Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem 3 3 hónapossal nincs gondom, de én mindig tele tankolom, ma ~22l ment bele. Régen tankoltam 400Ft alatt, de ma sikerült.

Mondjuk a 4 hónap nekem sem tűnik soknak... naponta mozog az autó stb.

Melegen meg szépen megy... nemtom :unsure:

Elküldve

:D

pedig én házaltam is vele az érdekedben...

akkor kijárom a benyát, negyed alatt van... 4 hónapja tankoltam napra pontosan :(

köszi

csak szarul jött le...

másrészt nekem sincs problémám vele benzinen ... 8ekm ezelőtt tankoltam tele... lehet hogy a 100benyamiatt... vagy nemtom :)

Elküldve

Mondjuk a 4 hónap nekem sem tűnik soknak... naponta mozog az autó stb.

Melegen meg szépen megy... nemtom :unsure:

ugyan ez volt neki is...

próbáld ki... egyébként se árt neki egy kis benzin üzem :)

Elküldve

köszi

csak szarul jött le...

másrészt nekem sincs problémám vele benzinen ... 8ekm ezelőtt tankoltam tele... lehet hogy a 100benyamiatt... vagy nemtom :)

Most nézem, nekem is előtte E85 ment bele. :)

Elküldve

Azaz 100% jövedéki adó emelés!

Nem...

100ft-on emelsz 50%-ot, az 150ft

majd a 150-en 50%-ot, az 225ft.

amúgy az index fórumon már kimatekozták hogy 215ft-os gáznál 41.1FT áfával mindennel

Elküldve

Ez így szívás, 2*30Ft-al lesz így megemelve, ha szerencsém van addig visszahozza a beépítés árát, most tartok 140e-nél tavaly május óta.

Ha 320Ft lesz a gáz 7*320Ft=2240Ft/100km, ha 6l-es benzin fogyasztással számolok literenkénti 450Ft-os benzinnel, akkor 2700Ft/100km lesz.... Ha 1-200Ft-al takarítanék meg többet, akkor majd inkább megyek benzinnel...

Elküldve

Ez így szívás, 2*30Ft-al lesz így megemelve, ha szerencsém van addig visszahozza a beépítés árát, most tartok 140e-nél tavaly május óta.

Ha 320Ft lesz a gáz 7*320Ft=2240Ft/100km, ha 6l-es benzin fogyasztással számolok literenkénti 450Ft-os benzinnel, akkor 2700Ft/100km lesz.... Ha 1-200Ft-al takarítanék meg többet, akkor majd inkább megyek benzinnel...

60ft soknak tűnik azért, legyen mondjuk 45

most 230 jobb helyeken, tehát számolj 275-tel... erre még mindig azt mondom hogy megéri vele majd autózni (ha viszont így kéne beszerelni akkor az már csücskös)

Elküldve

60ft soknak tűnik azért, legyen mondjuk 45

most 230 jobb helyeken, tehát számolj 275-tel... erre még mindig azt mondom hogy megéri vele majd autózni (ha viszont így kéne beszerelni akkor az már csücskös)

jó még az 275 is ... a hír szomorúúúú

na most köpök egyet ...

Elküldve

jó még az 275 is ... a hír szomorúúúú

na most köpök egyet ...

A portfolio.hu számítása szerint 230-250Ft-os gázárral számolva 280-290-et realizálnak, ha az árfolyam és a nyersanyag nem változik.

Elküldve

A portfolio.hu számítása szerint 230-250Ft-os gázárral számolva 280-290-et realizálnak, ha az árfolyam és a nyersanyag nem változik.

ez majd kiderül.... akkor ..

egyenlőre javaslat.. ami annyit jelent hogy el is fogadták..

ez van...

Elküldve

ez majd kiderül.... akkor ..

egyenlőre javaslat.. ami annyit jelent hogy el is fogadták..

ez van...

Igen, ez igaz, nekem januárig kb visszajön a beépítés költsége, de májusig biztos, aztán hogy utána mi lesz nem tudni.

Külföldi benzin és LPG árakat hol lehet megnézni? Engem szlovénia érdekelne, lehet már most is olcsóbb. :)

Elküldve

még most is rakathatsz be plusz tartályt :)

vagy egy vonóhorgot mi? :) és húznám a kis kétkerekűn a ballonos puttonyt

Elküldve

vagy egy vonóhorgot mi? :) és húznám a kis kétkerekűn a ballonos puttonyt

én ezt komolyan mondtam ...

egyik kutas mesélte hogy valakinek 150litert tankolt bele :)

Elküldve

én ezt komolyan mondtam ...

egyik kutas mesélte hogy valakinek 150litert tankolt bele :)

az astrába??

nem lenne csomagtartó sem

Elküldve

az astrába??

nem lenne csomagtartó sem

nem mondta milyen autó volt :)

lenne az ... csak sok mindennek már nem lenne hely :)

de nem lenne gond a mélyláda rögzítésével ,mert oda tapadna az oldalára :)

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.