ivanyii Elküldve Február25, 2016 Megoszt Elküldve Február25, 2016 (edited) Na sziasztok! Sikerült megtalálni az általam keresett Vectrat(bár nem fekete),de tetszik szerelőm is jóváhagyta úgyhogy minden OK! Gondoltam megosztom veletek is: Módosítva Február25, 2016 : ivanyii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február29, 2016 Megoszt Elküldve Február29, 2016 On 2016. 02. 25. at 20:03, ivanyii írta: Na sziasztok! Sikerült megtalálni az általam keresett Vectrat(bár nem fekete),de tetszik szerelőm is jóváhagyta úgyhogy minden OK! Gondoltam megosztom veletek is: Gratula hozzá! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Saci Elküldve Június5, 2016 Megoszt Elküldve Június5, 2016 Halihó! Nem tudja valaki, hogy sebességváltó "bumszliján" hogy lehet kicserélni a bőrt? Elkopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangya90 Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 (edited) Sziasztok!!! Szeretném megkérdezni,hogy 2006-os 1.8 140 LE Vectra C-ben miért nem müködik a BC! A fejegységben és a kormányban is benne van a vezérlő gombja, de a megnyomás után azt írja ki "No Function". Esetleg utolag belelehet ezt tenni? Módosítva November10, 2016 : hangya90 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 2 órája, hangya90 írta: Sziasztok!!! Szeretném megkérdezni,hogy 2006-os 1.8 140 LE Vectra C-ben miért nem müködik a BC! A fejegységben és a kormányban is benne van a vezérlő gombja, de a megnyomás után azt írja ki "No Function". Esetleg utolag belelehet ezt tenni? szia! igazából betenni sem kell, csak felprogramozni a kijelzőt! Opcom diagnosztika is elég hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangya90 Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 Köszi !! Esetleg abban is tudsz segiteni,hogy hol lehetne ezt felprogramozni. Gondolom a szerviz elég érdekes áron csinálja!! Amit írtál Opcom diagnosztika az nekem nem mond semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 1 óra, hangya90 írta: Köszi !! Esetleg abban is tudsz segiteni,hogy hol lehetne ezt felprogramozni. Gondolom a szerviz elég érdekes áron csinálja!! Amit írtál Opcom diagnosztika az nekem nem mond semmit. Budapesten meg tudom oldani neked, ha gondolod! irj üzenetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve November24, 2016 Megoszt Elküldve November24, 2016 (edited) . Módosítva November24, 2016 : Holdenvectra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Január21, 2017 Megoszt Elküldve Január21, 2017 Sziasztok kedves tagok! Tudja e valaki, hogy hol kell leengedni a fagyállót egy 2008-as Z18 XER 1.8 Benzin Vectrából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszmo Elküldve Február20, 2017 Megoszt Elküldve Február20, 2017 Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. Lenne lehetőségem megvásárolni egy 2007-es, 1.9 CDTI, 101 LE Vectra C Caravan essentia autót egy ismerősömtől. 2010-ben jött németből 101 ezer km-rel, most 177 ezer van benne. Nagyon szép állapotú, a srác az osztálytársam volt, csak annyi a nyűgöm, hogy én városban használom napi 15-20 km-et, ritkán vannak hosszú távok. Hogy viselné ezt a dízel motor? Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vazul Elküldve Január6, 2018 Megoszt Elküldve Január6, 2018 Autóvásárlást tervezek, a C vectra is a jelöltek között van. Látom, hogy a caravan tengelytávja 13 cm-rel hosszabb, mint a limuziné. Kérdésem, hogy ez kizárólag a nagyobb csomagtér miatt van így vagy jut a hátsó lábérhez is némi plusz hely? Köszi a választ, előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2018 Megoszt Elküldve Május8, 2018 Sziasztok.Ahogy nézem nem annyira sűrűn vagyunk. 3 hete lettem én is C Veki tulaj, egy csodaszép 1.9 150hp FL Caravannal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DennyHUN Elküldve Május22, 2018 Megoszt Elküldve Május22, 2018 Üdv. Ha nem ide tartozik a kérdésem, akkor nyugodtan lehet törölni, de hátha tud valaki segíteni. Adott egy opel vectra 2002-es és ki akarom benne cserélni a cd-s rádiót egy multimédia lejátszóra. A kérdésem az lenne, hogy melyik az amelyik befér és minden funkció működni is fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ideoda Elküldve Szeptember10, 2019 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2019 (edited) Sziasztok! Signum Irmscher-ről a hátsó ragasztott szárnyat hogyan tudnám levenni? Valakinek esetleg van ötlete? Előre is köszönöm. Módosítva Szeptember10, 2019 : ideoda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve November9, 2019 Megoszt Elküldve November9, 2019 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy valaki megtudja mondani,hogy hivatalosan Csehországból hogyan tudok autót hazahozni lábon?(vásárlás,itthoni forg. helyezés a terv) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Január8, 2020 Megoszt Elküldve Január8, 2020 On 2019. 11. 