imy Elküldve November5, 2011 Elküldve November5, 2011 Landi Renzo Az árat módosíthatja a választott gázrendszer típusa(Landi Renzo, AC-STAG, DT-Gas, stb) a töltőnyílás helye valamint a tartály mérete(30-120liter), típusa(pótkerék v hengeres).stb. Igen ;) Mennyit írtak a pécsiek? Vagy még ülnek rajt?
camaron Elküldve November5, 2011 Elküldve November5, 2011 Mennyit írtak a pécsiek? Vagy még ülnek rajt? Még nem jött tőlük semmi
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 gyorsabb a körtelefon, mert lehet kéreznimég olyanokat amiket a levélbe nem fognak beleirni.... meg - máramennyiben sok a munkájuk - sose fognak válaszolni, van hogy én 1 héttel késöbb olvasom el bent a leveleimet, mint ahogy küldték.... vagy el sem olvasom, mert addigra 100 emaillal feljebb van az olvasatlan, és nem találom ;) nekem 17 én szerelik a Zafirába a gázt. Medic car, Dunakeszi.
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 nekem 17 én szerelik a Zafirába a gázt. Medic car, Dunakeszi. Dr. Brown újra rendel ;) Meglát és dob egy hátast .. megint zafi ,ráadásul R-es motor ;)
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 van ügyfelem akinek ilyenje van ,és ott szerelték.... az müködik ;) Csak állitólag kisebb tartály fér a B be mint az A ba raktak. remélem nem 30 literest tesznek bele....
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 van ügyfelem akinek ilyenje van ,és ott szerelték.... az müködik ;) Csak állitólag kisebb tartály fér a B be mint az A ba raktak. remélem nem 30 literest tesznek bele.... gondolom 38 literest... mint nekem nincs azzal gond .. csak négy naponta tankolni fogsz ;)
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 ezt jó lenne elkerülni :lol: akkor rakatsz bele hengerest+pótkerék :lol: és azzal 150 literrel elmész 1500km ;) az két hét ;)
imy Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 gondolom 38 literest... mint nekem nincs azzal gond .. csak négy naponta tankolni fogsz ;) 38l-es vabn a tiedben??? ;) Nekem az alap 48l-es lett volna, de 53-asat kértem, ez 600km-re éppen elég...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 38l-es vabn a tiedben??? ;) Nekem az alap 48l-es lett volna, de 53-asat kértem, ez 600km-re éppen elég... a 38 az nettó de akkor neked kiáll a padlólemez síkjából??
imy Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 a 38 az nettó de akkor neked kiáll a padlólemez síkjából?? 53l-es, amibe 80%-ig lehet tölteni, ami ~42l. Akkor neked 48l-es van ugye? Nem sokkal nagyobb ez, picit kiáll, de nem vészes.
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 53l-es, amibe 80%-ig lehet tölteni, ami ~42l. Akkor neked 48l-es van ugye? Nem sokkal nagyobb ez, picit kiáll, de nem vészes. Nem bruttó 46 Liter az elvileg 36.8 Liter nettó de 38 belemegy ...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 köszönöm, egyenlőre nem gondolom meg magam ;) van egy 6 évvel fiatalabb a kapu elött, az jobb ;)
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 köszönöm, egyenlőre nem gondolom meg magam :lol: van egy 6 évvel fiatalabb a kapu elött, az jobb :lol: ;) Tudom én ,csak piszkállak egy kicsit... csak ne állj rá az osb lapra ;) tudod csavar rendben... :lol:
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 az OSB lap alatt kőlap van.... kibir az mindent ;) 10 napom lesz a kuplung cserére, müszaki vizsgára, eredtvizsgára, gyertya cserére, pollen cserére, téligumizásra.... 17 én benne lesz a ggáázz ;)
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 17 én benne lesz a ggáázz ;) mázlista ,nagyon gyorsan megy... ;) C Veki topikba olvastam... "gázt a kazánban" inkább nem rondítottam bele :lol:
imy Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 az OSB lap alatt kőlap van.... kibir az mindent ;) 10 napom lesz a kuplung cserére, müszaki vizsgára, eredtvizsgára, gyertya cserére, pollen cserére, téligumizásra.... 17 én benne lesz a ggáázz ;) gyertyát a gázosakkal tetess bele! :lol:
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 jó oda a gyári gyertya... a másikba is jó volt.... ebbe is jólesz ;)
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 mázlista ,nagyon gyorsan megy... ;) C Veki topikba olvastam... "gázt a kazánban" inkább nem rondítottam bele :lol: megyek azért ezt megnézem magamnak ;) az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog.... ez ellen nincs mit tenni.... de nembaj, nekem jó, neked jó, és ez a lényeg a többi nemszámit :lol:
camaron Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 gyorsabb a körtelefon, mert lehet kéreznimég olyanokat amiket a levélbe nem fognak beleirni.... valószínű jövőhéten inkább végighívom őket. megnéztem a landirenzo.hu-n hogy kik csinálnak ilyen rendszert, majd megcsörgöm őket. van Fehérváron is meg Győrben, kíváncsi leszek ki mit mond. Amúgy mit érdemes még megkérdezni pluszban?
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 megyek azért ezt megnézem magamnak ;) az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog.... én csak mosolygok ;),a különbség nálunk jelentkezik ,és ez a lényeg.. :lol: érdekes hogy dieseles kollégák nagyon érdeklődnek a gázról.... nem is értem... most már nem érdekes a nyomaték :lol: :lol:
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 én csak mosolygok ;),a különbség nálunk jelentkezik ,és ez a lényeg.. :lol: érdekes hogy dieseles kollégák nagyon érdeklődnek a gázról.... nem is értem... most már nem érdekes a nyomaték ;) :lol: a nyomaték jó dolog, imádom a Civicet. de szerintem - ma már - mindenki megérzi ezt a dolgozó lány benzin-gázolaj árat, és egy idő után tökmindegy hogy milyen autóval állsz a dugóban.... viszont nem mindegy hogy mennyiért. én ezt már megtapasztaltam a Zafira A val...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Elküldve November6, 2011 valószínű jövőhéten inkább végighívom őket. megnéztem a landirenzo.hu-n hogy kik csinálnak ilyen rendszert, majd megcsörgöm őket. van Fehérváron is meg Győrben, kíváncsi leszek ki mit mond. Amúgy mit érdemes még megkérdezni pluszban? mekkora tartályt tesznek bele ;) meg hogy sorozat engedélyes e, mert ha igen akkor nincs új vizsga, ha nem akkor ujra kell vizgsáztatni szerintem ennyi
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Elküldve November6, 2011 viszont nem mindegy hogy mennyiért. és ez a lényege a gáznak.. nem az hogy talán -2% a teljesítmény csökkenés ,hát pont lefosom ;)
Recommended Posts