Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  imy írta:
Ha szabad kérdezni ki adta az árajánlatot? Tavasszal még ugyanez 210e volt (G astra, potkrék helyére szerelhető tartállyal), minden pírral... 10e Ft a benzinbetöltő mellé az LPG betöltő, illetve ha nagyobb tartály kellett az alap 48l-esnél az + összeg...

Medi-Car

Elküldve
  camaron írta:
Medi-Car

Kérdezd meg ITT, majd írd meg mennyit mondtak...

Landirenzo Plus Max 2010 szekvenciális gázrendszerhez juthat akciónk keretében csupán 179 900 Ft-ért és élvezheti a gázautózás előnyeit. Megszabadulhat a közel 400 Ft-os benzinártól és kellemes 210 Ft-os üzemanyaggal közlekedhet. Az akciós gázrendszer illeszthető bármely 4 hengeres, hengerenkénti injektoros gépkocsiba, amely 2000 ccm-nél kisebb, nem feltöltött motorral rendelkezik. Részletekről érdeklődjön a 72-532-632 telefonon!

Az ár tartalmazza a gázrendszert - beszerelési munkákkal együtt - továbbá egy év garanciát. A rendszer kizárólag hengeres tartállyal szerelhető és a gáztöltő csonk a lökhárítóra van kivezetve.

Amennyiben Ön olyan gépkocsival rendelkezik, amelyikhez rendelkezünk sorozat átalakítási engedéllyel, akkor a 179 900 Ft-on felül csupán 2 300 Ft költséget jelent az okmányirodai bejegyzés. Ebben az esetben nem kell új műszaki vizsga. Sorozat engedélyes gépkocsik pl.: Suzuki Swift, Skoda Octavia, Skoda Fabia és még igen sok... Érdeklődjön a részletekről, illetve ellenőrizze le autóját a http://www.landirenzo.hu/szolgaltatasok/engedelyek oldalon.

Biztosan meg lehet állapodni velük a pótkeréktartályról és a rejtett betöltőről(+10e) szerintem.

Elküldve
  camaron írta:
Tegnap megkaptam az árajánlatot a gáz beépítésről J Astrába. ;)))

Omegas Plus rendszer 325E. Kicsit drágállom a dolgot. Így az átalakítás még várat magára.

figyi, kérdezz rá mégegyszer, hogy nem lehet hogy összekeverték a billentyüzetet? és nem 235.000 Ft ot akartak írni?

Elküldve
  uhuhu írta:
A Medic-carnál áremelés volt.

egy zafira B Z18XER motoros autó átalakitása jelenleg 235.000 Ft

;)

jó kis b zafi :lol: ,annál már csak a c zafi jobb ;)

Elküldve
  uhuhu írta:
figyi, kérdezz rá mégegyszer, hogy nem lehet hogy összekeverték a billentyüzetet? és nem 235.000 Ft ot akartak írni?

Kértem árat attól a cégtől amit Imy írt. megvárom ők mit írnak, aztán ha közelít a 235-höz akkor megkérdem mégegyszer a medic-cart. Amúgy ki van még megbízható gázos cég?

Elküldve
  camaron írta:
Kértem árat attól a cégtől amit Imy írt. megvárom ők mit írnak, aztán ha közelít a 235-höz akkor megkérdem mégegyszer a medic-cart. Amúgy ki van még megbízható gázos cég?

amit Imy írt az ugyan az a cég...

nézd meg a kapcsolatban ....

de valóban nagyon sok.. lehet hogy cng-t akarnak beszerelni mert az kb ennyi ;),hanem több..

van egy mazda szerviz a Veres Péteren ... ott is foglalkoznak lpg-vel

Elküldve

Mondjuk ha végigolvasom még1szer Imy által beírt dolgot, ott a 179E-t arra írják, ha a motor 2000ccm alatt van és nem feltöltős.

Uhuhu a J topicban írta h kérdés, vajon a turbo miatt dob-e ennyit az áron?

Elküldve
  camaron írta:
Mondjuk ha végigolvasom még1szer Imy által beírt dolgot, ott a 179E-t arra írják, ha a motor 2000ccm alatt van és nem feltöltős.

Uhuhu a J topicban írta h kérdés, vajon a turbo miatt dob-e ennyit az áron?

olvastam azt is..

a Tied 140lovas verzió...

200ló felett változik a rendszer..

most hogy turbós... szerintem nem változtat semmit

Elküldve
  Mc-elek írta:
olvastam azt is..

a Tied 140lovas verzió...