09. at 12:59, Petya9 írta: Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy valaki megtudja mondani,hogy hivatalosan Csehországból hogyan tudok autót hazahozni lábon?(vásárlás,itthoni forg. helyezés a terv) Köszi. Túl vagyok rajta itthon van a kiszemelt áldozat Vectra opc 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2020 Megoszt Elküldve Január9, 2020 9 órája, Petya9 írta: Túl vagyok rajta itthon van a kiszemelt áldozat Vectra opc Képek, infók, adatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Január9, 2020 Megoszt Elküldve Január9, 2020 12 órája, zotya975 írta: Képek, infók, adatok? 2008 06.havi,159500 km futású,ardenblau(opc kék),manuális,félbőrős,2019 Szept-ig vezetett szervizkönyve van,Cseh országból,én leszek a 3 tulaj. Ez már a 280 lovas,de találtam a szerviz papírok között egy fékpad mérést amin 325 le és 472 nm a teljesítménye,és ahogy teszteltem tudja is a dolgot . Mivel van már egy gts caraván (és persze a szerelem az f astra cabrió) akartam rá venni illetve vettem is Ausztriából egy garnitúra 19"opc felnit,(olyan mint a kocsin,csak ezüst)elkezdtem keresgélni a neten fotókat,hogy hogyan mutat ez a kombin,aztán ott rátaláltam a vectra opc-re,a nagytétényi úton hirdettek egyet,de abba sok volt a km nem vettem meg,így elkezdtem keresgélni aztán 2 hónap levelezés végeredménye lett a jószág. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2020 Megoszt Elküldve Január10, 2020 10 órája, Petya9 írta: 2008 06.havi,159500 km futású,ardenblau(opc kék),manuális,félbőrős,2019 Szept-ig vezetett szervizkönyve van,Cseh országból,én leszek a 3 tulaj. Ez már a 280 lovas,de találtam a szerviz papírok között egy fékpad mérést amin 325 le és 472 nm a teljesítménye,és ahogy teszteltem tudja is a dolgot . Mivel van már egy gts caraván (és persze a szerelem az f astra cabrió) akartam rá venni illetve vettem is Ausztriából egy garnitúra 19"opc felnit,(olyan mint a kocsin,csak ezüst)elkezdtem keresgélni a neten fotókat,hogy hogyan mutat ez a kombin,aztán ott rátaláltam a vectra opc-re,a nagytétényi úton hirdettek egyet,de abba sok volt a km nem vettem meg,így elkezdtem keresgélni aztán 2 hónap levelezés végeredménye lett a jószág. Rohadt jól néz ki! 325 Ló akkor ez nagyon mehet. Mi a motorkódja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Január10, 2020 Megoszt Elküldve Január10, 2020 (edited) 7 perce, zotya975 írta: Rohadt jól néz ki! 325 Ló akkor ez nagyon mehet. Köszi! Igen én is meglepődtem,nem picit!!A párommal vicceskedtünk,hogy ez nem gyorsul,hanem időt ugrik. A 2000 évek elején még adui párti voltam állt bent az udvarban egy V8 3.6 250 paci és egy V8 4.2 280 paci,de azok messze nem tudták ezt,igaz nem is turbósak voltak. Módosítva Január10, 2020 : Petya9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Január10, 2020 Megoszt Elküldve Január10, 2020 2 órája, zotya975 írta: Rohadt jól néz ki! 325 Ló akkor ez nagyon mehet. Mi a motorkódja? Z28NET van a forgalmiban,de egy barátommal kiolvastuk és az alvázszámra Z28NEH-jöt fel,ezt igazán nem is értem de mindegy is,csak alkatrész rendelésnél lehet gond,de majd VIN alapján rendelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2020 Megoszt Elküldve Január10, 2020 1 óra, Petya9 írta: Z28NET van a forgalmiban,de egy barátommal kiolvastuk és az alvázszámra Z28NEH-jöt fel,ezt igazán nem is értem de mindegy is,csak alkatrész rendelésnél lehet gond,de majd VIN alapján rendelek. Akkor 2.8 literes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Január10, 2020 Megoszt Elküldve Január10, 2020 40 perce, zotya975 írta: Akkor 2.8 literes? Igen ,bocs azt nem írtam 2.8 V6 turbó 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vazul Elküldve Február12, 2020 Megoszt Elküldve Február12, 2020 (edited) On 2018. 01. 06. at 11:32, vazul írta: Autóvásárlást tervezek, a C vectra is a jelöltek között van. Látom, hogy a caravan tengelytávja 13 cm-rel hosszabb, mint a limuziné. Kérdésem, hogy ez kizárólag a nagyobb csomagtér miatt van így vagy jut a hátsó lábérhez is némi plusz hely? Köszi a választ, előre is. Vágyaim tárgya hosszú-hosszú nézelődés és keresgélés után megvan, megérkezett a G Astra mellé egy Vectra (dupla szívással, kívül fekete, belül bézs ), na nem Caravan, hanem GTS, de az Astra az Caravan és az is még megmarad egy ideig, úgyhogy ennyi kompromisszumot kötöttem. Keresek légbefúvó rostélyt, mert a négyből háromnál törött a mechanika, jártam pár bontóban a környéken, de ott is csak csupa sz@rt láttam. Ragasztani nem akarok, az úgyis csak ideig-óráig lesz jó. Ha véletlen van valakinek jó állapotú, eladó, lehet meg tudunk egyezni. Módosítva Február12, 2020 : vazul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Augusztus15, 2020 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2020 Sziasztok! Keresek jó állapotú,ha lehet nem hegesztett GTS első lököst!! Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts