Kacsero Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 J0hnny és Paja! Boldog Szülinapot Nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 ismét mondom: boldog szülinapot :D de most akkor te tényleg bácsi vagy, nem? :P ha jól emlékszem... :D J0hnny! Szex? :lol: Mondtam, hogy reggel lovakat ütök le vele és poharat leverem a konyhában, tehát nem vagyok bácsi! :lol: Who's your daddy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Szégyen, hogy nekem "kopasznak" kell itt elsőnek gratulálni Gepard szülinapjához! Gondolom azért priviben vagy egyéb módon mindenki megtette előttem. Gepard, boldog szülinapot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Akkor én is gratulálok neki. :D Boldog szülinapot, Pisti! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 szégyen vagy nem de 73 óta sok minden történt Magyarországon, én azonban csak azt emelem ki, hogy Gepard barátunk itt öregszik meg így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy a fiatal lányokat elhappolja előlünk a dizsiben :D Isten éltessen Pisti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 szégyen vagy nem de 73 óta sok minden történt Magyarországon, én azonban csak azt emelem ki, hogy Gepard barátunk itt öregszik meg így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy a fiatal lányokat elhappolja előlünk a dizsiben :D Isten éltessen Pisti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Csatlakozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Boldog Születésnapot "Gepárd-pisti" vagy mondjuk úgy heppibördéjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Sajnos a fluxus kondi kiégett ezért késtem egy kicsit az időben de csatlakozom. :P Sok boldog szülinapot! Happy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2011 Köszönöm mindenkinek! Tegnap délután végeztünk a nagy munkával a ház körül (este teszek fel képeket) már csak nyalánkságok vannak ,szerencsére azokat egyedül is tudom csinálgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Udinak, a csapat ampervadászának Boldog Szülinapot kívánok! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Boldog szülinapot Udi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Boldog szülinapot kívánok Udi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Köszönöm a jókívánságokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Boldog Születésnapot TOMI még 1x!!!! Képek a tegnapi napról. Wolfi neked is Happy Birthday!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Mivel kicsit feledékeny vagyok!Sok Boldog Isten Éltesse azokat akiknek volt van és lesz még szülinapja!Udi Gepi GepiTimi Tomi023 Losi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Én is szintén, no meg köszi is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Mindenkinek Boldog szülinapot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Én is sok boldogot mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Boldog szülinapot Losi és Tomi!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2011 No akkor itt is: Boldogot Udinak (jól lemaradtam),Tominak, és Losinak. Meg legyek sértődve? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Straega! Isten éltessen sokáig/Allah növessze nagyra a szakállad! (Világnézeti szabadon választott lehetőség.. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Straega! Isten éltessen sokáig/Allah növessze nagyra a szakállad! (Világnézeti szabadon választott lehetőség.. :lol: ) Csatlakozom!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Köszi és Köszi ;) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Szintén csatlakozom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts