Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

OK! Koszonom szepen, csak az a baj, hogy ez nekem teljesen japan es kinai egyben! Azt ertem, hogy koltseghatekony, de megbizhato-e?

Nem az a gond hogy megbízható-e, hanem hogy összesen 3db CNG benzinkút van az egész országban!

(Győrben, Szegeden és Budapesten, ahogy előttem írták)

Elküldve

Nem az a gond hogy megbízható-e, hanem hogy összesen 3db CNG benzinkút van az egész országban!

(Győrben, Szegeden és Budapesten, ahogy előttem írták)

KOSZONOM!

Mostmar teljes a kep. Eldolt, nem kell.

Meg egyszer, koszonet!

Elküldve

KOSZONOM!

Mostmar teljes a kep. Eldolt, nem kell.

Meg egyszer, koszonet!

De most látom nem is Mo-on laksz. Felétek nincs CNG kút?

(megjegyzem itt Zalaegerszegen van, de nem nyilvános, mivel egy városi CNG busz, és a vízmű kocsijai üzemelnek vele)

Elküldve

Szia,

Tegnap kipróbáltam üzemmeleg motornál is csinálja sajnos.

Akkor lehet hogy a benzin romlott meg olyan júliusban tankoltam

egy 10-ért tehát 20-25 liter az lehetséges hogy ilyen gyorsan

megromlik. Mondjuk már nem sok van benne ezt megpróbálom

kijárni belőle és utána tankolok majd 98-as-t hátha az jobban

bírja.

Elküldve

Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet?

Tegnap benzinnel hajtottam a vasat. (80-100 km, dinamikus tempóval)

Ma reggel minden probléma nélkül indult. Létezne, hogy csak ennyi volt a baja, vagy ez csak véletlen?

Elküldve

Szia,

Tegnap kipróbáltam üzemmeleg motornál is csinálja sajnos.

Akkor lehet hogy a benzin romlott meg olyan júliusban tankoltam

egy 10-ért tehát 20-25 liter az lehetséges hogy ilyen gyorsan

megromlik. Mondjuk már nem sok van benne ezt megpróbálom

kijárni belőle és utána tankolok majd 98-as-t hátha az jobban

bírja.

Annyi idő alatt ki van zárva, lehet az injektoraid kezdenek ellustulni? Lehet kellene valami tisztító adalék, vagy spurit használni, és meghajtani.

Tegnap benzinnel hajtottam a vasat. (80-100 km, dinamikus tempóval)

Ma reggel minden probléma nélkül indult. Létezne, hogy csak ennyi volt a baja, vagy ez csak véletlen?

Lehet.hogy az injektoraid kitisztultak.

Elküldve

Autót akarok venni, kellene a munkámhoz...

Astra G-t ajánljátok? Használtat akarok.

LPG-set érdemes??? Azok nem agyonhajtottak?

Olyan tanácstalan vagyok.

Elküldve

Autót akarok venni, kellene a munkámhoz...

Astra G-t ajánljátok? Használtat akarok.

LPG-set érdemes??? Azok nem agyonhajtottak?

Olyan tanácstalan vagyok.

:)

vegyél autót mert kell a munkádhoz :)

igen ajánljuk , újat már nem tudsz venni

ki lehet fogni normálisat , az enyém nem volt agyonhajtva ... de már elkelt :), imy nem tudom árulja-e még ??!! az is jó vétel lenne

ne légy tanácstalan :)

Elküldve

:)

vegyél autót mert kell a munkádhoz :)

igen ajánljuk , újat már nem tudsz venni

ki lehet fogni normálisat , az enyém nem volt agyonhajtva ... de már elkelt :), imy nem tudom árulja-e még ??!! az is jó vétel lenne

ne légy tanácstalan :)

Most már nem, az a kék Vectra érdekelt volna, de a kereskedő egy lúzer, vagy a kocsi volt egy szemét, nem tudni...

Elküldve

Most már nem, az a kék Vectra érdekelt volna, de a kereskedő egy lúzer, vagy a kocsi volt egy szemét, nem tudni...

valahová küld el a linket lécci ... fácse vagy privi

hétvégén megnézem ,idáig úgy néz ki lesz rá időm :)

Elküldve

Akkor ajánljátok?

Sokat meg lehet takarítani?

Tudtok valami eladót, ami megéri?

Az a baj, hogy hót hülye vagyok az autókhoz, egy ismerősöm ajánlotta az lpg-s autókat.

Elküldve

Jóember, itt (szinte) mindenkinek G Astrája van. És sokunknak gázos.

Persze hogy ajánljuk!

Most még elég sokat meg lehet spórolni, de a közeljövőben lehet hozzányúlnak a gáz árához.

Ha nem nagyon sürgős, én most kicsit kivárnék.

Elküldve

Ha nem nagyon sürgős, én most kicsit kivárnék.

Én meg pont hogy most mennék és beleraknám azonnal...

Főleg, ha ki lehet ügyeskedni valami akciós árat (úgy hallom annyira leült most az egész hogy abszolut nem lehetetlen)

Elküldve

Én meg pont hogy most mennék és beleraknám azonnal...

Főleg, ha ki lehet ügyeskedni valami akciós árat (úgy hallom annyira leült most az egész hogy abszolut nem lehetetlen)

Igazad van!

