ..... 166 ezer van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 Majd odaadom egy szerelőnek :) astrán még megcsináltam, ezen bakker ..... 166 ezer van benneazt nem tudod hogy volt e??? Ragaszkodjon a gyárihoz... talán 1214065 a száma Kb 1.5 óra a csere ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Nem tudom, szervizkönyvnek meg nem hiszek :) szűrőket cseréltem csak, majd ismerős szerelővel kicseréltetem az olajat meg a gyertyákat jól. Jah és beszereztem egy haynest, de ez a motor nincs benne:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Nem tudom, szervizkönyvnek meg nem hiszek :) szűrőket cseréltem csak, majd ismerős szerelővel kicseréltetem az olajat meg a gyertyákat jól. Jah és beszereztem egy haynest, de ez a motor nincs benne:( Ugye könyv szerint 120ekm a csereperiodus Én 112nél cseréltem Egy élmény volt. Talán még képeket is tettem fel ide Kb 2 éve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember30, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2014 Ugye könyv szerint 120ekm a csereperiodus Én 112nél cseréltem Egy élmény volt. Talán még képeket is tettem fel ide Kb 2 éve ;) Linket :) Amúgy a 2.8-hoz létezik haynes, nem tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 Linket :) Amúgy a 2.8-hoz létezik haynes, nem tudod? Megkeresem majd ;) Nemtom van e én mást használok.... Megnéztem a sapkát... sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 okka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 Gabibá :) gyertyacserés képek :http://www.kephost.com/image/WCRhttp://www.kephost.com/image/WCdhttp://www.kephost.com/image/WCxhttp://www.kephost.com/image/WCUhttp://www.kephost.com/image/WCXhttp://www.kephost.com/image/WCfhttp://www.kephost.com/image/WCyhttp://www.kephost.com/image/WC1http://www.kephost.com/image/WCQ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október1, 2014 Megoszt Elküldve Október1, 2014 Uuu köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Kérdés, menet közben a tükröt be lehet csukni? Nagyon szűk ahol ki kell állnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 Kérdés, menet közben a tükröt be lehet csukni? Nagyon szűk ahol ki kell állnom. be lehet! A befelé nzilat kell megnyomni, és mindkét oldalon behúzza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 be lehet! A befelé nzilat kell megnyomni, és mindkét oldalon behúzza! Köszi, kipróbálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts