uhuhu Elküldve November7, 2011 Szerző Elküldve November7, 2011 brutto 53 literes gáztartályt raknak a zafirába....
imy Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 uhuhu írta: brutto 53 literes gáztartályt raknak a zafirába.... Akkora van az én G-mben is. Nekem az az alapár +5e volt.
uhuhu Elküldve November7, 2011 Szerző Elküldve November7, 2011 nekem ez az alapár ;) viszont nem fér fel nagyobb a kipufogó miatt.... kénytelen leszek megbarátkozni vele..... már csak 10 nap ;)
Mc-elek Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 uhuhu írta: viszont nem fér fel nagyobb a kipufogó miatt.... van az flex ... :lol: ma gusztustalan voltam ;), tankoltam 10 liter benyát ;)
uhuhu Elküldve November7, 2011 Szerző Elküldve November7, 2011 fuj ... ;) én most holnap leteszem az autót, nehogy kifogyjon belőle.... ebben az évben nem tervezem benzin megvásárlását ;)
imy Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Mc-elek írta: van az flex ... :lol: ma gusztustalan voltam ;), tankoltam 10 liter benyát ;) Akkor nézd meg az én aláírásomban katt a fogyasztásra, hogy én mennyit vettem. :lol: Idén már nem akarok tankolni benzinből, max ha nagyot drágul, akkor előtte teletöltöm.
Mc-elek Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 imy írta: Akkor nézd meg az én aláírásomban katt a fogyasztásra, hogy én mennyit vettem. :lol: Idén már nem akarok tankolni benzinből, max ha nagyot drágul, akkor előtte teletöltöm. szili ;) én se tervezem ,kb 2ekmre elég lesz... ;)
Mc-elek Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 uhuhu írta: fuj ... ;) én most holnap leteszem az autót, nehogy kifogyjon belőle.... ebben az évben nem tervezem benzin megvásárlását ;) bameg zavarba voltam... hogy kell ezt a valamit fogni :lol:
imy Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Mc-elek írta: szili ;) én se tervezem ,kb 2ekmre elég lesz... ;) Ha megy műszakira, akkor a gázos sráccal az átkapcsolás 40 fokot (ami valószínű több, sztem nem állították be jól) lejjebb vetetem 30-35 fokra.
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Elküldve November8, 2011 az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál......
imy Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 uhuhu írta: az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál...... Pár napja figyelem, lehet a 40 fok nem is 40 fok, hanem több... Mivel amikor átkapcsol (reggeli 6-8 fokban, 2-3 perc mire elindulok, és 2-2.5km amíg átkapcsol), akkor fél km alatt, vagy még annyi sem kell és már 60 fokos a víz.
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 uhuhu írta: megyek azért ezt megnézem magamnak ;) az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog.... ez ellen nincs mit tenni.... de nembaj, nekem jó, neked jó, és ez a lényeg a többi nemszámit :lol: Nekem is jó! ;) (Már 25ekm van benne.)
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 imy írta: Ha megy műszakira, akkor a gázos sráccal az átkapcsolás 40 fokot (ami valószínű több, sztem nem állították be jól) lejjebb vetetem 30-35 fokra. Nekem 30 fokra visszavették pár hónap után! ;)
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 uhuhu írta: az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál...... Nálam 30 fokon gond nélül működik.
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Elküldve November8, 2011 biztos emlitetted már, de neked is landirezod van?
imy Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Tomi 1.6 írta: Nálam 30 fokon gond nélül működik. Én is azt olvastam, hogy azon gond nélkül elmegy. Amúgy is hidegen kisebb a gázigénye a rendszernek, mivel nem pörgetem annyira a motort.
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Elküldve November8, 2011 asszem akkor én is 30 fokra kérem az átkapcsolást hőmérsékletet....
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Elküldve November8, 2011 már csak 8 nap és ujra LPG-t tankolok.... ;) ;)
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 uhuhu írta: biztos emlitetted már, de neked is landirezod van? Nem Zavoli
uhuhu Elküldve November9, 2011 Szerző Elküldve November9, 2011 helyzetjelentés: egy ismerősömnek is gázos lesz az autója. a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő....
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 uhuhu írta: helyzetjelentés: egy ismerősömnek is gázos lesz az autója. a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő.... Hát 400+Ft-os benzinárnál nem csodálkozom! (de szerintem Te se ;) )
imy Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 uhuhu írta: helyzetjelentés: egy ismerősömnek is gázos lesz az autója. a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő.... Az nem rossz, áprilisban én 3 hétre kaptam időpontot, ha az nem lett volna jó, akkor min 4 hét lett volna azt mondták...
uhuhu Elküldve November10, 2011 Szerző Elküldve November10, 2011 Tomi 1.6 írta: Hát 400+Ft-os benzinárnál nem csodálkozom! (de szerintem Te se ;) ) nem hát, ez elmebetegség ami itt van benzinárügyben....
J0hnny Elküldve November10, 2011 Elküldve November10, 2011 Úgy néz ki a cégünk ebbe az irányba is tapogatózik, valszeg a teherautók gázosítása lesz a cél. Árajánlat kérések, engedélyek kérése zajlik most, meglátjuk mire jutunk. ;) Lehet magam szerelem majd be a Corsába a cuccot és akkor totál zöld autózás lészen, mert ugye etanol+lpg... ;)
Recommended Posts