Az olcsó gázzal több hasznot termel, érdemes kihasználni, főleg ha sokat megy, évi 25-30 esetén.

Elküldve

Ellent kell hogy mondjak nektek. Ha valóban felnyomják a gáz árát, lényegesen megnő a befektetés megtérülésének ideje. Ha már benne van, akkor ok, legfeljebb kevesebb a nyereség. De ha ezután kell beszerelni, vagy gázos autót venni (aminek árába nyilván felszámolják a rendszert), már nem biztos hogy megéri. Több év lehet, mire megtérül, és akkor már lehet jönnek is a plusz javítások.

Én most tutira megvárnám hogy alakulnak az árak.

A beszerelés költsége egyébként csökkent mostanság?

Elküldve

Ellent kell hogy mondjak nektek. Ha valóban felnyomják a gáz árát, lényegesen megnő a befektetés megtérülésének ideje. Ha már benne van, akkor ok, legfeljebb kevesebb a nyereség. De ha ezután kell beszerelni, vagy gázos autót venni (aminek árába nyilván felszámolják a rendszert), már nem biztos hogy megéri. Több év lehet, mire megtérül, és akkor már lehet jönnek is a plusz javítások.

Én most tutira megvárnám hogy alakulnak az árak.

A beszerelés költsége egyébként csökkent mostanság?

Év vége az még 4.5 hónap.

Következő év közepe (amikor -állítólag- élesedik a második emelés) az meg majdnem egy év...

Nyilván függ attól hogy ki mennyit jár vele, de azt gondolom hogy aki kevesebbet, annak az áremelés miatt pont növekedni fog később a megtérülési ideje, tehát ne várjon, aki meg többet, az járjon most annyit az olcsó gázon amennyit lehet, így mire odakerül a sor már lehet hogy megérte.

Ha meg ne adj isten nem történik mégsem semmi, akkor akciósan beszereltetted és már eltelt fél év úgy hogy nem benzint tankoltál.

Szerintem nincs miről beszélni...

Elküldve

Év vége az még 4.5 hónap.

Következő év közepe (amikor -állítólag- élesedik a második emelés) az meg majdnem egy év...

Nyilván függ attól hogy ki mennyit jár vele, de azt gondolom hogy aki kevesebbet, annak az áremelés miatt pont növekedni fog később a megtérülési ideje, tehát ne várjon, aki meg többet, az járjon most annyit az olcsó gázon amennyit lehet, így mire odakerül a sor már lehet hogy megérte.

Ha meg ne adj isten nem történik mégsem semmi, akkor akciósan beszereltetted és már eltelt fél év úgy hogy nem benzint tankoltál.

Szerintem nincs miről beszélni...

Ezt mondom én is, nem értem Szopcsi13-at. :(

Elküldve

Na megnéztem az új kutat Budakalászon a sportcsarnoknál.

Szép meg vadi új minden, 225 volt a gáz (Prímagáz), kedves volt az ember nagyon, egy baj volt: rácuppantott a betöltőre, indítja... semmi. Ki-be le-fel minden, még 3x, semmi...

Álltam vagy 10 percet mire megjött a tulaj, újra kellett bootolni az egész kutat mindenestül :)

Kicsit sajnáltam az embert mondta hogy 1 hete nyitottak és épp dicsekedett valakinek hogy minden jó, erre begurultam én és csontra beállt az egész :D

Még megvan a békási is a lámpánál egyébként.

Elküldve

Na megnéztem az új kutat Budakalászon a sportcsarnoknál.

Szép meg vadi új minden, 225 volt a gáz (Prímagáz), kedves volt az ember nagyon, egy baj volt: rácuppantott a betöltőre, indítja... semmi. Ki-be le-fel minden, még 3x, semmi...

Álltam vagy 10 percet mire megjött a tulaj, újra kellett bootolni az egész kutat mindenestül :)

Kicsit sajnáltam az embert mondta hogy 1 hete nyitottak és épp dicsekedett valakinek hogy minden jó, erre begurultam én és csontra beállt az egész :D

Még megvan a békási is a lámpánál egyébként.

Pontosan be tudod nekem jelölni pl google mapon?Hogy majd ne kelljen keresgetnem, mivel én úgy tudtam, hogy a coránál lesz, de ott sem vagyok ismerős. Kösziii

Elküldve

Pontosan be tudod nekem jelölni pl google mapon?Hogy majd ne kelljen keresgetnem, mivel én úgy tudtam, hogy a coránál lesz, de ott sem vagyok ismerős. Kösziii

http://goo.gl/maps/tpd2S

körforgalomba bemész, rögtön jobbra, el a McDonalds mellett és a parkoló hátuljáig kell menni

rutin oktatópálya volt egyébként korábban

Elküldve

http://goo.gl/maps/tpd2S

körforgalomba bemész, rögtön jobbra, el a McDonalds mellett és a parkoló hátuljáig kell menni

rutin oktatópálya volt egyébként korábban

Köszi, így már okés.

Még egy kérdés, nyitvatartásukat nem nézted?

Elküldve

06-21 ha jól rémlik

Majd ha arra jársz lefényképezed telóval, vagy majd megnézed nekem pontosan? A hétvégi is fontos nekem. Mert suli után ha megyek és zárva van az szívás. Köszi!

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.