monza Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hollandia Bontóka -- Ki kéne menni meg nézni egy két dolgot be hozni. Vannak nagyon szép és egyben lévő autók is.Amik szerintem még mennek is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
simlis77 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 itt vagyok a holland határtol 30 km re mondj cimeket megnézem, küldök képeket , meg a szállitásban is segitek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 itt vagyok a holland határtol 30 km re mondj cimeket megnézem, küldök képeket , meg a szállitásban is segitek kicsit több mint 10 hónapos kommentre reagáltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 kicsit több mint 10 hónapos kommentre reagáltál :lol: De önzetlenül felajánlotta. Ahogy ismerem Monzát, biztos nem vesztette aktualitását a dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts