Gabibácsi Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Az 500 literes csomagtartóba gyönyörűen belefér a babakocsi :) Meg tanulom a kuplungot a 250 lóval.... Pályán vicces,suhan. 11 liter átlagban 300 km-re vegyesben, szerintem tök korrekt. Egyesben nem lehet gázt adni, azonnal füstöl a kuplung :) kettesben már jól megy Felhajtón meg mindenkit megelőzök jól, utána lehet besorolni:) A hatos váltó meg jó:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Az 500 literes csomagtartóba gyönyörűen belefér a babakocsi :) Meg tanulom a kuplungot a 250 lóval.... Pályán vicces,suhan. 11 liter átlagban 300 km-re vegyesben, szerintem tök korrekt. Egyesben nem lehet gázt adni, azonnal füstöl a kuplung :) kettesben már jól megy Felhajtón meg mindenkit megelőzök jól, utána lehet besorolni:) A hatos váltó meg jó :) ez a beszéd :D mikor lesz rajta phase1 ??? (300le/500Nm ) :) mert kell :) óriási a különbség ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 ez a beszéd :D mikor lesz rajta phase1 ??? (300le/500Nm ) :) mert kell :) óriási a különbség ... Felesleges, a különbség tuti megvan, de ide minek? :) pályán som trafi meg mazsola, városban meg hagyjuk... Versenyre meg nem való, nehéz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Ó dehogynem! Én vezettem Mc-elek autóját, tényleg zongorázni lehet a különbséget! (asszem a chip gyártója 300km/h-s végsebességet garantál, azért az már nem semmi egy Vectrától...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Ó dehogynem! Én vezettem Mc-elek autóját, tényleg zongorázni lehet a különbséget! (asszem a chip gyártója 300km/h-s végsebességet garantál, azért az már nem semmi egy Vectrától...) Elhiszem, de gyerekkel a hátam mögött... Érted :) Mekkelek, a tied milyen színű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 C Vectrákban lévő klíma fajtákról érdeklődnék. Használtautón nézegetve kétfélét láttam (eddig)Ahol a kétoldali telkerentyű felett egy piros és egy kék pötty van, gondolom az a digitális kétzónás klíma. Ez oké is. Gondolom ennél a hőfok tekerentyűket tekergetve a kijelzőn jelenik meg a beállított hőfok.Viszont a kiszemelt autóban nem ilyen van, hanem a bal oldali tekerentyűn a szimbólumok vannak, hova fújja a levegőt ablakra-fel-le stb. A középső tekerentyűn hőfok értékek vannak. A jobb oldalin pedig a ventilátor fokozat 1-2-3-4, és egy A betű. Ez a digitális egyzónás klíma? Ez is kiírja a központi kijelzőn a beállított hőfokot? A klímát kapcsolgatja magától, ha a beálíltott hőfok megkívánja? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Nekem az első van, amit te mondasz az nem manuális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Elhiszem, de gyerekkel a hátam mögött... Érted :) Mekkelek, a tied milyen színű? mistymorning :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 C Vectrákban lévő klíma fajtákról érdeklődnék. Használtautón nézegetve kétfélét láttam (eddig)Ahol a kétoldali telkerentyű felett egy piros és egy kék pötty van, gondolom az a digitális kétzónás klíma. Ez oké is. Gondolom ennél a hőfok tekerentyűket tekergetve a kijelzőn jelenik meg a beállított hőfok.Viszont a kiszemelt autóban nem ilyen van, hanem a bal oldali tekerentyűn a szimbólumok vannak, hova fújja a levegőt ablakra-fel-le stb. A középső tekerentyűn hőfok értékek vannak. A jobb oldalin pedig a ventilátor fokozat 1-2-3-4, és egy A betű. Ez a digitális egyzónás klíma? Ez is kiírja a központi kijelzőn a beállított hőfokot? A klímát kapcsolgatja magától, ha a beálíltott hőfok megkívánja? Köszi!Nekem az első van, amit te mondasz az nem manuális?Sajnos nemtudom, ezért kérdezem :) A hirdetésben "automata klíma" van írva.A központi kijelző pedig ha megnézed olyan alap régi fajta, mint a B Vectrákban, nemtudom van-e köze hozzá: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_caravan_1.9_cdti_elegance-7923462 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Sajnos nemtudom, ezért kérdezem :) A hirdetésben "automata klíma" van írva. A központi kijelző pedig ha megnézed olyan alap régi fajta, mint a B Vectrákban, nemtudom van-e köze hozzá: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_caravan_1.9_cdti_elegance-7923462 igen ez sima klíma , nem két oldali digit klíma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Igen, de automata klíma, szóval azzal nincs gond, csak annyi hogy nem kétzónás. Ha jól látom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 De digitális ez is? Azaz beállítható a hőfok, kiírja a központi kijelzőn ugyanúgy, mint a kétzónás? Csak annyi a különbség, hogy a kétoldalra nem állítható be különböző hőmérséklet?Az az igazság, hogy eddig még csak a kétzónásat láttam C Vectrákban, meg ezt a kérdéseset. Gondolom ha van kétzónás, akkor van egyzónás is.Régebben ugye csak digitális klíma volt, meg manuális. Aztán az egészet megkeverték azzal, hogy van automata klímának nevezett valami, ami átmenet a kettő között. És igazából senki sem tudja mi ez, rosszul is adják meg a használtautó hirdetésekben. Általában a hőfok tekerentyű egy potméter, hőfok osztásokkal, a kocsi pedig valamilyen határok között tudja szabályozni a beállított hőfokot. Viszont a klímát nem kapcsolja automatikusan, és a befújt levegő iránya sem változtatható szabadon, mint a digit klímáknál. Van 5 választás a tekerentyűn, és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 De digitális ez is? Azaz beállítható a hőfok, kiírja a központi kijelzőn ugyanúgy, mint a kétzónás? Csak annyi a különbség, hogy a kétoldalra nem állítható be különböző hőmérséklet? Az az igazság, hogy eddig még csak a kétzónásat láttam C Vectrákban, meg ezt a kérdéseset. Gondolom ha van kétzónás, akkor van egyzónás is. Régebben ugye csak digitális klíma volt, meg manuális. Aztán az egészet megkeverték azzal, hogy van automata klímának nevezett valami, ami átmenet a kettő között. És igazából senki sem tudja mi ez, rosszul is adják meg a használtautó hirdetésekben. Általában a hőfok tekerentyű egy potméter, hőfok osztásokkal, a kocsi pedig valamilyen határok között tudja szabályozni a beállított hőfokot. Viszont a klímát nem kapcsolja automatikusan, és a befújt levegő iránya sem változtatható szabadon, mint a digit klímáknál. Van 5 választás a tekerentyűn, és kész. asszem csak a két oldali digit írja ki a kijelzőre ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 töltsd le ... onnan sok minden kiderül :)https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=vectra+c+haszn%C3%A1lati+utas%C3%ADt%C3%A1s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Szerintem nem írja ki, mert ott van a tekerőn. Ha jól látom ez egy mid kijelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ha jól látom ez egy mid kijelző.Ennél van egyel komolyabb monokróm kijelző is, vagy csak a színes navigációs van még?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Ennél van egyel komolyabb monokróm kijelző is, vagy csak a színes navigációs van még?? Van még a GID, amilyen az enyém : http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/159/3873/36947953/21-display-wenn-radio-an-3109026423081679223.JPG Meg van a színes navos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Na igen, erre gondoltam. Ezek szerint felszereltségi szinttől függően ez a 3 váltakozott.Gondolom a MID csak az alap dolgokat (fogyasztás, stb) tudja megjeleníteni, amelyeket a fedélzeti komputeres B Veki is.A GID meg minden mást, a menürendszerén keresztül. A színes meg ugyanezt, plusz a navi is fut rajta.Az a problémám, hogy az autó, amit kiszemeltem, MID-es, és feltehetően a manuál klímás. Pedig amúgy jó lett volna, mert 150 lovas, nem bőrbelsős, nem valóságtól elrugaszkodott az ára és közel is van. A másik kiszemelt az színes kijelzős, viszont sajnos félbőrbelsős, csak 120 lovas, az ára meg 700 ezerrel drágább.Látom, te kicserélted a