Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ismét mondom: boldog szülinapot :D

de most akkor te tényleg bácsi vagy, nem? :P ha jól emlékszem... :D

J0hnny!

Szex?

:lol:

Mondtam, hogy reggel lovakat ütök le vele és poharat leverem a konyhában, tehát nem vagyok bácsi! :lol:

Who's your daddy? :D

• 3 months later...
Elküldve

Szégyen, hogy nekem "kopasznak" kell itt elsőnek gratulálni Gepard szülinapjához! Gondolom azért priviben vagy egyéb módon mindenki megtette előttem.

Gepard, boldog szülinapot!!!

Elküldve

szégyen vagy nem de 73 óta sok minden történt Magyarországon, én azonban csak azt emelem ki, hogy Gepard barátunk itt öregszik meg

így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy a fiatal lányokat elhappolja előlünk a dizsiben :D

Isten éltessen Pisti!

Elküldve

szégyen vagy nem de 73 óta sok minden történt Magyarországon, én azonban csak azt emelem ki, hogy Gepard barátunk itt öregszik meg

így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy a fiatal lányokat elhappolja előlünk a dizsiben :D

Isten éltessen Pisti!

Elküldve

Sajnos a fluxus kondi kiégett ezért késtem egy kicsit az időben de csatlakozom. :P

Sok boldog szülinapot! Happy.... :D

Elküldve

Köszönöm mindenkinek!

Tegnap délután végeztünk a nagy munkával a ház körül (este teszek fel képeket) már csak nyalánkságok vannak ,szerencsére azokat egyedül is tudom csinálgatni.

• 2 weeks later...
Elküldve

Mivel kicsit feledékeny vagyok!Sok Boldog Isten Éltesse azokat akiknek volt van és lesz még szülinapja!Udi Gepi GepiTimi Tomi023 Losi! ;)

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.