200ló felett változik a rendszer..

most hogy turbós... szerintem nem változtat semmit

az lehet, csak azon akadt meg a szemem Imy leírásában h direkt kiirják h nem feltöltős motorra vonatkozik a dolog

passz ;)

Elküldve
  camaron írta:
az lehet, csak azon akadt meg a szemem Imy leírásában h direkt kiirják h nem feltöltős motorra vonatkozik a dolog

passz ;)

majd kiderül ha kapsz máshonnan ajánlatot

Elküldve
  Mc-elek írta:
amit Imy írt az ugyan az a cég...

nézd meg a kapcsolatban ....

de valóban nagyon sok.. lehet hogy cng-t akarnak beszerelni mert az kb ennyi ;),hanem több..

van egy mazda szerviz a Veres Péteren ... ott is foglalkoznak lpg-vel

Más cég az, más tulajdonban van, csak közös, hogy landirenzot szerelnek, a Pécsi meg a hivatalos dealer és referencia beszerelő...

Elküldve
  camaron írta:

Lehetséges, de nem biztos, kérdezd meg a pécsieket, ami ott van kapcsolatfelvétel írj nekik...vagy hívd fel őket.

Ha szereltetsz be gázt szólj, vannak negatív tapasztalataim...

Elküldve
  imy írta:
Más cég az, más tulajdonban van, csak közös, hogy landirenzot szerelnek, a Pécsi meg a hivatalos dealer és referencia beszerelő...

én ehez sem érthetek ;)

Elküldve
  imy írta:
Lehetséges, de nem biztos, kérdezd meg a pécsieket, ami ott van kapcsolatfelvétel írj nekik...vagy hívd fel őket.

serintem mindenkinek vannak ;)

jó nincs, alapban a beszereléssel a Medic car nal jó a tapasztalat, csak a garanciális problémák kezelése bicskanyitogató.

Viszont ha jt szerelnek be és müködik rendesen akkor semmi baj nincs velük, mert nem látod többet őket ;)

Elküldve
  uhuhu írta:
még olyan nincs ;)

jövőre jelenik meg... ;)

én csak néztem mint vakegér a lyukba ,amikor láttam az epc-ben ...

meg az hogy A14NEL ,és A14NET moci benne :lol:

és semmi dual moci :lol:

Elküldve
  imy írta:

Most első körben a "kérjen árajánlatot" részt töltöttem ki. aztán majd kiderül mit küldenek. ;)

igazából ha ez a ~230E környéke lenne, akkor 80% h megcsináltatnám, de ez a 325 kicsit mellbevágott ;)

Elküldve
  camaron írta:
Most első körben a "kérjen árajánlatot" részt töltöttem ki. aztán majd kiderül mit küldenek. ;)

igazából ha ez a ~230E környéke lenne, akkor 80% h megcsináltatnám, de ez a 325 kicsit mellbevágott ;)

szerintem ez valami tévedés....

csinálétasd is meg, ahogy február óta már 15E vel felnyomták a beszerelés árát, ez csak emelkedni fog, a benzin meg nem hiszem hogy olcsóbb lesz....

Elküldve
  uhuhu írta:
szerintem ez valami tévedés....

csinálétasd is meg, ahogy február óta már 15E vel felnyomták a beszerelés árát, ez csak emelkedni fog, a benzin meg nem hiszem hogy olcsóbb lesz....

uhuhu-na igaza van, és a valuta árfolyam 'elszállása' miatt csak még drágább lesz, illetve megnő rá a kereslet az emelkedő benzin ára miatt...

Elküldve
  camaron írta:

Igen. Én nálluk szereltettem. Széria hibás volt az injektor. ;) De gond nélkül cserélték.

Tasson: http://www.autogazszereles.hu/

Ürömön: http://www.gazzalmegyek.hu/index.php?optio...m&catid=906

Az első gázos autómat itt szereltettem kb. 10évvel ezelött.

Üdv

Elküldve

megjött még egy ár, Törő gáztól. Szintén az olasz rendszert szerelné, alapára 249E. De ez a teljes alap. Hozzáírta, hogy J Astrához már rendelkeznek olyan akármivel ezek a rendszerek, h nem kell vizsgáztatni utána az kocsit.

Elküldve
  camaron írta:
megjött még egy ár, Törő gáztól. Szintén az olasz rendszert szerelné, alapára 249E. De ez a teljes alap. Hozzáírta, hogy J Astrához már rendelkeznek olyan akármivel ezek a rendszerek, h nem kell vizsgáztatni utána az kocsit.

Olasz, de melyik gyártó? (a rendszerek legnagyobb része olasz)

Mit takar, az hogy alap?

Akkor sorozatátalakítási engedélyük van.

Pécsiektől kértél árajánlatot?

Elküldve
  imy írta:
Olasz, de melyik gyártó? (a rendszerek legnagyobb része olasz)

Landi Renzo

Idéz
Mit takar, az hogy alap?

Az árat módosíthatja a választott gázrendszer típusa(Landi Renzo, AC-STAG, DT-Gas, stb) a töltőnyílás helye valamint a tartály mérete(30-120liter), típusa(pótkerék v hengeres).stb.

Idéz
Akkor sorozatátalakítási engedélyük van.

Pécsiektől kértél árajánlatot?

Igen ;)

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.