gyári rádiót 1 DIN-esre. Létezik 1 DIN-es beépítőkeret C Vectrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Nem, ez nem az enyém, csak kerestem neked illusztrációnak képet :D Én nem cserélem ki a rádiót, bár hiányzik az usb, de majd valahogy máshogy megoldom... Amit kinéztél szerintem automata klímás, de nem hiszem hogy sokmindent kiírna. Én is idegenkedtem a bőrbelsőtől, de 3 nap alatt megszoktam, asszonynak sem tetszett, de most már őt sem zavarja. Meg nekem mind a 4 fűtött is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 a színes a CID mint pl az enyém :http://www.kephost.com/image/ITb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Nem, ez nem az enyém, csak kerestem neked illusztrációnak képet :D Én nem cserélem ki a rádiót, bár hiányzik az usb, de majd valahogy máshogy megoldom... Amit kinéztél szerintem automata klímás, de nem hiszem hogy sokmindent kiírna. Én is idegenkedtem a bőrbelsőtől, de 3 nap alatt megszoktam, asszonynak sem tetszett, de most már őt sem zavarja. Meg nekem mind a 4 fűtött is :) Szerintem sem ír ki semmit. A MID szerintem csak azt a 6-8 funkciót tudja, semmi többet. Azért remélem valaki akinek automata, de nem digit klímája van, megerősít vagy megcáfol a működésében. Viszont egyzónás digitklímát még nem láttam C vekiben. Zafira B-ben már igen, ami ugye ugyanaz a stílus és műszaki tartalom, mint a C veki. Abban egy kék-fekete pöttyös tekerentyű, egy befújás irány váltó tekerentyű, és egy ventilátor fokozat választó tekerentyű volt. Mindegyik körbe-körbe forgatható volt, a ventilátor fokozat vagy 8-10 fokozatban volt állítható. És mindent amit kiválasztottál, a GID kijelzőn jelzett ki. A klímakompresszort egy menürendszeren keresztül lehetett kiiktatni, vagy engedélyezni, ki vagy beikszelni. Csak azért idegenkedek a kijelzés nélküli automata klímától, mert kollegámnak olyan volt. Seat Cordobán. Sokat jártunk együtt, így emlékszem, hogy sose lehetett beállítani normálisan. Vagy megfőttünk télen annyira fűtött, vagy megfagytunk benne. Az én B Vekimen teljesen manuális van, csak egy Tescos hőmérővel mérem és jeleztetem ki a befújt levegőt. Igaz, hogy néha tekergetni kell a hőfok állítót, de gyönyörűen be lehet állítani kellemesre a fűtést télen, nyáron meg a hűtést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 C Vectrákban lévő klíma fajtákról érdeklődnék. Használtautón nézegetve kétfélét láttam (eddig) Ahol a kétoldali telkerentyű felett egy piros és egy kék pötty van, gondolom az a digitális kétzónás klíma. Ez oké is. Gondolom ennél a hőfok tekerentyűket tekergetve a kijelzőn jelenik meg a beállított hőfok. Viszont a kiszemelt autóban nem ilyen van, hanem a bal oldali tekerentyűn a szimbólumok vannak, hova fújja a levegőt ablakra-fel-le stb. A középső tekerentyűn hőfok értékek vannak. A jobb oldalin pedig a ventilátor fokozat 1-2-3-4, és egy A betű. Ez a digitális egyzónás klíma? Ez is kiírja a központi kijelzőn a beállított hőfokot? A klímát kapcsolgatja magától, ha a beálíltott hőfok megkívánja? Köszi! Nem írja ki a hőfokot, azért is van a tekerő köré rajzolva a hideg meleg csík! a kétzónás ki írja mindkét oldalnak külön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Nem, ez nem az enyém, csak kerestem neked illusztrációnak képet :D Én nem cserélem ki a rádiót, bár hiányzik az usb, de majd valahogy máshogy megoldom... Amit kinéztél szerintem automata klímás, de nem hiszem hogy sokmindent kiírna. Én is idegenkedtem a bőrbelsőtől, de 3 nap alatt megszoktam, asszonynak sem tetszett, de most már őt sem zavarja. Meg nekem mind a 4 fűtött is :) Milyen fejegység van a verdában Gabibácsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Milyen fejegység van a verdában Gabibácsi? cd30 mp3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 cd30 mp3 Aux bemenet megoldható rá, igaz nem USB, de a CD irogatástól jobb! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts