Gepard Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Boldog Névnapot a Jánosoknak! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ugyan nem ez a köszöntős topic, de... ...boldog névnapot a Jánosoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 John je šťastný svátek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Jhonny Journée Beaucoup Bonne fête! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Isten éltesse a TAMÁS Cartársakat, főleg Tomi023-at, és aXXon-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Ide jöhetnek a megköszöntések! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Ide jöhetnek a megköszöntések! :D :D :) :) Csak nem bírtad ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát akkor.....Isten éltesse a KOMA-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 :D :) :) Csak nem bírtad ki! Én szóltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Mindenkinek boldog új évet kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 BOLDOG BALESETMENTES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BOLDOG BALESETMENTES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :) Csatlakozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BOLDOG BALESETMENTES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :) Csatlakozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BUÉK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2011 BÚÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 jobbulást a kartársaknak, és BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Kacserónak Boldog Szülinapot kívánok! :D :) ......és nem Johnny, nem nyalás céljából írom be hanem azért mert egyszerűbb most gyorsba ezt meglépni, mint telózni meg ilyenek.Még ha utóbbi esetleg személyesebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 ......és nem Johnny, nem nyalás céljából írom be hanem azért mert egyszerűbb most gyorsba ezt meglépni, mint telózni meg ilyenek.Még ha utóbbi esetleg személyesebb. :D Előző életedben vagy bull terrier vagy elefánt lehettél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Előző életedben vagy bull terrier vagy elefánt lehettél. :D Ne offoljá' mer' kivívod a modik haragját, aztán majd jóól kitiltanak a fórumból! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A KacseroGSiOmiCsabinak ezúton szeretnék én is Sok Boldog Isten Éltessét Kívánni az Iwiw jóvoltából ami nélkül nem tudtam hogy ma van őnéki a születésnapja! :DAnnyit még hozzá fűznék Losi hozzászólásához amit Jhonnynak szánt hogy ez is személyes mivel az ünnepeltnek szól és nem másnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A KacseroGSiOmiCsabinak ezúton szeretnék én is Sok Boldog Isten Éltessét Kívánni az Iwiw jóvoltából ami nélkül nem tudtam hogy ma van őnéki a születésnapja! :DAnnyit még hozzá fűznék Losi hozzászólásához amit Jhonnynak szánt hogy ez is személyes mivel az ünnepeltnek szól és nem másnak! :D Legalább írni tanulnál meg, teeeeeeeeeeee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Csabinak: Boldog születésnapot kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Köszönöm szépen,mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Kicsit késve, csatlakozom: Boldog Szülinapot! Happy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sok Boldog Szülinapot részünkről is! Latinak pedig névnapja volt 7.-én, őt is isten éltesse! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts